En ce moment, La Salopette offre la livraison

Draag de witte tuinbroek!

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je een witte overall moet dragen. Laat me je vertellen, het is niet zo moeilijk als je denkt! Als dit de eerste keer is dat je een witte overall draagt, zijn er enkele dingen die je moet overwegen voordat je er haastig naar toe gaat om er een te kopen, zoals hoe je een overhemd met overall draagt, welke schoenen je draagt ​​met een witte broek en hoe je een sjaal om je nek knoopt. Deze tips helpen je out of the box te denken en consequent schattige witte overalls te dragen.

1 - Wat is een overall?

Overalls, ook wel overalls of werkkleding genoemd, zijn ontworpen om vanaf de voeten tot aan de taille te worden gedragen. De overalls zijn meestal gemaakt van spijkerstof en de broek en het overhemd zijn uit één stuk gecombineerd, zonder duidelijke scheiding tussen de twee delen. Om deze reden lijkt een overall een beetje op een broek met een slabbetje . Overalls werden populaire vrijetijdskleding voor zowel mannen als vrouwen, vooral onder boeren, arbeiders en andere arbeiders.

Overalls bestaan ​​al heel lang en hun oorsprong gaat terug tot de 16e eeuw, toen zeelieden ze voor het eerst droegen in Europa. Het Engelse woord "overall" is afgeleid van het Franse woord "ouvrier", wat "arbeider" betekent. Later, in de 19e eeuw, werd dit soort kleding steeds gebruikelijker bij boeren, die het gebruikten om hun overall te beschermen tegen vuil en vlekken bij het werken op het land of het verzorgen van hun dieren.

2 - De stappen voor het dragen van de witte overall!

Vind jouw witte tuinbroek:

De eerste stap is het vinden van een overall die bij jou en je garderobe past. Houd bij het kiezen van een overall rekening met de lengte van de broekspijpen, de breedte van de heupen en de kledingstijl aan de bovenkant. Er zijn maar weinig kwaliteitswinkels die u een tuinbroek kunnen aanbieden die die naam waardig is. Daarom heeft La Salopette voor u de beste lichte tuinbroek op de markt gebracht!

Vind een geschikte Top:

Als je de uitdaging durft aan te gaan om een ​​witte overall te dragen, kies dan waarschijnlijk voor een net zo opvallende top. Om de brutaliteit van een witte broek in evenwicht te brengen, kun je hem combineren met een pastelkleurig overhemd . Vermijd echter effen kleuren. Je wilt dat het shirt interessanter is dan de overall zelf. De strepen passen perfect bij een overall en voegen een leuke textuur toe aan de outfit. Zoomlijnen zijn er in alle lengtes, dus heb niet het gevoel dat je het bij shirts boven de knie moet houden. Zorg ervoor dat het shirt dat je kiest gemaakt is van een ademend materiaal om te voorkomen dat het extra warm wordt of gaat zweten (wat niet ideaal is, laten we eerlijk zijn). Zorg ervoor dat het shirt dat je kiest niet te kort is! Als je kiest voor een rokoverall, vermijd dan te lange sokken, dit soort combinaties komt niet overeen met het algemene idee dat de outfit geacht wordt vrij te zijn, het zou beter zijn als de top en de bottom elkaar goed aanvullen.

Vind jouw juiste paar schoenen:

Je kunt een overall met elk type schoen dragen, behalve sandalen, omdat je er raar uit zou zien als je sandalen met jarretelbroeken zou dragen. Je kunt elke schoen met een overall dragen, of het nu gaat om platte schoenen, hakken, laarzen of anderszins. Een paar witte sneakers doen het bijvoorbeeld prima. In een meer streetwear-stijl kun je kiezen voor sneakers in Nike Air 95-stijl of klassieke witte Roshe Cortez .

Het juiste kapsel:

Draag je haar los of in een paardenstaart, afhankelijk van waar je je witte spijkerbroek gaat dragen. Ook een topknot of een messy bun past bij deze outfit. Wees origineel en toon je smaak voor mode door middel van een snit die zowel bij je outfit als bij je persoonlijkheid past! ✂️

De witte sjaal:

Als je 's avonds uitgaat of ergens formeel moet zijn, zou het goed zijn om een ​​laatste finishing touch toe te voegen. Een witte sjaal om je nek gebonden is een geweldige manier om je look aan te kleden en het een authentieke stijl te geven zonder het meteen te overdrijven. Met deze outfit zie je er trendy uit terwijl je weet hoe je het simpel kunt houden met een vleugje chic aan het einde van de dag.

Het juiste seizoen:

De meeste mensen dragen graag hun witte tuinbroek tijdens de zomermaanden , maar je hoeft niet te wachten op zonnige dagen om ze te dragen! Ik draag graag witte overalls in het voor- en najaar . Het is zonnig genoeg om buiten te lopen, en koud genoeg om je stijl aan te passen aan de temperatuur, bijvoorbeeld door er een coltrui onder te dragen.

