Nederlands

De Engelse Tuinbroek

Er zijn maar weinig outfits die bij veel banen passen, of het nu casual of formeel is. Een Tuinbroek is er een van, met een broek aan een slabbetje, een complete maar eenvoudige kledingstijl. Je kunt het elk moment van het jaar dragen, casual of chic. Mensen in verschillende beroepen, zoals schilders, arbeiders, loodgieters, ingenieurs en nog veel meer, dragen ook Tuinbroek. Deze stijl heeft zijn wortels in India en is van het ene continent naar het andere gereisd en dus over de hele wereld .

1 - Hoe werden Tuinbroek trendy in Engeland?

Zowel het woord als de outfit vinden hun oorsprong in India. In de vroege jaren van de 16e eeuw werd het Indiase woord Dungri door de Engelsen omgezet in tuinbroek om het aan te passen aan hun taal. Aanvankelijk droegen zeelieden deze jurk, die ze maakten van de oude zeilen van schepen. Toen begonnen boeren en andere geschoolde arbeiders het te dragen vanwege de duurzaamheid. Vervolgens vonden fabrieksarbeiders, zowel mannen als vrouwen, het comfortabel op de werkvloer. Toen, van de Britten, verspreidde de tuinbroekstijl zich over de hele wereld. Naast een werkoutfit is het stilaan een fashionoutfit geworden. Tuinbroek zijn meerdere keren in de mode geweest. Elke modus herhaalt zich na tien jaar. In de jaren '60 en vervolgens in de jaren '90 waren de tuinbroeken op het hoogtepunt van de mode en vandaag, na een decennium, staan ​​de tuinbroeken weer in de schijnwerpers.

Bekende merken uit Engeland:

Veel bekende kleding en kledingmerken hebben ze gemaakt. De meeste merken geven de voorkeur aan katoenen jeans of Tuinbroek . Omdat deze stof duurzaam en flexibel is. Ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te dragen. Je kunt overal heen, met of zonder accessoires. Enkele bekende Engelse kledingmerken zijn:

- Hammons en Co

-Burberry

- Oliver Spencer

-Stella McCartney

-Paul Smith

Engelse denim tuinbroek voor dames

2 - Beroemde persoonlijkheden uit Engeland die Tuinbroek dragen

Veel beroemde Engelse persoonlijkheden hebben Tuinbroek gedragen. Fotografen hebben ze in verschillende stijlen gefotografeerd. Of het nu gaat om straatkleding of een meer formele look, ze proberen wat ze willen. De stijl van beroemde artiesten laat zien hoe je in Engeland een Tuinbroek draagt.

2.1 - Kate Moss

Kate Moss is een iconisch Brits model en zakenvrouw. Ze kent de nuances van mode. Ze combineerde een blauwe spijkerbroek met een wit T-shirt en een witte jas. Een blauwe pet en zonnebril voegden pit toe aan haar look.

2.2 - Emma Watson

Een meisje uit Engeland werd een beroemde goochelaar en de koningin van de modewereld. Ze heeft een duidelijk en excentriek gevoel voor het dragen van outfits. Emma Watson droeg een zwarte Tuinbroek met een wit t-shirt en een paar witte sneakers. Ze knipte haar haar in een paardenstaart met een zonnebril waardoor ze een heel formele kantoorlook kreeg.

2.3 - Sophie Turner

Een Engelse actrice van Games of Thrones, Sophie Turner, verscheen in een streetwear-outfit. Ze droeg een blauwe spijkerbroek met witte T-shirts om het simpel te houden. En andere keren droeg ze voor een informeel uitje een zwarte Tuinbroek met witte T-shirts in combinatie met sneakers.

2.4 - Elton John

De wereldberoemde Engelse muzikant Elton John is een van de fashion statements, heeft zijn extravagante stijl. Hij droeg verschillende keren een Tuinbroek en doet dat nog steeds. Wie kan het rocker-pak met glimmende sterren op een gebroken wit getint overhemd en Tuinbroek vergeten? Hij eerde zijn rockster-look met een funky witte bril en zilveren laarzen met sterren erop. Hij droeg ook een klassieke spijkerbroek met een donkerblauw shirt met lange mouwen en een cowboyhoed , wat hem een ​​totaal unieke look gaf waar hij het geheim van heeft.

