Nederlands

Een verhaal over Tuinbroek #1

Anno 2030 is ze 8 jaar, kleine Mimi, het is mooi weer in de tuin van opa Michel en oma Rose. Haar ouders zijn op medische missie in een land zo ver weg dat ze de naam niet meer weet. Haar eigen universum is deze tuin, niet erg groot, maar toch genoeg voor haar om er een beetje in te verdwalen, of in ieder geval om erin te kunnen verdwalen.

Mimi is klein voor haar leeftijd, blond met grote blauwe ogen, levendig en vol fantasie. Vandaag speelt ze ontdekkingsreiziger in de tuin van haar grootouders. Met haar korte tuinbroek zit ze comfortabel en rent ze overal naartoe! Ze springt, klimt op de lage muur van de tuin, pakt een mooi kiezelsteentje, roze, met zwarte strepen, en neemt de tijd om te kiezen in welke zak ze haar schat zal verstoppen. Ze heeft een keuze, het grote voorvak, die aan de zijkanten? Het is dat ze zich goed voelt in haar tuinbroek die ze zelf heeft uitgekozen in onze online winkel met Mamie Rose. Van al haar kleren is dit degene die ze het liefste heeft, deze prachtige gele Tuinbroek die haar eruitziet als een boterbloem midden tussen de bloemen in de tuin van haar grootouders. Oma zegt dat het denim is... maar wat is denim? Opa zegt dat het woord afkomstig is van de heer LEVI STRAUSS , dat het dateert uit de 19e eeuw, die een stof "uit Nîmes" gebruikte om de eerste jeans te maken . Deze legende is in de loop van de tijd enigszins verloren gegaan, maar de tuinbroek "de Nîmes" is er nog steeds, tot grote vreugde van de kleine Mimi. En dan intrigeert het haar toch dat deze stof zo oud is en dat haar Tuinbroek zo mooi en gloednieuw is, met die mooie metalen knopen die glinsteren in de zon en die het een buitengewoon stevig kledingstuk maken, vooral als een onverschrokken klein meisje besluit op volle snelheid over de paden van de tuin te rennen omdat ze wordt achtervolgd door buitenaardse wezens die vastbesloten zijn haar te ontvoeren om haar naar hun verre planeet te brengen... Zoveel emoties! Het liefst gaat ze het huis binnen waar opa Michel, in blauwe Tuinbroek , een meubel in de keuken aan het repareren is. Hij heeft al zijn gereedschap in zijn slabbetje , tot aan de timmermansmeter toe die aan een lus aan de zijkant hangt. Deze tuinbroek is goed doordacht, stevig, praktisch en houdt opa goed tegen, denkt Mimi, die laatste gedachte voor zichzelf houdend!

Werk Tuinbroek

Oma Rose, in zeemansTuinbroek , maakt de lunch klaar. Als ze ze allebei ziet, realiseert ze zich dat ze alle drie in een Tuinbroek zitten en ze is heel blij met dit ensemble.

- Oma, waarom dragen jullie allebei een Tuinbroek zoals ik?

-Omdat, mijn liefste, je opa en ik de hele tijd van ons leven in Tuinbroek hebben doorgebracht en dit kledingstuk ons ​​zo goed staat dat we het opgeven om ons anders te kleden . Zie je, we zijn nu oud en dit kledingstuk kleedt ons in stijl en comfort. En toen, in Tuinbroek, ontmoette ik opa! Wil je dat ik je vertel?

Mimi hoeft niet te worden gevraagd en nestelt zich comfortabel, opgetogen bij het idee een geweldig verhaal te horen.

- Weet je, begint oma Rose, we waren niet altijd zo oud als vandaag en 20 jaar geleden, toen we besloten ons op het platteland te vestigen, waren we niet erg rijk, we werkten hard in dit huis. En we moesten ons dienovereenkomstig kleden. Ik had toen een winkel gevonden genaamd: la-salopette.nl , een echte schat!!!! Het bestaat nog steeds! De Tuinbroek die ik vandaag draag, zijn niet een beetje verouderd ! Ook al ben ik een paar kilo aangekomen, het past nog steeds bij mij en geeft me het gevoel dat ik nog heel jong ben!!!

…Kortom, om in dit huis te werken had ik gekozen voor een spijkerbroek met oranje bretels , vooral voor in de tuin en zelfs om te winkelen! En eerlijk gezegd wat een uitstraling! Je opa kon het niet laten! Hij die graag in klassieke blauwe werkTuinbroek bleef, en afhankelijk van het soort werk dat hij moest doen, met het gereedschap dat hij bij de hand moet hebben, kleedde hij zich in blauwe werkTuinbroek met grote zakken , degene die hij vandaag draagt, jij weten?

