En ce moment, La Salopette offre la livraison

De beste werkoverall voor dames

We houden van overalls, vanwege hun bruikbaarheid, stevigheid en mooie uiterlijk. En ze houden ook van hen vanwege hun symboliek . Een overall met bretels betekent dat je graag je handen vuil maakt en je doe-het-zelf-kant op de proef stelt. En voor de mensen die ze maken, is het een bron van trots. Het bouwen van een mooie overall die lang meegaat is een eer voor ons bedrijf. Als je werkkleding maakt, moet je overalls kunnen maken.

Wetende dat landen dol zijn op deze kledingstukken en dat het een van hun favoriete items is om cadeau te geven, hebben we onze collectie werkoveralls verzameld, deze ongeveer zes weken gedragen om u te helpen DE overall te vinden die het beste bij u past en voldoet aan uw behoeften .

Katoen weven

1 - Kwaliteitscontrole van kleding

We hebben verschillende soorten overalls geprobeerd, of het nu voor naar kantoor was of voor op de bouwplaats . We hebben geprobeerd verschillende soorten tuinbroeken te gebruiken, die elk trots hun sterke punten maar ook hun beperkingen presenteren. Voor deze kwaliteitstest hebben we ons op verschillende punten gericht, zoals: de gebruikte materialen, de netheid van de naden en de beperkingen die ze in de verschillende beroepen kunnen tegenkomen. Dat gezegd hebbende, alle overalls in deze test zijn goed gemaakt en zouden goed moeten dienen.


Om onze test te beginnen, hebben we naar elke tuinbroek gekeken. Vervolgens hebben we een ervaren naaister om advies gevraagd om ze verder te inspecteren . Ze vertelde ons dat we meer tijd moeten besteden aan het kijken naar de binnenkant van de kledingstukken dan naar de buitenkant, want daar verbergen fabrikanten de klepzakconstructie, strakke zomen en overhaaste serge (een serge is een soort naaimachine die stof bindt met een overlocksteek). steek gemaakt met drie of vier verschillende draden). Ze adviseerde ons ook om de kleding te wassen om te zien welke draden er in de was uitkomen en of de overall wel of niet goed uit de droger komt. We wassen ze en we inspecteren elk eerder gezien punt opnieuw. Tot nu toe zo goed. Vervolgens hebben we ze omgedraaid om elke zak, riem, naad, zoom, haak en oog en klinknagel te onderzoeken. We gebruikten een vergrootglas om het aantal draden en de steekkwaliteit in de knoopsgaten en naden nauwkeurig te onderzoeken.

Jeans naaien

2 - Hoe we de overall hebben getest

Naast het inspecteren van elk slabbetje op kwaliteit en constructie, deden we wat iedereen die deze producten koopt zou doen: we droegen ze . Dag in dag uit droegen we overalls, soms meerdere per dag. We deden tuinwerk, reparatieprojecten en gereedschap testen. We droegen ze naar de receptie, naar kantoor en tijdens boodschappen naar de zagerij. We beoordeelden ze op pasvorm, comfort, warmte, bewegingsgemak en hoe goed de hardware (ritsen, gespen, gespen en riemen ) werkte. Als je een goede doe-het-zelfdag wilt beginnen, draag dan een overall met bretels. Eerlijk gezegd. Mensen hebben goede nostalgische herinneringen aan hen, denkend aan de tuinbroek die we allemaal droegen in onze jeugd en zullen vragen waar je die vandaan hebt. Het is grappig. Hier zijn er 4 die je zeker zullen verrassen:

1 - Urban spijkerbroek in Ikigai-stijl

Het is traditioneel en klassiek en kan bij elke gelegenheid gedragen worden. Het is van goede kwaliteit en de vervaardiging ervan is nauwgezet. Het heeft driedubbele stiksels aan de binnen- en buitenkant van beide benen, een traditionele slab- en zakindeling, een volledige snit door de heupen en benen, niets minder. Als je smaak neigt naar traditioneel en je een tuinbroek wilt waar je vertrouwen in hebt en gemakkelijk in kunt bewegen, dan zijn deze een goede keuze.

Overall Jean Ikigai

2 - Vintage overall van Cowboy Union

Het is een van onze best verkochte kledingstukken en we zijn er bijzonder trots op, en we begrijpen waarom. Het is uitgerust met kleine zichtbare zakken aan de voorkant van de broek, broeken met een 7/8 zoom completeren de gedistingeerde afwerking van deze overall. Het is zo warm dat het koude herfstochtenden in alle comfort mogelijk maakt. Het is een veelzijdig kledingstuk dat altijd gedragen kan worden. Een laatste goed doordacht detail dat we op prijs stellen, zijn deze bandjes, dun en discreet, ze zijn ideaal om een ​​zwart T-shirt met lange mouwen te begeleiden. Het is een ideale bondgenoot bij alle gelegenheden!

Vintage cowboy-overall

3 - Sailor klassieke spijkerbroek

De klassieke tuinbroek van matrozendenim heeft een sterk karakter geërfd dat terug te vinden is in deze naden en afwerkingen. Dat erfgoed leeft voort in dit zware denimproduct. Het heeft een goede bouwkwaliteit en de voorwas maakt het direct uit de doos comfortabel; het maakt het ook een beetje makkelijker om te wassen. Het enige kleine gebrek aan dit product en zijn authenticiteit, inderdaad, de gespen van deze bretels, hoewel robuust, vereisen een inbraak en glijden niet gemakkelijk weg als ze nieuw zijn. Maar over het algemeen is het een uitgebalanceerd kledingstuk, met diepe zakken, driedubbele stiksels op de benen. Als je een traditionele smaak hebt, maar je neigt naar voorgewassen denim, dan zou dit perfect bij je moeten passen.

Zeemansdenim overall

4 - Melkwitte lange tuinbroekjurk

Het is een ietwat speciale aanpassing van de tuinbroek die we hier aanbieden. De tuinbroekjurk is erg populair in de zomer. Vooral in kantoren laat het een frisse wind waaien in een van de meest modieuze outfits van de laatste jaren. Geselecteerd katoen en fijne stiksels geven een soepel, zelfverzekerd gevoel dat duidelijk naar voren komt wanneer je het draagt. Een minimalistische stijl van hoge kwaliteit.

Witte werkbroekjurk

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.