Nederlands

6 sterren in Tuinbroek

Betrouwbaar, duurzaam en verdomd stijlvol , we houden allemaal van tuinbroeken. Of je nu een fan bent van de revival van werkkleding of een fan van de jaren 90, tuinbroeken zijn een must-have item in de mode, maar wat weten we erover? We leren je een klein lesje in de eenvoudige tuinbroek en laten je onze favoriete tuinbroek modemomenten zien.

Agrarische Tuinbroek

1 - Wanneer zijn Tuinbroek gemaakt?

De tuinbroek had verschillende geboorten, dit kledingstuk werd al gebruikt door in een Hindi-dorp in de 17e eeuw en werd in de 19e eeuw bijgewerkt door A. Lafont in Frankrijk en Levi-Strauss in de Verenigde Staten . Met de vooruitgang in textiel konden ze Tuinbroek resistenter en geschikter maken voor het werk van ambachtslieden. De voormalige "Dungri" , die de naam van het gelijknamige Hindi-dorp aanneemt, heeft plaatsgemaakt voor Tuinbroek zoals we die nu kennen.

Boeren Tuinbroek

Door alle sociale en professionele klassen heen, hebben Tuinbroek veel media-optredens gehad, of ze nu worden gedragen door ambachtslieden op bouwplaatsen in Manhattan of Parijs, in Amerikaanse rapclips, in advertenties of op een ster tijdens zijn concertcarrière.

Het begon de rijken van handenarbeid te overstijgen toen het werd gedragen door Hollywood-royalty's , John Wayne, Clint Eastwood en zelfs Judy Garland, waardoor de jumpsuit een begerenswaardig kledingstuk werd.

2 - 6 sterren, 6 stijlen, 6 Tuinbroek

Het is tijd om je te laten zien hoe 6 persoonlijkheden die de jaren 90 markeerden een kledingstuk met een gedistingeerd karakter naar voren brachten.

1. Elton John

Elton John Bavette

Het lijkt erop dat de populariteit van Tuinbroek en Elton John tegelijkertijd weer is opgedoken, maar dit is niet de eerste keer dat de twee met elkaar verweven zijn. Elton John is eigenlijk geen onbekende in Tuinbroek, die hij tot begin jaren 90 droeg in een perfecte glamrockstijl .

2. Whitney Houston

Whitney Houston-jumpsuit

Deze foto van Whitney Houston lijkt gisteren te zijn gemaakt. Rechtstreeks uit de huidige streetstyle-trends rockt Whitney een Tuinbroek met een Champion-sweatshirt en heuptasje. Niet alleen gaan Tuinbroek nooit uit de mode , maar Whitney laat ook zien dat mode snel de ronde doet.

3. Prinses Diana

Prinses Diana in Tuinbroek

Ja, het is waar, Tuinbroek zijn ook voor prinsessen! Vergeet poseren voor je koninklijke hermelijn- en kroonportretten wanneer je de pastelkleurige jaren 80- look kunt rocken in lichte denim Tuinbroek!

4. Ronnie Wood

Ronnie Wood-Tuinbroek

Ronnie laat ons zien hoe je moet rocken in een tuinbroek in de klassieke stijl uit de jaren 70. Neem een ​​meer getailleerde tuinbroek en combineer die met een vintage T-shirt en sneakers. Muilezel is optioneel.

5. TLC versus NSYNC

Groep in Tuinbroek

De jaren 90 zouden niet hetzelfde zijn zonder een band in Tuinbroek. Kies een groep en we garanderen dat er een tijd zal zijn dat ze samen een Tuinbroek dragen. Twee van onze favoriete bands zijn TLC en NSYNC . Ongeacht de kleur of maat van je Tuinbroek, ze zullen altijd in stijl zijn .

6. Dexys middernachtlopers

Rocker tuinbroek

Het is onmogelijk om over superTuinbroek te praten zonder de Dexys Midnight Runners te noemen. Geïnspireerd door de Ierse arbeidersklasse, beschreven ze hun stijl als een "off the farm look". Met gebreide lagen en een tailleriem kan de "boerderijlook" best cool zijn.

Tuinbroek hebben de tand des tijds doorstaan , van het eenvoudige stuk 17e-eeuwse stof tot het utilitaire, ultracoole kledingstuk dat door iedereen wordt gedragen , van royalty's tot spoorwegarbeiders . Dit kledingstuk is tijdloos en heeft nog veel verrassingen voor ons in petto.

Monteur Tuinbroek

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.