2.5 - Vrouwe Diana

Wie kan zich de hartenkoningin Lady Diana niet herinneren? Ze was niet alleen een sprookjesprinses, maar ook een tovenares met magische ogen. Mensen herinneren zich haar nog steeds vanwege haar schoonheid. Ze droeg ook hele verschillende kleuren Tuinbroek .

Bij een andere gelegenheid droeg ze een lichtblauwe katoenen Tuinbroek met babyroze T-shirts en bijna geen accessoires. En haar beide uiterlijk was niet van deze wereld.

Britse beroemdheden in Tuinbroek

3 - Verschillende manieren om tuinbroeken te dragen in Engeland

In de jaren 90 waren tuinbroeken op het hoogtepunt van hun populariteit, of het nu op televisie, in de serie of in de straten van Londen was, ze waren overal. Maar in 2021 zijn er geen vaste regels. Je kunt je outfit stylen volgens je persoonlijkheid.

Hier zijn enkele van onze ideeën:

- Met basic t-shirts:

De gemakkelijkste manier om je eigen tuinbroek te maken, is met een casual wit T-shirt. Zwarte of blauwe Tuinbroek zijn heel gebruikelijk. En een wit t-shirt past perfect bij beide.

- Verschillende soorten Tuinbroek:

Tuinbroek zijn er in verschillende stijlen en kleuren op de markt. Hier zijn enkele technieken waaruit u kunt kiezen, of u nu online of in de winkel winkelt.

- Tuinbroek korte broek

- WerkTuinbroek

- Losse tuinbroek

- Met veel zakken of knopen

Je kunt ervoor kiezen om één of beide bandjes los te maken , wat de fashionable look versterkt.

- Tuinbroek met coltrui en jas:

In de winter staan ​​Tuinbroek geweldig met een coltrui of zwarte leren jassen of hoodies. Veel beroemde artiesten volgen dit model om de kou buiten te houden door trends te volgen.

- Schoenideeën om elegant te zijn in een Tuinbroek:

Je kunt er alle schoenen mee dragen. Sneakers zorgen voor een look naar keuze. Als sandalen je in een Tuinbroek een casual zomerlook geven, kunnen simpele hakken die casual look in een informele look veranderen.

- Accessoires bij Tuinbroek:

Hoewel u bij het dragen van een Tuinbroek een minimum aan accessoires moet dragen. De tuinbroek is een compleet kledingstuk, een alles-in-één. Maar als je zin hebt om wat meer te doen, dan zijn een pet, zonnebril en armbanden prima.

4 - Waarom is een Tuinbroek een tijdloze Engelse stijl?

Er zijn veel redenen waarom Engelsen graag tuinbroeken dragen en wij begrijpen ze volkomen.

- Gemakkelijk te dragen

- Veelzijdige kleding

- Ideaal voor doe-het-zelvers

- Gebruikt voor casual stadskleding, uitstapjes met vrienden en lunches.

- Eenvoudig maar elegant

- Kan in elk seizoen gedragen worden

Zijn geschiedenis is beladen en geeft het een karakter dat bestand is tegen alle tests die zijn reputatie als duurzaam kledingstuk rechtvaardigen. Niet voor niets dragen alle generaties ze altijd met trots.

Engeland loopt ook voorop in de modewereld. Meisjes en jongens experimenteren graag met stijl. Tuinbroeken zijn ook in Engeland weer in de mode. Veel bekende merken uit Engeland produceren spijkerbroeken of katoenen Tuinbroek. Je kunt ze met veel stijlen combineren. Als je ervan houdt om dit soort veelzijdige outfits te dragen, maak je geen zorgen, het jaren 90-gevoel is terug!

Britse Tuinbroek voor dames

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.