En ce moment, La Salopette offre la livraison

De maattabel voor tuinbroeken

De gemakkelijkste en snelste oplossing om de maat van je overall te weten, is door te verwijzen naar de maat van je broek (spijkerbroek, korte broek, jurk, jogging, ...). Dankzij de verstelbare bandjes past het slabbetje bij je silhouet, dus het is belangrijk om de maat te weten. Als u een overall wilt hebben die perfect is aangepast aan uw maten, dan hebben we een tabel voor u gemaakt met alle overeenkomsten tussen maten en maten.

1 - Maattabel tuinbroeken voor heren

Maattabel tuinbroeken voor heren

2 - Maattabel voor tuinbroeken voor dames

Maattabel voor tuinbroeken voor dames

De essentiële afmetingen die u nodig heeft om de perfect passende overall te krijgen, zijn:

Borst :

Meet net onder de armen over de schouderbladen en houd de tape stevig en waterpas. Als je borstomvang tussen twee maten in ligt, kies dan de grotere maat.

Maat :

Ga rechtop staan ​​met uw voeten bij elkaar en meet rond uw natuurlijke taille , dwz halverwege tussen het laatste bot van uw ribben en het bot van uw heupen, waarbij u het meetlint horizontaal houdt. Voor een casual look en veel bewegingsvrijheid, voeg een paar centimeter toe, anders neem je de precieze maat voor een slimfit-snit.

Binnenbeenlengte:

Meet je favoriete broek op. Leg hem plat zodat je gemakkelijk de lengte kunt berekenen. Meet de lengte vanaf de binnenbeenlengte tot aan de basis van de beenzoom . Of u kunt ook direct op uw benen meten door vanaf het kruis tot de gewenste broeklengte te meten.

Bereken uw afmetingen

Overalls worden meestal over andere kleding gedragen, dus het kan lastig zijn om de juiste maat te vinden. Volg ons pasadvies om er zeker van te zijn dat je de perfecte pasvorm hebt! Hier zijn 5 tips die je helpen bij het maken van je keuze.

Tip #1 - Standaard tuinbroekmaten gaan ervan uit dat je ze over andere kleding draagt, dus zorg ervoor dat je de grotere maat kiest als je tussen twee maten in zit.

Tip # 2 - Meet het breedste deel van je borst en houd het meetlint horizontaal.

Tip #3 - Meet rond het breedste deel van je middel en voeg ongeveer 5 cm toe voor comfort.

Tip #4 - Als je middelomtrek groter is dan je borstomtrek, kies dan je overall in verhouding tot je middelomtrek.

Tip #5 - Voeg een paar centimeter toe aan je taille om genoeg ruimte over te laten voor nog een laag kleding onder je overall.

Vervaardiging van onze tuinbroeken

4 - Overalls in de loop van de tijd

Dit charismatische en authentieke kledingstuk is enorm geëvolueerd sinds zijn opgericht in 1854 door A. Lafond in de regio Lyon is het daarom een Franse kleding . Deze werkoveralls zijn voornamelijk ontworpen voor het comfort van werknemers en hebben een ruime casual pasvorm synoniem voor comfort . Sinds mode de visie die mensen op overalls hadden, heeft veranderd en het heeft kunnen aanpassen met modernere ontwerpen, waardoor de modellen van deze overalls evolueren naar magere, slanke snitten. En zelfs extra groot voor spelen op verschillende trends. Naast zijn jarenlange populariteit die zijn reputatie heeft gevestigd, is de overall niet meer en niet minder dan een broek met een slabbetje , gebruikt door arbeiders om hun handen af ​​te vegen terwijl ze aan het werk zijn. kinderen doen het ook op hun slabbetjes.

Met al zijn evoluties, vooral op het gebied van snitten, kan men aarzelen over de maat die moet worden gekozen om dit kledingstuk met een rijke geschiedenis met trots te dragen. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten om de voor jou gemaakte tuinbroek te kiezen.

Hoe vallen onze overalls?

9 commentaires
- jean clicteur

je ne trouve ma taille 5 xl

- Alain

Bonjour
Quels sont les modèles de salopette en " strech" Merci

- Thierry

Bonjour Salopette sympa quelque précisions tout de poitrine 110 taille 112 je pense que XL me conviendera-t’il merci de me conseiller la bonne taille sachant que la salopette je la porte simplement comme vetement de tout les jour je ne la porte pas par dessus autre vetement

- Shela

Oui dès que possible je vous envoie les mensurations uniques
Je vous remercie
Cordialement

- Shela

Bonjour
J’aimerais commander une salopette homme avec des mesures personnalisés pour l’anniversaire d’un ami qui cherche désespérément une salopettes hommes en jean’s
Merci

  • 1
  • 2
  • >
Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.