Nederlands

De maattabel voor tuinbroeken

Aarzel in het algemeen niet om 1 maat groter te kiezen dan uw gebruikelijke maat!

De eenvoudigste en snelste oplossing om de maat van uw Tuinbroek te kennen, is door uw broekmaat te raadplegen (jeans, korte broek, jurk, joggingbroek, enz.). Dankzij de verstelbare bandjes past het slabbetje goed bij jouw figuur, het is dus belangrijk om je maat te weten. Als u een Tuinbroek perfect passend bij uw afmetingen wilt hebben, hebben wij een tabel voor u opgesteld waarin alle overeenkomsten tussen maten en afmetingen worden aangegeven.

1 - Maattabel herenTuinbroek

Maattabel herenTuinbroek

2 - Maattabel damesTuinbroek

Maattabel damesTuinbroek

De essentiële afmetingen die u nodig heeft voor een perfect passende Tuinbroek zijn:

Borst :

Meet net onder de armen over de schouderbladen en houd de tape stevig en horizontaal vast. Als uw borstomvang tussen twee maten ligt, kies dan de grotere maat.

Maat :

Ga rechtop staan ​​met uw voeten bij elkaar en meet rond uw natuurlijke taille , dat wil zeggen halverwege tussen het laatste bot van uw ribben en het bot van uw heupen, waarbij u het meetlint horizontaal houdt. Voor een casual look en grote bewegingsvrijheid voeg je een paar centimeter toe, anders neem je de exacte maat voor een slimfit-snit.

Kruis:

Meet je favoriete broek op. Leg hem plat zodat je gemakkelijk de lengte kunt berekenen. Meet de lengte vanaf het kruis tot de onderkant van de zoom van het been. Of u kunt ook direct op uw benen meten door vanaf het kruis tot de gewenste broeklengte te meten.

Bereken uw metingen

Tuinbroek worden meestal over andere kleding gedragen, dus het vinden van de juiste maat kan lastig zijn. Volg ons pasadvies en u weet zeker dat u een Tuinbroek heeft die perfect bij u past! Hier zijn 5 tips die u helpen bij het maken van uw keuze.

Tip #1 - Standaardmaten voor Tuinbroek gaan ervan uit dat je ze over andere kleding draagt, dus zorg ervoor dat je de grotere maat kiest als je tussen twee maten in zit.

Tip #2 – Meet het breedste deel van je borst, waarbij je het meetlint horizontaal houdt.

Tip #3 – Meet het breedste deel van je taille en voeg ongeveer 5 cm toe voor comfort.

Tip #4 - Als uw tailleomtrek groter is dan uw borstomvang, kies dan uw Tuinbroek op basis van uw tailleomtrek.

Tip #5 – Voeg een paar centimeter toe aan uw taille, zodat er voldoende ruimte overblijft voor nog een laag kleding onder uw Tuinbroek.

Productie van onze Tuinbroek

4 - La Salopette in de loop van de tijd

Dit charismatische en authentieke kledingstuk is sindsdien enorm geëvolueerd gemaakt in 1854 door A. Lafond in de regio Lyon is het dus een Franse kleding . Deze werkTuinbroek zijn voornamelijk ontworpen voor het comfort van de werknemers en hebben een wijde, casual snit synoniem voor comfort . Sindsdien heeft de mode de visie die mensen op Tuinbroek hebben veranderd en heeft de mode zich kunnen aanpassen met modernere ontwerpen, waardoor de modellen van deze Tuinbroek evolueren naar magere, slanke snitten. En zelfs extra groot voor spelen op verschillende trends. De Tuinbroek zijn, naast hun populariteit die door de jaren heen is gegroeid en hun reputatie hebben gesmeed, niet meer of minder dan een broek met een slabbetje , die door werknemers wordt gebruikt om hun handen af ​​te vegen terwijl ze aan het werk zijn. kinderen doen het ook op hun slabbetjes.

Met al zijn ontwikkelingen, vooral op het gebied van snitten, kunnen we aarzelen over de maat die we moeten kiezen om dit kledingstuk, doordrenkt van geschiedenis, met trots te dragen. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten om de tuinbroek te kiezen die bij jou past.

Hoe vallen onze Tuinbroek?

10 reacties
- DIATA MPIAKA

Bonjour, pourriez vous me conseiller pour une salopette bûcheron svp, je mesure 1m89 et j’ai 112 kg.
Cordialement

- jean clicteur

je ne trouve ma taille 5 xl

- Alain

Bonjour
Quels sont les modèles de salopette en " strech" Merci

- Thierry

Bonjour Salopette sympa quelque précisions tout de poitrine 110 taille 112 je pense que XL me conviendera-t’il merci de me conseiller la bonne taille sachant que la salopette je la porte simplement comme vetement de tout les jour je ne la porte pas par dessus autre vetement

- Shela

Oui dès que possible je vous envoie les mensurations uniques
Je vous remercie
Cordialement

  • 1
  • 2
  • >
laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.