En ce moment, La Salopette offre la livraison

Kerstoverall 2021

Overalls, ook wel breteloveralls genoemd, zijn kledingstukken die voornamelijk worden gedragen ter bescherming tijdens het werk. Dit kledingstuk wordt gewoonlijk "werkoveralls" genoemd. Spijkeroveralls werden oorspronkelijk uitgevonden door Levi Strauss en Jacob W. Davis bij Levi Strauss & Co. in de jaren 1890, maar evolueerden naar de stijl die we vandaag kennen. Naast hun aanvankelijke gebruik als beschermende kleding op de werkplek, worden deze kledingstukken nu beschouwd als "cultus" in de mode. Streetwear wordt de laatste tijd gedomineerd door de overalls met verschillende invloeden over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld in Japan, waar ontwerpers de Japanse Streetwear Overalls opnieuw hebben geïnterpreteerd voor haute couture door van dit stuk een aanwinst te maken .

Dit feestseizoen is gevuld met veel feesten. Wees natuurlijk modieus voor elk van hen. Het kiezen van je kerstfeestoutfits is nog nooit zo eenvoudig geweest met een eindeloze lijst van verschillende evenementen en dresscodes. Wanneer de kerstvakantie aanbreekt, is het tijd om je te verkleden, uit te gaan en plezier te hebben . Kleed je casual, semi-formeel, voor zaken, een cocktailparty of een feestelijk evenement. De tuinbroek is momenteel in de mode en past bij alle soorten evenementen.

1 - Welke soorten overalls draag je met Kerstmis?

Overalls zijn in de loop der jaren geëvolueerd en er zijn er nu verschillende stijlen en kleuren kiezen uit. De traditionele blauwe denim tuinbroek blijft misschien wel jouw favoriet. U kunt echter ook denken aan wijde pijpen of overalls corduroy of omarm je innerlijke bohemien met losse, comfortabele gekleurde tuinbroeken om films te kijken met kerst onder een plaid.

Overalls zijn er in vele stijlen voor dames, heren, tieners, jongens en meisjes. Met de volgende kenmerken die al meer dan 150 jaar eigen zijn:

- Verschillende snitten en flappen:

De snit van je tuinbroek is belangrijk om te spelen met een meer ontspannen en losse look of juist iets meer getailleerd voor een geklede look. Er zijn verschillende bezuinigingen:

- Regular fit met rechte broek (comfortabel en klassiek)

- Loose fit (relaxte pasvorm met veel ruimte)

- Skinny snit (smalle pijpen, verminderde beenopening, soms met een beetje stretch zodat je over je voeten kunt lopen!)

- Carrot cut , zo genoemd omdat de chique en unieke look de vorm heeft van een wortel met een losse snede in het kruis en dunner en aangepast bij de kuiten. Het is een zeer prominent model in moderne streetwear-garderobes , het benadrukt perfect je nieuwste paar sneakers. Ideaal voor een uitje met vrienden in een bar of op een feestje.

- Overalljurk die bestaat uit een rok en een slabbetje, allemaal opgehangen met lange banden voor een praktisch en gedistingeerd stuk. Je benen hebben dan een bewegingsvrijheid die je alleen dames kunt waarderen.

Het slabbetje met een zak met ritssluiting, het slabbetje met zakken met knoop of zelfs zonder zak en zoveel andere originele modellen, de tuinbroek is emblematisch en er zijn veel aanpassingen aan dit slabbetje gemaakt die in de broek zijn geïntegreerd met verstelbare bandjes .

- Verschillende soorten zakken:

Werkoveralls omvatten meestal ontwerpen met vijf zakken (twee heupzakken, twee achterzakken en een borstzak), overalls met cargo-beenzakken en overalls met gereedschapszakken, ook wel gereedschapszak genoemd om snel een hamer of ander gereedschap op te hangen. We kunnen bijvoorbeeld verborgen zakken vinden in de plooi van het slabbetje, een zak die handig wordt wanneer je de riemen losmaakt en ze op je kruis laat vallen en je favoriete kersttrui accentueert.

Damesoverall voor Kerst 2021

2 - Hoe stem je je overall af op je kerstoutfit?

Nu de winter is aangebroken , beginnen we al na te denken over de eindejaarsfeesten . Het is het beste om zo snel mogelijk te beginnen met het plannen van je outfits voor het kerstfeest op kantoor of het jaarlijkse winterfeest met vrienden en natuurlijk dat met familie. Bij het kiezen van een overall voor deze periode zijn er een paar belangrijke stijltips om rekening mee te houden. Hier zijn enkele manieren om op te vallen tussen de feestende menigte in een tuinbroek en te pronken met je stijl! Laten we kijken:

- Alliantie van wit en goud:

Combineer je overall met witte en gouden losse items voor een gemakkelijke manier om je aan te kleden voor een kerstfeest. Puur en gedistingeerd, je outfit past zich aan alle kleuren aan die symbool staan ​​voor dit kleurrijke feest. Met gouden accessoires maak je je outfit gemakkelijk compleet en er zijn veel mogelijkheden om het te matchen met ringen, kettingen, oorbellen en zo veel meer.

- Verfraai je look:

Combineer een zwarte kanten top met een hoog getailleerde overall in een donkere tint en rode of gouden accessoires voor een avondje uit dat net iets eleganter is. Als je een strakke en moderne look wilt, draag dan je beste paar hakken met een fijn zittende overall.

De overall kan eenvoudig glamoureus worden gemaakt met een vest van imitatiebont, een metalen portemonnee en bijpassende accessoires.

- Draag leer en goud:

Als je je leren rok-overall combineert met een goud metallic T-shirt en een behaaglijk bont motorjack, krijg je een chique en edgy feestlook. Deze gemakkelijke feestlook wordt aangevuld met flats met studs.

Overall Vrouw

- De klassieke kersttrui:

Hoe kunnen we praten over het einde van het jaar zonder de gebreide truien te noemen die we allemaal achter in onze kast hebben liggen. Er is altijd een manier om het bij te werken om de kerstsfeer in stijl te houden. Denim tuinbroek met een kleur die past bij je wollen trui voor een kitscherige look op die casual eindejaarsfeesten met je favoriete trui aan. Met de juiste accessoires is het gemakkelijk om deze look te laten werken voor een familiefeest en kantoorfeest.

Een laatste woord, je kunt altijd een overall dragen, ongeacht het evenement, voor het kerstdiner, om de dag ervoor films te kijken bij de open haard. Het is het enige kledingstuk dat geschikt is voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en comfortabel kunt genieten van deze kostbare momenten met uw dierbaren.

Zwarte kerst overall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.