Nederlands

Hoe pas je je Tuinbroek aan?

We hebben allemaal een, of twee, of meer tuinbroeken die voor ons een kledingreferentie zijn en die we voor niets ter wereld zullen opgeven voor andere stijlen of kledingtrends. Dit tijdloze maar tijdloze kledingstuk vergezelt ons in alle omstandigheden van ons leven, zo praktisch, comfortabel, universeel en tijdloos is het. Hoewel we er nooit genoeg van krijgen, hebben we soms het gevoel of moeten we het bijwerken of personaliseren, afhankelijk van de omstandigheden of wanneer we het gaan dragen.


Ja maar nu, hoe maak je het trendy? Hoe sublimeer je het met kleine woordjes die een geheel vormen, waarmee je opvalt in het straatbeeld? Hoe markeer je deze tuinbroek die je graag draagt, als je ooit de kleine twijfel hebt die je influistert dat ja, tuinbroeken een veilige gok zijn , maar je wilt nog meer dat ze een model in zijn soort zijn, een uniek model, een model dat op jou lijkt?


Hier zijn enkele voorbeelden van accessoires die je aan je outfit kunt toevoegen, die eindeloos kunnen worden geweigerd, afhankelijk van de stijl tuinbroek die je wilt benadrukken, afhankelijk van de vorm, kleur, textuur en afhankelijk van de gelegenheid.

1 - De ketting

Daar heb je keuze te over, de stijl van de ketting en de zak waarin je hem verder stopt, zodat het wordt opgemerkt, en zodat de tuinbroek die zo goed bij je past, nog meer de tuinbroek is dan je voor altijd zult dragen een lange tijd. De schakelketting , de multi-mesh ketting, de zilveren of gouden metalen ketting, steekt uit de achterzak van de tuinbroek en geeft een elegante en retro uitstraling aan je effen denim tuinbroek, zwart of blauw, grijs, beige, weinig materie !


De zakhorlogeketting gedragen op een van de zijzakken, op een beige, blauwe of zwarte vintage Tuinbroek , geeft je een perfecte look, zowel stijlvol als ontspannen. Het kleine beetje extra dat het verschil maakt!
Je hebt ook, voor een iets meer trendy look, de tailleketting, die om je heen wikkelt en waardoor je tegelijkertijd je jonge, dynamische en verfijnde temperament benadrukt!

Vintage Tuinbroek

2 - De riem

Als je een zwarte Tuinbroek hebt, is de must een gouden riem , pumps of sandalen met gouden bandjes! En met een beetje niets sublimeer je alles, met klasse en verfijning. Deze ideale outfit voor avonden met vrienden, thuis of in een restaurant past perfect bij jou door zijn eenvoud en elegantie.
Markeer uw taille met een licht- of donkerbruine leren riem door de riem door de lussen van een effen witte Tuinbroek te halen, of met een bloemenpatroon, het maakt niet uit! Alle tuinbroeken kunnen worden verfraaid met dit type riem. Alle riemen, dun, breed, gevoerd in de taille of vallend op de heup, passen perfect bij je favoriete Tuinbroek! Door de taille een beetje te markeren met dit accessoire, herdefinieer je je look, je smaak voor een universeel en tijdloos kledingstuk, dat het ongetwijfeld verdient om onder alle omstandigheden te worden vergroot. Sexy en trendy in een Tuinbroek, absoluut!

Leren riem

3 - Sieraden

- Broches voor dames, speldjes voor heren!

Durf zonder aarzelen de broche in de taille! Het is trendy, innovatief, subtiel om meer stijl aan je stijl te geven! Op vloeiende, effen Tuinbroek zal de ronde of ovale camee-broche de essentiële toets zijn om u adel, elegantie en subliem te maken!
Ben je het casual type en wil je je Tuinbroek opfleuren met bloemen of patronen? Je hebt oneindig veel keuze met broches van alle mogelijke materialen: De houten broche voor een stoere, ecologische en landelijke stijl, de broche in metaal , strass steentjes, stof, plastic. Je zult ontdekken hoe je je tuinbroek moet aankleden met dit kleine detail dat het verschil maakt!
De broche in de taille , de broche gedragen op een van de riemen, stel je alle mogelijke combinaties voor tussen alle soorten broches en de locatie waar je deze kunt benadrukken, wat jou zal benadrukken!!!
En heren, laat uw ideeën zien, twee of drie spelden naast elkaar op de bretels of de hoofdzak van uw Tuinbroek, en u toont al uw persoonlijkheid, u durft anders te zijn en bevestigt uw goede smaak en uw individualiteit !

