Nederlands

Tips en trucs voor het dragen van Tuinbroek voor dames

We hebben besloten om via dit artikel het standpunt te benadrukken van een onafhankelijke styliste die ons haar liefde voor Tuinbroek gaf. Dit is wat ze ons vertelde:

Nou, het is officieel, ik heb een legitieme obsessie met Tuinbroek. Ik bezit er nu drie. Om heel eerlijk te zijn, ik wil meer. Ik zag er een met een stijlvolle camouflage die ik echt begeerde. Absoluut mijn volgende rage. Het begon allemaal met een klassieke zwarte tuinbroek die ik voor het eerst droeg tijdens een maaltijd met vrienden. Toen kocht ik een Tuinbroek in dezelfde stijl met een andere tint, zodat ik met mijn kleine neefje kon paren om in bijpassende kleding uit te gaan. Toen de temperaturen begonnen te stijgen kocht ik een korte broek die ik er nu onder deel. Ik kan niet stoppen ! Zij zijn zo schattig.


Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze volledig functioneel zijn voor mij als moeder. Het komt zelden voor dat ik iets vind dat zowel trendy als functioneel is . Ik had een paar stijlvragen van je over hen. Vandaag dacht ik dat ik wat tips met je zou delen over het dragen van een Tuinbroek . Laten we eerlijk zijn, mensen associëren Tuinbroek vaak met landbouw . Ze kunnen heel snel vies worden, maar daar zijn ze tegelijkertijd voor ontworpen. Hieronder vind je veel tips en foto's.

1 - Hoe een Tuinbroek te dragen

Naar mijn mening, als je een lange tuinbroek draagt, moet de snit recht of smal zijn , ook al maken de wijde pijpen een merkbare comeback op de voorkant van de urban scene, ik vind dat het mijn vrouwelijkheid niet genoeg naar voren brengt. . Dit is de belangrijkste tip als het gaat om het dragen van een lange Tuinbroek. Draag je hem met een smalle broek, dan krijgt de Tuinbroek standaard een moderne en trendy uitstraling.
Ik stel ook voor dat het een beetje bijgesneden is , d.w.z. je wilt niet dat het enkellengte en volledige lengte is zoals normale spijkerbroeken. Je kunt dit altijd regelen met een zoom om je broek een 7/8 lengte te geven.

Trendy blauwe Tuinbroek

2 - Welke schoenen te dragen met een Tuinbroek

Naar mijn mening zijn sneakers de beste schoenen om met tuinbroek te dragen , zonder aarzelen heb ik de laatste tijd ook tuinbroekjurken gezien die ik me perfect voorstel met een paar pumps, maar sneakers blijven een veilige gok. Tuinbroek zijn van nature een casual outfit in wording. Bekijk voorbeelden van elke schoenoptie die ik heb geprobeerd!


1. Sneakers zijn een goede optie. Het is vooral een goede keuze als je een lange Tuinbroek en een shirt met lange mouwen draagt, dat wil zeggen als het een koeler seizoen is.
2. Platte sandalen zijn ook een makkelijke keuze. Dit is wat ik zou associëren met Tuinbroek als ik ze draag in de warmere maanden , met korte mouwen of een tanktop.
3. Muiltjes kunnen ook een goede optie zijn voor het koelere lente-/herfstseizoen als je je lange Tuinbroek mooi wilt kleden, maar geen sneakers wilt dragen.
4. Eindelijk kun je laarzen dragen. Het is een beetje meer een hippie-versie van een Tuinbroek , en ik ben er dol op. Ik raad aan om tijdens de koelere maanden platte enkellaarsjes te dragen bij je lange tuinbroek, tenzij je een ervaren persoon bent die in de zomer laarzen met korte tuinbroek wil proberen.

Blauwe denim korte Tuinbroek

3 - Welke tops te dragen met een Tuinbroek

Hoewel je een keuze hebt als het om overhemden gaat, is mijn belangrijkste advies om je top passend te houden . Het hoeft niet strak te zitten, maar je wilt niet te veel volume onder je tuinbroek hebben, d.w.z. vermijd een trui, behalve in de winter natuurlijk, of denk aan een lichtere stof. Anders loop je het risico hobbels onder de Tuinbroek te creëren , wat niet vleiend is. Hieronder heb ik geprobeerd zoveel mogelijk voorbeelden te geven.


1. Het gemakkelijkst om te dragen met een Tuinbroek is een getailleerd T-shirt van welk type dan ook . Het is wat ik het vaakst draag. Je kunt met deze optie niet fout gaan, of het nu effen of gestreept is. Leuke details zoals een luipaardprint of een licht gegolfde schouder houden je tuinbroek fris en modern als een echte statement beauty troef.
2. Overweeg in de zomer een off-the-shoulder tanktop of crop top voor degenen die gedurfd willen zijn.
3. Voor avonden die wat chiquer zijn, probeer een top met knopen of een schattige, getailleerde blouse .
4. Varieer de lengte van je mouwen naargelang het seizoen om de Tuinbroek geschikt te maken voor verschillende periodes en gelegenheden.
5. Tijdens de koudere maanden kun je een lang vest aan je Tuinbroek toevoegen voor extra warmte en een frissere look. Het is het beste om lagen over je Tuinbroek aan te brengen.

Zwarte spijkerbroek

1 reactie
- Gaelle

Je suis une fan de salopette j’en ai plusieurs de couleur et aussi une robe salopette je l’adore mais je peux la porté uniquement le. week-end et surtout beaucoup l’été avec de jolies sandales et un jolie vernis à ongle et de jolies bijoux c’est pas mal. À Bientôt Gaëlle russo.

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.