En ce moment, La Salopette offre la livraison

De overall in de herfst

Heb je ooit een outfit geprobeerd die perfect is voor het herfstseizoen? Ja, je raadt het goed. Het is niets anders dan een overall. Een enkel stuk stof is op zich al compleet. Al hoef je niet op een bepaald seizoen te wachten om een ​​overall te dragen. Koop er een of twee en ze zijn genoeg voor lente, zomer, winter en herfst . Een all-in-one jurk die je aan kunt trekken voor een lunch met je vrienden, voor een avondje uit, voor een cultureel uitje, of zelfs voor knutselen of andere huishoudelijke klusjes.

1 - De voordelen van herfstoveralls

Als we het over de herfst hebben, komen er veel kleuren voor de geest, geel, oranje, rood, bruin en verschillende tinten hiervan. De herfst biedt ons een modeseizoen vol kleuren zoals we in deze periode in de natuur kunnen vinden, je vindt in onze collectie kleurrijke overalls alles wat je nodig hebt voor elk seizoen. Maar het goede nieuws is dat er geen beperkingen zijn voor het dragen van overalls in de herfst . Dit heeft veel voordelen:

- Het houdt je lichaam warm.

- Je voelt je op je gemak.

- Je kunt het dragen zoals je wilt.

- Dit is de beste jurkoptie voor elke gelegenheid.

- U kunt uw huishoudelijke klusjes of doe-het-zelf gemakkelijk doen.

- De overall past perfect bij alle soorten kleding . Van flats tot hakken, sneakers tot enkellaarzen, je hebt keuze te over.

- Het unieke weefsel van onze overalls is sterk en duurzaam .

Streetwear-overall voor dames

2 - De tinten om te adopteren voor de herfst

Je kunt verschillende kleurencombinaties proberen in het seizoen van vallende bladeren. Het is niet essentieel om geel-oranje en rood te dragen, maar waar je blij van wordt. Hier zijn enkele voorbeelden van tinten die goed passen in dit seizoen.

2.1 - Bruine tuinbroek

Overalls in een bruine tint zien er netjes en stijlvol uit met gebroken witte gebreide truien. Je kunt experimenteren met gevoerde witte overhemden met lange mouwen . Heb je ooit zelfbedrukte grijze truien met roestkleurige overalls geprobeerd? Probeer deze combinatie en je voelt de sfeer van het seizoen. U kunt de kleurencombinatie ook omkeren. Kies een roestkleurig overhemd met een donkerblauwe overall. Dit is de beste combinatie die ook je algehele look benadrukt.

2.2 - De olijfgroene tuinbroek

Met olijfgroene tuinbroeken kun je je look aanpassen aan het seizoen . Je kunt oversized zwarte of blauwe kledingstukken combineren om de groene tuinbroek een moderne, eigentijdse stijl te geven.

2.3 - De gebroken witte tuinbroek

De gebroken witte kleur is iets dat vier keer seizoensgebonden is. In de herfst kun je elke kleur combineren met een gebroken witte overall - verschillende tinten oranje en groen zien er prachtig uit met een gebroken witte overall. Het is de ideale tuinbroek met felle kleuren, perfect voor een kleurrijke herfstgarderobe.

2.4 - De onvermijdelijke gevitamineerde gele tuinbroek

Hoewel het een zeldzame combinatie is, voor de meer zelfverzekerde en gedurfde die het proberen. Prinses Diana is gefotografeerd in een gele tuinbroek met een pastelkleurig overhemd en we zien steeds meer van deze tuinbroek in de straten van hippe hoofdsteden. Gemoderniseerd, past de snit van de tuinbroek zich aan iedereen aan, of het nu gaat om streetwear, vintage, chic en vele anderen.

2.5 - Klassieke spijkerbroek

De klassieke blauwe of zwarte denim overall past bij elk overhemd, trui, jack en hoodie. Je kunt het zelfs alleen dragen. Maar de beste combinatie voor dit seizoen is een blauwe of witte crop top met een zwarte of blauwe overall.

Zwarte tuinbroek voor heren

3 - Hoe draag je een overall in de herfst?

Er is een zekere droefheid in de herfst, en misschien voel jij het ook. Je kledingstijl heeft veel te maken met de trends die je in de herfst gaat adopteren. Voordat je in de herfst een overall gaat stylen, bedenk dan dat de kou dit seizoen op komst is en het einde van de zomer inluidt. Je moet ook warm blijven . Maak je geen zorgen, sommige van deze overall-ideeën zullen je look dit najaar upgraden.

