Nederlands

De 5 beste Tuinbroek voor boeren

Vrouwen zijn geenszins one size fits all, en terwijl een vrouw dat misschien wel wil voldoet aan haar behoeften , het zal niets absurds, slecht passends of vrouwelijks bevatten. Maar het moet nog functioneel en comfortabel zodat het werk in de beste omstandigheden wordt uitgevoerd. Op weinig plaatsen is dit meer waar dan bij het zoeken naar Tuinbroek voor boerinnen.

Denk aan duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort. Immers, als je niet houdt van de manier waarop iets past en aanvoelt, draag je het niet. En hebben kwaliteit Tuinbroek kan een zegen zijn in enkele van de zwaarste omstandigheden waarmee boeren en veeboeren te maken krijgen. Sommige mensen buiten de landbouw zouden verbaasd zijn een kledingstuk te zien dat ontworpen is om vies te worden. Dat is alles het belang van deze Tuinbroek!

Onze schrijvers en testers hebben het geprobeerd alle Tuinbroek in deze lijst . We hebben ze onderworpen aan veetesten en barre winterse weersomstandigheden om onze favorieten te bepalen, en we hopen dat u het ermee eens zult zijn dat dit 5 van de beste Tuinbroek voor vrouwelijke boeren zijn:

1 - SpijkerTuinbroek

Dit zijn geen doosvormige herenTuinbroek die een nieuwe bestemming hebben gekregen. Ze zijn met opzet ontworpen om het figuur van een vrouw te complementeren, zonder de functionaliteit van Tuinbroek op te offeren. Er zijn diepe zakken in overvloed. Toegankelijke zakken - en functioneel! De stof is erg goed, licht rekbaar - de tuinbroek beweegt en volgt je bewegingen, ongeacht de houding waarin je zit waarmee je werkt. Getailleerd rond de taille en dij, ontspannen rond de kuiten en met veel ruimte voor laarzen. Het heeft dubbele versteviging aan de voorkant van de dijen en aan de achterkant van de manchetten om slijtage te minimaliseren; flexibele schouderbanden beperken de beweging niet; een gespsluiting om hem snel aan en uit te trekken.

Wat jij dacht:

"Ze zijn echt geweldig. Iets vinden dat zowel comfortabel als mooi is, kan een enorme uitdaging zijn. Deze tuinbroek is goed gemaakt, supercool en ziet er geweldig uit, functioneel, veel zakken, wat wil je nog meer? "

"Deze Tuinbroek zijn geweldig!! Ze zijn zo comfortabel en rekbaar dat ik voorover kan buigen en onder mijn tafelzaag kan kruipen zonder dat iets aan me trekt of knelt. Er zijn zoveel zakken en bretels en ik vind het geweldig dat de borstzak een ritssluiting zodat niet alles eruit valt als ik naar het toilet ga".

"Dit is een stevige Tuinbroek. Het materiaal is dik, wat goed is voor tuinieren. Het zit goed en de bretels vallen er niet af als ik aan het scheppen ben. Het is een goed materiaal voor het constante misbruik van vuil, voor knielen en zitten, maar nog steeds comfortabel. Het zal ook handig zijn om in mijn rozentuin te werken, omdat het me zal beschermen tegen krassen van doornen. Ik koos voor tuinieren een Tuinbroek zodat vuil niet gemakkelijk in mijn broek valt of dat de insecten er niet in komen en bijt mij".

Denim Tuinbroek voor dames

2 - Tuinbroek met dubbele bib

Deze Tuinbroek set is gemaakt van katoen en van spandex . Het is verkrijgbaar in verschillende tinten en machinewasbaar voor de verschillende vuilvlekken. Door zijn elasticiteit kun je bewegen en bieden grote bewegingsvrijheid . Andere kenmerken zijn onder meer:

- Verstelbare bandjes

- Grote zak op het slabbetje met meerdere compartimenten met veilige ritssluiting

- Twee lage heupzakken

Wat jij dacht:

"Ik heb deze Tuinbroek een week gedragen, tijdens het oogstseizoen. Ik raakte bedekt met vuil en andere vloeistoffen, maar het werkte perfect."

"Dit is het meest comfortabele dat ik ooit heb gedragen! Ze passen perfect en ik hou van alle zakken! Ik wou dat ik ergens kouder woonde, zodat ik ze elke dag kon dragen!"