Tuinbroek met oranje bretels

En als de werkdag erop zit, trek ik na een lekkere douche altijd graag een vintage gebloemde damestuinbroek aan of bijvoorbeeld de Vintage Ample linnen tuinbroek Rust, dat is mijn favoriet! Dit zijn de huidige modellen in de winkel, maar destijds hield ik deze stijl, stijlvol en ontspannen, het paste goed bij mij.

Laten we weer teruggaan in de tijd, mijn kleine Mimi, ik ben dertig jaar oud, het is een zondag, het is mooi weer zoals vandaag, en wat denk je dat ik kies om te dragen? Ik twijfel tussen de Tsukii light denim tuinbroek en de Sapporo groene tuinbroek. Deze twee modellen zijn een beetje baggy en des te beter voor lange wandelingen of winkelen in de stad. Beide bedrukt, elk model wordt geaccentueerd met een sober en effen T-shirt. Ik kies de groene tuinbroek en daar ga ik met mijn kleine bijpassende sneakers. En daar wordt mijn blik getrokken naar een knappe meneer, ook in Tuinbroek, en van een model dat ik meteen herkende: Jean air Korea Tuinbroek!

Uiteraard hadden we dezelfde kledingreferenties en zal je het geloven? Je opa herkende ook de Tuinbroek die ik droeg en zo raakten we aan de praat en leerden we elkaar kennen! We zagen elkaar weer, we gingen samen naar het restaurant; Tuinbroekjurk in White Pagne voor mij en klassieke zwarte tuinbroek in Turbo Jeans voor hem. We gingen naar concerten, en ook daar, altijd in tuinbroek die was aangepast aan het evenement, droeg ik vaak tuinbroeken geïnspireerd op sarouel, zoals de Tuinbroekjurk Relaxed Woman of in een andere stijl, de Vintage damier Sukre tuinbroek en hij aanbad voor de gelegenheid tuinbroeken met een trendy stijl zoals de Men's Bellici Black Jean Tuinbroek of de trendy Calgary Jean Tuinbroek! Wat een knappe man ! En ik werd niet buitengesloten, ik werd erg bekeken! Het meest trendy koppel van die tijd waren wij, we inspireerden er meer dan één en meer dan één. Onze vrienden hebben vaak gekozen voor de tuinbroektrend en gedurende deze jaren hebben we dit kledingstuk met meerdere trends gevonden, met constant vernieuwde kleuren en materialen die zijn aangepast aan alle omstandigheden van het leven!

Hier voor de vakantie, of het nu sportief of pijnlijk was, zat er altijd in onze bagage een of twee korte Tuinbroek; Mannen White Spirit Short Tuinbroek bijvoorbeeld en Cerulean Blue Short Tuinbroek voor mij, lange Tuinbroek en de rest was secundair. Deze alomtegenwoordige outfit garandeerde ons elke keer weer een geweldig verblijf, ongeacht de bezochte plaatsen. Aangepast aan alle weersomstandigheden, aan alle reliëfs van de aarde, hebben we gekampeerd, gewandeld, geluierd, bezocht... in Tuinbroek!!!

https://la-salopette.nl/products/salopette-short-bleu-cerulean

Nog jonger, toen ik studeerde, hield ik ook van de vintage Tuinbroek die deze beroemde online winkel me aanbood, ik herinner me de Vintage Boho Style Tuinbroek , in het zwart, een wonder! Ik zet het al lang op en bij alle gelegenheden die een student kan meemaken: lessen, een terrasje met de vriendinnen, etalages! Ze leefde alles met mij deze!!!!

Dit alles om je te vertellen, mijn kleine Mimi, dat het leven in tuinbroek een waar genoegen is, en dat je waar je ook bent de tuinbroek van je dromen , je behoeften en je verlangens zult vinden!!! Leef je leven en de Tuinbroek zullen het ook goed leven!

Aan het einde van dit verhaal was de kleine Mimi erg onder de indruk, al die Tuinbroek in je leven, het was toch best magisch! En opa en oma zagen er niet zo oud uit, maar wat hebben ze veel meegemaakt in hun Tuinbroek!!! Toen ze erover nadacht, zei Mimi tegen zichzelf dat het een magisch kledingstuk was dat alle dromen waarmaakte en beschermde tegen alle slechte wendingen van het lot! Trots dat ze het geheim van het geluk van opa en oma had begrepen, was ze er zeker van dat ze een gouden Tuinbroek zou hebben, eeuwig en beschermend, waardoor ze goed zou kunnen groeien, met haar voeten op de grond en haar hoofd in de wolken, ze had de jumpsuit gevonden Fee!!!

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.