1 - Zwarte leren jacks:

Een blauwe overall, een witte jabot en een zwarte jas erover, wat een complete look geeft dat! Je kunt ook lange zwarte laarzen proberen. Het zal uw eenvoudige persoonlijkheid veranderen in een glamoureuze look .

2 - Lange truien:

Stijl draait om comfort. Om je comfortabel te voelen , kun je lichtgekleurde lange truien dragen. Grijze en gebroken witte kleuren geven een moderne look bij het combineren van spijkeroveralls met lichtgekleurde kleding.

3 - Hoodies:

Het dragen van hoodies onder een overall is ook een trendy combo. Je kunt het accentueren door een of beide bandjes te verwijderen om je streetwear-stijl aan te passen aan het seizoen. Maak deze look af met sneakers .

4 - Losse overhemden:

Als u zich koninklijk wilt voelen, zijn losse en elegante overhemden met plooien de beste keuze. Het grote geruite houthakkersoverhemd is een slimme keuze om stijlvol aan het begin van de avonden bij het vuur te passen. Je kunt kiezen voor lichte kleuren zoals babyroze, lichtgroen of gebroken wit met donkerblauwe overalls. Voeg hakken toe aan je tenen en maak je klaar om te lunchen met je vrienden.

5 - Coltruien:

Een grijze coltrui onder een zwarte overall geeft een chique uitstraling . Combineer je overall met leren schoenen . Met deze combo hoef je niets anders te dragen om je overdag warm te houden.

6 - jassen:

Als je met je vrienden wilt feesten, probeer dan jassen in warme kleuren, over blauwe overalls, het is een klassieker! Ze zullen je nooit in de steek laten. Een levendige rode jas over een blauwe overall geeft je een aantrekkelijke uitstraling. Je kunt ook open haar of een gebreide muts proberen als je het koud hebt.

7 - De gestreepte overall:

Gebroken witte overhemden met gestreepte overalls zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt. Je kunt sneakers of platte laarzen dragen om deze look af te maken.

8 - Korte overall:

Als je dapper genoeg bent om het wisselende weer bij te houden, kun je de korte overall met een paar hete zwarte maillots proberen. Combineer hem met een top of een jasje, of kies voor een warm overhemd.

9 - De overalljurk:

In een lange snit en zoals de korte overalls, kan de overalljurk of rokoverall perfect worden gedragen met panty's en enkellaarsjes voor een natuurlijke boho-look !

10 - Accessoires om te dragen met een overall in de herfst:

De overalls zijn een perfecte kleedkamer op zich. Je hebt geen extra accessoires nodig, maar toch kun je toevoegen wat je maar wilt, zoals met deze voorbeelden hieronder:

- Gebreide cups

Gebreide mutsen of hoofddeksels laten je er schattiger uitzien met de overall. U kunt elke gewenste kleur kiezen, maar lichte kleuren zijn comfortabel om te dragen.

- Sjaals

Er zijn zoveel opties in sjaals. Je kunt zwart, rood of elke gewenste kleur kopen en om je nek wikkelen.

- Brillen

Stoere en stijlvolle brillen voegen altijd waarde toe aan je algehele look. U kunt een bril kopen in elke online merkwinkel, maar vergeet niet rekening te houden met uw gezichtsvorm.

- Juwelen

Met een simpele snit staat een mooie choker of hanger het mooist. Je kunt ook een horloge dragen of armbanden verliezen als je die graag draagt. Een elegant paar oorbellen zal ook geweldig staan ​​bij een overall.

Het dragen van een overall in de herfst is een goede keuze. Dankzij een breed scala aan kleurencombinaties in de herfst, kun je levendige overhemden, gewassen en overalls aan je garderobe toevoegen.

Er zijn geen regels voor het dragen van deze grote jassen. Maar met een beetje nadenken kun je een geweldige stijl hebben. Houd rekening met enkele aanwijzingen die u kunt volgen.

- De beste kleurencombinatie tussen de overall en het shirt of je top.

- Type overall (gestreept, patroon, gekleurd).

- Welke accessoires passen bij jouw look?

Correct gebruik van al deze dingen zal u gezamenlijk klaar maken om overal heen te gaan met vertrouwen in uw overall!

Herfstoverall voor dames

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.