4 - Kettingen en armbanden

Leer heren , de armbanden die om je pols zitten, passen qua kleur en materiaal bij de riem die je hebt gekozen voor je favoriete Tuinbroek!
Dames, als je vintage, losse Tuinbroek hebt, dan heb je de ketting van stof en metaal nodig die perfect als een ketting voor je Tuinbroek valt, accentueert de ontspannen, comfortabele en coole kant die zo goed bij je past, durf contrasterende kleuren, speel gemakkelijk met alle modellen van zeer lange, eenvoudige, dubbele of drievoudige kettingen! Je zult een hit zijn en je zult jaloers zijn, gekopieerd!

5 - Sjaals

Creëer je eigen trend, met een vierkantje stof dat eenvoudig aan een riemlus is vastgemaakt en speel met kleuren door vierkant te contrasteren met de kleur van de tuinbroek of juist door te werken met kleurschakeringen. Een klein rood vierkantje op een spijkerTuinbroek past bijvoorbeeld net zo goed als een ander hemelsblauw of donkerblauw op dezelfde Tuinbroek.
Bij een grotere sjaal draai je die zodat je ermee kan spelen als een riem die je in de lusjes van de tuinbroek stopt, en ook daar hetzelfde principe: je contrasteert de kleuren en de patronen of je blijft op dezelfde kleur dan je Tuinbroek. Het wordt in ieder geval een mooie en gepersonaliseerde dressing , naar jouw smaak en naar jouw imago!

Zoals we kunnen zien, is de variatie van de op maat gemaakte tuinbroek oneindig , het beperkt zich alleen tot de grenzen van onze verlangens en onze verbeelding. Met weinig middelen en voorwerpen komen de tuinbroeken weer tot leven, verbeterd in hun weergave en hun vorm door alles wat eraan kan worden toegevoegd om hun stijl te wijzigen.


De hierboven ontwikkelde voorbeelden zijn typisch gekozen uit wat we al in huis hebben, en het is een verlangen om te beschrijven hoe, met een juweel vergeten in een doos, een riem die we niet meer gebruiken, dit kledingstuk dat ons dierbaar is sublimeert zonder dus met de middelen om vernieuwd te worden door wat we al hebben.

6 - Opstrijkbare onderdelen

Geef jezelf op een meer handmatige en misschien wat technischere manier het genoegen een tweede leven te schenken aan je favoriete tuinbroek, degene die je zo lang heeft gevolgd in de vele gebeurtenissen van je leven, degene waarvoor niets ter wereld niet kan overtuigen om ongedaan te maken.
De manier is eenvoudig en het resultaat adembenemend: Nogmaals, laat uw fantasie en uw creativiteit de vrije loop! Kies vierkanten van opstrijkstof om op je tuinbroek te strijken, neem de stoffen die je wilt en verander je versleten denim tuinbroek in een trendy tuinbroek , met een patchwork-effect, kleurrijk, levendig, spontaan! Je zult enorm succesvol zijn met de bonus van het blijven dragen van deze tuinbroek, die een eeuwige sentimentele waarde voor je zal behouden!

Trendy gepersonaliseerde Tuinbroek

7 - Kralen, pailletten en borduurwerk:

Als naaien je niet afschrikt, kun je parels in alle maten en kleuren toevoegen aan de plaatsen van de tuinbroek die je inspireren: een gradatie van parelmaten op de bovenkant van een been van de tuinbroek zal het mooiste effect zijn!


Pailletten naaien en glans geven, je speelt met de effecten van licht op je tuinbroek door bijvoorbeeld pailletten op de zakken te strooien, en hier is nog een look voor tuinbroek versierd met duizend glitters!!!
Tot slot, op een kleine kink in de kabel (of niet), aarzel niet om eroverheen te naaien, een geborduurde bloem, of een hart, of een ster voor de ster die je bent, of je voornaam, alles is mogelijk!!


Ongeveer een kink in de kabel, maar laten we hier een expert zijn, je kunt een paar draden trekken, dit kleine gaatje vergroten dat je (misschien) stoort om de grunge- kant te accentueren, helemaal niet verouderd, stijl van de jaren tachtig die weer van kracht wordt met onze rebelse tieners!


De tuinbroek is voor jou een tijdloos onderdeel van je garderobe, personaliseer deze tweede huid en personaliseer hem als een modeontwerper volgens je wensen en je momentum, om er een unieke tuinbroek van te maken, de jouwe! Getalenteerde artiest, u zult het op prijs stellen om deze beroemde aanbeden Tuinbroek naar uw imago, naar uw smaak te hebben gewaardeerd. U kunt er zeker van zijn dat het u oneindig zal belonen met welzijn en assertieve elegantie, elke keer dat u het draagt!

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.