"Ik was op zoek naar een lichtgewicht maar toch duurzame tuinbroek voor het komende seizoen, deze is perfect. Ik was verrast hoeveel complimenten ik erover kreeg. Ze zijn stijlvol en toch gemaakt voor het werk.

3 - Tuinbroeken

Dit product heeft broekspijpen met ritssluiting en verwijderbare kniebeschermers, dus het is vrij veelzijdig en aanpasbaar. Over het algemeen is de hele lijn ontworpen om te zijn gemakkelijk aan en uit te trekken over laarzen of met werkhandschoenen. Meer eigenschappen:

- Dubbel slabbetje met zakken met meerdere compartimenten, voor en achter, veilige sluiting zodat je niets kwijtraakt

- Grote verborgen binnenzak met ritssluiting aan de binnenkant

- Diepe gereedschapszakken zodat u zich kunt verplaatsen zonder dat uw gereedschap eruit valt

- Duurzame elastische bretels voorkomen "knellen" tijdens het werken en stevige kunststof gespen, eenvoudig aan te passen aan de werkpositie.

Wat jij dacht:

"De stof past perfect en is zacht en comfortabel. Ik dacht dat de kniebeschermers een beetje laag waren tot ik op mijn knieën ging zitten en ze passen perfect onder mijn knieën en schenen."

"Het is groot genoeg om bij koud weer als laagje te dragen en toch voldoende bewegingsvrijheid te bieden. Ik ben dol op de verwijderbare kniebeschermers en de hoeveelheid en plaatsing van de rekbare zakken en riemen."

"Deze doen hun werk. Ik draag ze om kreupelhout te snijden en kan tot diep in de braamstruiken waden zonder pijn te voelen.

Tuinbroeken

4 - Tuinbroek voor doe-het-zelvers

U zult waarschijnlijk genieten de dubbele gereedschapszak en de extra grote borstzakken, ideaal om al het gereedschap in op te bergen dat je nodig hebt om je leefruimte opnieuw in te richten zoals je wilt, deze grote witte Tuinbroek is perfect om je te volgen in al je projecten. Als u werk te doen heeft op uw boerderij dan heeft u betrouwbaar en praktisch materieel nodig, hiervoor is een goede Tuinbroek onontbeerlijk. Hier zijn enkele andere hoogtepunten van deze Tuinbroek:

Zak met rits op de linkerheup

- Verstelbare elastische bretels

- Messing rits op het been met drukknoop

- Verstelbare beendrukknopen

- Hamerlus

Wat jij dacht:

"Beveel ten zeerste aan om deze Tuinbroek te kopen als je buiten werkt bij koud weer."

"Ze hebben me door de min 15 graden dagen op de boerderij geholpen. Ik ben er dol op! Ze passen geweldig, passen geweldig en hebben mooie zakken."

"We hadden temperaturen tot min 20 onder nul, maar moesten nog steeds in de schuur en met het vee werken, en ze hielden me op mijn gemak."

5 - MarktTuinbroek

Deze tuinbroek is gemaakt met bewegingsvrijheid in het achterhoofd en onthult de ware aard van je passie bij je marktkraam. Het is gemaakt van een lichtere, basic en slijtvaste indigo-denim in een ademend katoenweefsel dat je comfortabel houdt, zelfs na een dag onderweg, perfect om de tijd te nemen om voor al je spullen te zorgen. Het heeft ook:

- Ruime zak op de slab

- Zakje aan de achterkant van het slabbetje, ideaal als je je Tuinbroek draagt ​​met het slabbetje eraf.

- Meerdere zakken op beide pijpen om neer te zetten zijn rekenmachine, pennen en sleutels gedurende de dag.

Wat jij dacht:

"Er is een eigenschap die ik niet had verwacht: aan de achterkant van elke legging is de stof dubbel en dikker. Omdat ik het vaak op de markt gewend ben, is het een heel leuk detail".

"Alle zakken hebben is erg handig, vooral als je op een ladder staat en meteen iets handigs nodig hebt."

"De denim is lichtgewicht en duurzaam, waardoor hij geschikt is voor de meeste seizoenen. Ze zien er goed uit en ik denk dat ze het in de loop van de tijd goed zullen houden."

Tuinbroek in denimblauw voor de markt

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.