Goede accessoires:

Overalls kunnen stijlvol zijn of niet, afhankelijk van hoe je ze accessoriseert. Je kunt je favoriete paar laarzen dragen met een witte overall en een T-shirt met V-hals, of een paar schattige platte schoenen en een hoed aantrekken. Over het algemeen wil je dat je look trendy blijft en tegelijkertijd stijlvol blijft. Je kunt voor de meest "DARK" van jullie kettingen in de taille plaatsen voor een echt interessant gothic / streetwear-effect.

Witte korte overall

2 - Wat zijn de goede kansen?

Overalls worden voornamelijk gebruikt door tuinders vanwege hun losse stijl, maar ze kunnen ook worden gebruikt als winter- of zomerbovenkleding voor het werken op velden of landbouwgrond. Het wordt ook door boeren gebruikt als traditionele kleding tijdens oogstseizoenen en zelfs als vrijetijdskleding tijdens magere seizoenen.

Tegenwoordig worden overalls vaak door veel mensen gedragen, vooral door mensen in bepaalde soorten banen waar ze zichzelf moeten beschermen en moeten voorkomen dat ze te veel kleding dragen waardoor ze zich ongemakkelijk voelen of zelfs oververhit raken.

Overalls voor kinderen:

Ook jonge kinderen dragen vanaf de geboorte een overall. Het wordt beschouwd als het meest toegankelijke kledingstuk om te dragen en het meest comfortabel . Kinderen die nog leren lopen, kunnen zich gemakkelijker aan de bretels van de overall vasthouden. Ze zijn ook gemakkelijk te verwisselen en maken zindelijkheidstraining gemakkelijker. Al met al zijn ze favoriet bij kinderen en ouders.

De witte tuinbroek voor dames:

Deze eenvoudige outfit is een klassieke look die je vrouwelijke kant het beste naar voren brengt. De witte tuinbroekset is een moeiteloze toevoeging aan je dagelijks leven. Het is perfect voor werk of ontspanning en houdt je koel op die hete zomerdagen . Deze outfit kan met verschillende andere stukken worden gedragen, waardoor het de perfecte keuze is voor je garderobe.

De witte tuinbroek voor op het werk:

Witte overalls zijn een soort kleding die wordt gebruikt voor werk en vrije tijd. Overalls bieden comfort , stijl en duurzaamheid . In het verleden werden witte overalls vaak gedragen door boeren en mijnwerkers, maar tegenwoordig worden ze gedragen door mensen in een breed scala van beroepen. Al met al kun je het in verschillende stijlen en materialen vinden, afhankelijk van je smaak en voorkeuren.

Een goede pasvorm is essentieel om je figuur te laten uitkomen als je een witte overall draagt, maar het mag niet te strak of te wijd zijn . De beste manier om ervoor te zorgen dat de pasvorm correct is, is door de volgende tips in gedachten te houden:

1 - De tuinbroek moet perfect passen , zonder extra ruimte in de taille. Als er extra ruimte is, maakt de stof kreukelgeluiden als je beweegt. Ook zul je er kleiner uitzien dan je bent.

2 - De overall moet lang genoeg zijn om uw schoenen te bedekken wanneer u rechtop staat, maar mag ook niet te lang zijn, omdat ze oncomfortabel kunnen zijn om op te lopen, omdat ze kunnen blijven haken aan stenen of puin of andere voorwerpen op uw pad. Als je klein van stuk bent, is het beter om een ​​overall te kopen met verstelbare bandjes om de tailleband strakker te maken voor een betere pasvorm.

Witte tuinbroek voor dames

De witte tuinbroek om te relaxen:

Er zijn veel outfits die je zou kunnen dragen als je in de natuur wandelt, maar er zijn er maar weinig die er zo goed uitzien als een witte overall om te wandelen . Dit comfortabele en slijtvaste kledingstuk is verkrijgbaar in slabbetjes en dijhoge overalls , zodat iedereen ervan kan genieten.

Lange vrouwen zijn vooral dol op deze overall om te wandelen, omdat ze er langer uitzien dan ze zijn. Overall shorts zijn ook zeer geschikt voor kleine vrouwen, omdat ze hun korte benen verbergen en ze langer laten lijken.

Wandelen in een witte overall is ook praktisch tijdens het jachtseizoen , omdat het jagers helpt hun weg in het bos gemakkelijk te vinden en tragedies te voorkomen. Het is essentieel voor degenen die geen feloranje hesjes willen dragen, die de aandacht kunnen trekken van dieren die niet gewend zijn om mensen in het wild te zien.

Witte overalls zijn ook een praktische kledingkeuze om te wandelen in ruige gebieden of velden, omdat ze betere bescherming bieden dan gewone kleding. Ze hebben verschillende vakken waarin alles kan worden opgeborgen , van kleine snacks tot gps-apparaten, mobiele telefoons en meer.

1 commentaire
- Russo

Bonjour comme vous le dites c’est vrai que les sandales tasses un peu les jeans moi je portent plus des salopettes avec une paire de bottines, ou des baskets et des robes avec des sandales c’est plus jolie quand même enfin c’est une histoire de Goût, mais c’est vrai que d’avoir des salopettes s’est comme avoir des jeans ou des robes, c’est super pratique aussi

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.