En ce moment, La Salopette offre la livraison

Draag een overall in het voorjaar

1 - De lente tuinbroek

Overalls waren het afgelopen seizoen de meest populaire modetrend; ga naar een modewinkel als je ons niet gelooft. Hoewel ze vorig jaar een comeback maakten, zijn tuinbroeken nog steeds in, zeker voor komend voorjaar . Als je op zoek bent naar een praktische maar geweldige manier om je garderobe op tijd voor de zomer bij te werken, dan zijn klassieke denim overalls een geweldige optie. De lente is een geweldige tijd om overalls te dragen als je de knowhow hebt. Hier zijn onze stijlaanbevelingen, plus tips voor het dragen van een overall in de lente . 🌾

Een vrouw met lentekriebels is een onweerstaanbaar wezen. Haar energie is aanstekelijk, haar lach aanstekelijk en haar schoonheid onontkoombaar. Hetzelfde geldt voor styling. We hebben allemaal onze persoonlijke voorkeuren en expertisegebieden, maar niemand kan ontkennen dat vrouwen weten hoe ze moeten pronken om indruk te maken op hun partner of familie.

De sleutel tot een goede lentestijl is om je VOOR het seizoen te kleden , niet TEGEN. Je fashionista-vrienden hebben misschien het geluk in een klimaat te leven waar ze het hele jaar door korte broeken en rokjes kunnen dragen, maar de meeste mensen in het land zullen zich wenden tot outfits in tuinbroekstijl zodra de temperaturen beginnen te stijgen. ☀️

Overalls - of het nu gaat om een ​​rechte jeans of een lossere pasvorm, deze zijn een geweldige optie voor informele werkdagen en weekendjes weg. In tegenstelling tot gewone spijkerbroeken, die zwaar kunnen zijn en bewegingsvrijheid beperken, zijn jumpsuits in tuinbroekstijl licht en ruimvallend , waardoor ze een universele en praktische keuze zijn.

Als je nog nooit aan overalls hebt gedacht, is dit het moment om ze te proberen. Hier zijn enkele tips voor het dragen van een overall in de lente :

Tuinbroek met ondertrui

2 - Trendy advies om overalls goed te dragen

Wees gedurfd of draag ze niet : ze kunnen tegelijkertijd als topje en als broekje worden gedragen. Een gewaagde top met print is een perfect alternatief voor een simpele broek. Als je de neiging hebt om kleur uit de weg te gaan, probeer dan het broekje te combineren met een effen wit overhemd. Maak je overall af met accessoires of gekleurde schoenen om je stijl te versterken.

Past bij uw persoonlijkheid : er zijn zoveel verschillende soorten overalls dat u er een kunt vinden die bij uw persoonlijkheid past. Als je bijvoorbeeld meer een goth bent, probeer dan kettingen toe te voegen en misschien zelfs een kleine geborduurde schedel om je look op te fleuren. Als je wat speelser wilt zijn, wees dan niet bang om patronen en kleuren te mixen met een mooie gekleurde overall . Strepen en stippen zijn onmisbare patronen in elke garderobe.

Investeer in een overall van hoge kwaliteit : Als je dit voorjaar een overall gaat dragen, moet je investeren in een kwaliteitsoutfit. Uw overall moet goed aansluiten en niet te los of te strak om uw lichaam zitten. Zorg ervoor dat u een stof kiest die is gemaakt van een stevig materiaal dat gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig is. Een kwaliteitsjeans is vooral een jeans die laat zien!

Draag cropped tops eronder : deze optie is geweldig voor alle lichaamstypes, omdat het je outfit meer getailleerd maakt en je bedekt terwijl je je lichaam laat zien. Bovendien kan het dragen van een crop-top onder een overall bij allerlei soorten outfits worden gedragen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over welke schoenen of accessoires u moet dragen. Je kunt ze met alles dragen , van een jurk tot jeans tot sneakers . Al met al is het dragen van een crop-top onder je overall een makkelijke manier om er altijd goed uit te zien terwijl je er professioneel en comfortabel uitziet.

