Nederlands

Draag een Tuinbroek als je zwanger bent

1 - Aankleden als je zwanger bent

Ons lichaam verandert ingrijpend tijdens de zwangerschap. Draag daarom kleding die niet alleen comfortabel zit, maar ook geschikt is voor je groeiende lichaam .

Tijdens de zwangerschap is uw lichaam zeer alert vanwege drastische hormonale veranderingen die meestal leiden tot gevoeligheid van de huid, waardoor uw lichaam vatbaar wordt voor allergieën en huiduitslag. Het is absoluut noodzakelijk om kleding te dragen die van de juiste stof is gemaakt als u elke vorm van huidirritatie wilt voorkomen.

Het eerste trimester van de zwangerschap staat voor de meeste vrouwen synoniem voor misselijkheid en braken. Het dragen van ongemakkelijke kleding is niet de verstandigste beslissing, omdat u alleen maar bijdraagt ​​aan het verergeren van uw toestand. Strakke kleding kan brandend maagzuur en indigestie veroorzaken, wat op zijn beurt misselijkheid en braken kan veroorzaken.

Negen maanden zwangerschap doormaken betekent dat je ook verschillende seizoenen doormaakt . Veel zwangere vrouwen vinden de zomers te warm en de winters te koud. Het dragen van katoenen kleding in de zomer kan je koel houden omdat de stof zweet absorbeert.

2 - Waarom een ​​Tuinbroek kiezen als je zwanger bent?

Ten eerste zijn zwangerschapsTuinbroek zo, zo schattig. Tuinbroek hebben iets leuks en je krijgt elke keer dat je ze draagt ​​complimenten.

Praktischer dan rompers, meer industrieel dan spijkerbroeken en overhemden , tuinbroeken zijn een complete outfit in één kledingstuk – ​​en zwangerschapstuinbroeken zijn nog indrukwekkender. Het is tenslotte de veelzijdige outfit waarin jij en je toekomstige baby passen. En als je zwanger bent, maken je groeiende buik en borsten het moeilijk om kleding te vinden die past, laat staan ​​kleding die niet lekker zit. Het is verleidelijk om uit te gaan en een hele nieuwe garderobe met zwangerschapskleding te kopen, maar het is een complete verspilling van geld, en de kans is groot dat je 90% van die kleding niet draagt ​​wanneer je je bult verliest. Zwangerschapsjurken zijn nog een solide alles-in-één-outfit, maar laten we eerlijk zijn: Tuinbroek hebben iets cools. En zwangerschapstuinbroeken zijn nu eenmaal de perfecte zwangerschapskleding, dankzij hun verstelbare bandjes (ook ideaal voor borstvoeding), zijpanelen en stof die zich uitrekt om zich aan te passen aan je buik.

Tussen ochtendmisselijkheid en de groeiende babybuik kan elke ochtend aankleden een uitdaging zijn voor aanstaande moeders. De ideale zwangerschapsgarderobe is comfortabel , praktisch en gemakkelijk te dragen - zonder dat dit ten koste gaat van je gedistingeerde smaak voor mode.

Onthoud vooral dat katoenen of linnen Tuinbroek de voorkeur verdienen als je zwanger bent.

Je lichaam zal je dankbaar zijn en je baby zal er alleen maar beter van worden!

Denim Tuinbroek voor zwangere vrouwen

3 - De Tuinbroek, deze praktische kant:

Het beste van alles is dat zwangerschapsTuinbroek veelzijdig en supercomfortabel zijn. Omdat er geen riem is, hoef je geen jeansknoop onder een oversized top te verbergen of een buikband te dragen. Veel zwangerschapstuinbroeken hebben verstelbare bandjes, zodat ze gemakkelijk uitzetten naarmate je buik groter wordt, en vervolgens kunnen krimpen om je favoriete kledingstuk voor na de bevalling te worden. En omdat ze het grootste deel van je romp bedekken, kun je er nog wat langer zwangerschapsshirts onder dragen.

Zwangerschap en eendelige kleding gaan samen, zoals erwten en wortels. Nou, dat is hier hetzelfde. Tuinbroek passen op de juiste plaatsen zonder je dikke buik te verstikken. En als je in je 8e maand van de zwangerschap bent, kan ik je vertellen dat alles wat strak om je buik zit een absolute marteling is. Je wilt je nog steeds vrouwelijk en elegant voelen, maar verdomd, het kan moeilijk zijn.

Praktische Tuinbroek voor zwangerschap

4 - Tuinbroek, na de bevalling:

Veel moeders dragen de tuinbroek na de bevalling, wanneer ze borstvoeding geven en beginnen hun vorm van voor de zwangerschap terug te krijgen. Er is niets makkelijker dan een van de bandjes van de spijkerbroek los te maken en je overhemd te laten vallen. Borstvoeding is dan veel comfortabeler voor u, waar u ook bent.

Bovendien geven de zijpanelen in de taille je een beetje gratie en comfort terwijl je lichaam blijft veranderen, zelfs na de bevalling. En geef toe dat het altijd beter is om je op je gemak te voelen in een kledingstuk dat perfect verbergt wat jij verbergt.

Het is een totale overwinning!

We komen jonge moeders tegen die na hun zwangerschap een Tuinbroek blijven dragen. En ja, deze zo trendy "casual" kant wordt een verslaving. Je weet niet wat je aan moet trekken, trek een Tuinbroek aan . We zijn het eens over het feit dat tuinbroeken, door hun uiteindelijk lage kosten, je in staat stellen een complete outfit te dragen zonder dat je je hersens hoeft te breken over de keuze van je outfit. Het past bij alles (je kent het wel), en vooral bij een los t-shirt en een mooi paar sneakers.

We gaan niet tegen elkaar liegen, je ziet ze bij je vrienden (zwanger of niet), in je familie, je zus, je tante... Tuinbroeken voor dames brengen deze coole, ontspannen maar zo stijlvolle kant.

Wanneer we op straat passeren of wanneer we publicaties of foto's op sociale netwerken bekijken, kraken we letterlijk voor de moeders vergezeld van hun kleine meisje of kleine jongen gekleed op dezelfde manier MET Tuinbroek natuurlijk! Zoals deze "kleintjes" die het zo goed dragen. Ze kunnen vrij bewegen en spelen dankzij dit fetisjkledingstuk.

Het is van meerdere generaties, van baby tot volwassene, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende levensfasen, moederschap, kindertijd, adolescentie, volwassen leven... Tuinbroek zijn EENVOUDIG!

Tuinbroek voor moeder en dochter

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.