Scheur het op : Als je je overall een beetje opluchting wilt geven, laat hem dan op de een of andere manier scheuren of vernietigen . Het ziet er meer edgy en trendy uit, waardoor mensen je outfit zullen onthouden als ze het zien. De Torn Dungarees zijn een onmiskenbaar charmante en trendy troef die bovendien gemakkelijk te dragen is in het voorjaar. 🌼

Maak een bandje los als het te warm is : Als het weer begint op te warmen en je hebt geen airconditioning in huis, blijf dan ontspannen door een van de bandjes van je overall los te knopen . Je hoeft hem dus niet helemaal uit te doen en je de hele dag ongemakkelijk te voelen als je in je broek zit.

Zorg ervoor dat het lichte spijkerstof is : dit is van cruciaal belang omdat spijkeroveralls zo dik en zwaar zijn dat ze niet geschikt zijn voor de lente. Wanneer fashionista's aan de lente beginnen te denken, willen ze iets lichts en gemakkelijks om in te bewegen. De Denim Dungarees is daarom een ​​perfect alternatief.

Spijkeroveralls : Spijkeroveralls zijn al een paar seizoenen trending en we weten zeker dat ze dat ook zo zullen blijven. Het mooie van denim overalls is dat ze in zoveel verschillende stijlen, kleuren en stoffen verkrijgbaar zijn. Je vindt ze effen of met leuke prints . Je kunt ze ook chic of casual maken.


Het allerbelangrijkste aan denim overalls is het vinden van de juiste maat voor jouw lichaamstype . Je wilt het niet te strak of te los. Zorg er ook voor dat de bandjes goed aansluiten, want je wilt niet dat ze er overdag af vallen. Als het te warm voor je is, zou je dan een bretel kunnen afdoen?


De maat : Het belangrijkste is dat de overall goed past. Je zou genoeg ruimte moeten hebben voor een tanktop eronder, maar niet meer. Als de maat te groot is en rimpelt, is het niet de juiste maat . Zorg ervoor dat het strak genoeg is om gemakkelijk te kunnen bewegen. Alleen omdat het een tuinbroek is, wil nog niet zeggen dat hij flodderig of slecht gesneden moet zijn.

Kleur : Als je in het voorjaar een overall draagt, vermijd dan donkere kleuren zoals zwart en marineblauw. Kies in plaats daarvan lichtere kleuren zoals wit, geel en lichtblauw.

Het patroon : Probeer patronen op de mouwen van je t-shirt onder de overall te vermijden, vooral als je die in het voorjaar draagt. Kies in plaats daarvan voor effen overhemden of tanktops eronder. Als je besluit om er een overhemd met patroon onder te dragen, kies er dan een die bij je outfit past en een effen kleur heeft op de onderste helft in plaats van een gekleurde spijkerbroek.

3 - Accessoires

Een ander ding om te onthouden bij het dragen van een overall in de lente is om je handen en voeten bloot te houden. Accessoires halen waarde uit de algehele look, dus houd het simpel. Vergeet niet dat je accessoires ook in lentekleuren en -tinten moeten zijn.

1. Schoenen : Platte schoenen zijn de beste manier om te combineren met een overall, ze geven je een stabiele basis en ze passen goed bij de algehele look. Als je hakken draagt, zullen ze onder je overall uitsteken. Was je voeten en poets je schoenen voordat je weggaat, want vieze schoenen kunnen een hele outfit afbreken.

2. Sokken : Hoewel sokken niet noodzakelijkerwijs nodig zijn voor de overall, moet je ervoor zorgen dat ze een saaie kleur hebben, zoals bruin of bruin , en passen bij je outfit. Je kunt ook sokken vinden met patronen die bij de overall passen, maar dat is niet nodig zolang ze niet botsen met de rest van je outfit.

3. Jassen : Jassen zijn optioneel bij het dragen van een overall in de lente, maar als je toch besluit om er een te dragen, zorg er dan voor dat deze ook in lentekleuren is en niet botst met de rest van je outfit.

Conclusie : In deze gids hebben we geprobeerd alles te delen wat nodig is om in het voorjaar een overall te dragen. Als je van plan bent een overall te kopen, dan moet ik je zeggen dat je ervoor moet gaan.

Herenoverall met overhemd
Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.