Nederlands

Tuinbroek en Tuinbroek - het juiste gereedschap voor de klus

Als deze twee termen, Tuinbroek en jumpsuit , vaak de conversatiestromen kruisen, is het een feit dat ze niet dezelfde toepassingen hebben. Een anekdote zal mijn punt beter illustreren.

Toen ik op de middelbare school zat, vroeg ik mijn vriendin wat het verschil is tussen een rok en een jurk. Ze was zo vriendelijk om me uit te leggen dat jurken beginnen bij de schouders en rokken bij de taille.

Deze blog zal hetzelfde onderwerp behandelen, maar dan over jumpsuits en Tuinbroek, waarbij de verschillen binnen elke categorie worden opgesplitst en vervolgens de beste toepassingen voor elke categorie worden behandeld.

Om te beginnen moet je de verschillen tussen de twee begrijpen .

1 - Jumpsuits en Tuinbroek

De verschillen, die jumpsuits en Tuinbroek scheiden, verschillen niet veel van de details die rokken van jurken scheiden.

Hoewel deze kleding voor dezelfde evenementen verschijnt, bedekken werkplekken als Tuinbroek en Tuinbroek een groter deel van het lichaam dan Tuinbroek.

Het essentiële verschil is dat als u een fout maakt op de bouwplaats, u het risico loopt niet hetzelfde comfort te vinden als gewoonlijk, omdat de functies niet hetzelfde zijn . Het is belangrijk op te merken dat elk van hen verschillende kenmerken heeft. Niet alle jumpsuits zijn bijvoorbeeld eigenlijk Tuinbroek met meer stof.

Maak je geen zorgen. Dit zal later allemaal logisch zijn.

Tuinbroek en Tuinbroek

2 - De Tuinbroek

De meer modieuze van de twee, Tuinbroek, dekt misschien niet alles, maar ze hebben de neiging om alles te bestrijken. Afgezien van de jas, trokken we hem als laatste aan, over ondergoed, thermische kleding, sokken en soms zelfs andere broeken heen, zoals aan het begin van de 20e eeuw het geval was voor arbeiders.

Een essentieel verschil vinden we bij de schouders . Tuinbroek bedekken ze nooit, en ook de eenvoudige, stevige banden op elke schouder houden ze niet op hun plaats.

Tot de voordelen van Tuinbroek behoren de afwezigheid van een riem, bescherming van het grootste deel van het lichaam tegen spatten en zelfs tegen brand voor vlamwerende modellen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze zijn ontworpen met meer dan één praktische plek om dit gereedschap op te bergen tijdens een bouwplaats. Ze hebben over het algemeen niet alleen extra zakken, maar ook levensgrote zakken dankzij het borststuk dat de borst bedekt.

Het nadeel van Tuinbroek is de "moeilijkheid" waarmee ze kunnen worden verwijderd. Het gaat altijd gemakkelijk aan, maar het verwijderen ervan kan variëren. In een noodsituatie in de badkamer kan het worstelen met je Tuinbroek in een krappe ruimte een bijzondere nachtmerrie zijn. Maar wees gerust, vliegen zijn ontworpen om dit ongemak te ondervangen.

Vanuit modeperspectief dragen Tuinbroek op de werkvloer niet altijd even goed als jeans, maar mode komt en gaat. Sommige jaren maken Tuinbroek hun debuut in nachtclubs en op de catwalks van de grootste modeshows . Dit kledingstuk met zijn unieke charme blijft verbazen.

Een ander voordeel van Tuinbroek is dat ze vaak één of meerdere zakken vlak onder de borst hebben. Deze zakken zijn ideaal voor het opbergen van alles wat je nodig hebt, zoals plannen, gereedschap en mobiele telefoons , om maar een paar voorbeelden te noemen.

Over zakken gesproken: de meeste Tuinbroek hebben meer zakken dan één persoon kan gebruiken, van vijf tot acht , plus een hamerlus voor de meeste. Het is verrassend dat Tuinbroek om deze reden niet modieuzer zijn, omdat ze mensen voldoende ruimte bieden om hun spullen op te bergen en een moderne stijl hebben die een statement moet maken.

WerknemersTuinbroek

3 - De combinatie

Zoals de naam al doet vermoeden bedekt een wetsuit een groter oppervlak van het lichaam . Het belangrijkste punt van differentiatie ligt opnieuw bij de schouders. Kortom, wetsuits bedekken ze, omdat ze alles bedekken .

Sommige pakken zijn verkrijgbaar in een versie met korte mouwen, andere in een versie met lange mouwen. De meeste werkgevers hebben voor hun werk een Tuinbroek of Tuinbroek met ten minste een T-shirt nodig.

Tuinbroek en Tuinbroek zijn verkrijgbaar in geïsoleerde versies. Van elk zijn vlamwerende versies te vinden, maar de beste isolatie van de twee is de combinatie.

Het nadeel van het pak zit in de mobiliteit. Sommigen zijn van enkel tot schouder aan één uniform gebonden en voelen zich beperkt als ze een pak dragen. De meeste huidige pakken houden rekening met het feit dat de drager zal moeten bewegen, maar sommige zijn nog steeds beperkend.

Om uw persoonlijke voorkeuren te peilen, kunt u van elke combinatie een paar voorbeelden proberen, waarbij u zo ver mogelijk op en neer reikt voordat u een beslissing neemt. Je ziet er slim uit, maar het is beter dan je krap te voelen op je werk.

Ten slotte zijn de voorzakken van de meeste wetsuits anders dan die van Tuinbroek. In tegenstelling tot de borstzakken van Tuinbroek lijken de borstzakken van Tuinbroek op de zakken van een overhemd met knoopsluiting. En we kunnen zeggen dat jumpsuits wat stijl betreft lessen kunnen leren van Tuinbroek.

Ambachtelijke jumpsuit

4 - WerkTuinbroek

Historisch gezien droegen spoorwegarbeiders een Tuinbroek vanwege de vuile omgeving van de spoorwegwereld. Tegenwoordig ligt de belichaming van het totale werk echter bij de professionele schilder of de klusjesman.

Om te weten of dit de juiste keuze voor u is , moet u rekening houden met de aard van uw baan. Moet u voorwerpen tegen uw lichaam houden om ze te dragen?

Tijdens uw werk kunnen vloeistoffen of voorwerpen wegvliegen, uw kleding bederven of beschadigen als deze niet beschermd zijn. Moderne schilders houden van Tuinbroek omdat ze een ideale mobiliteit mogelijk maken en tegelijkertijd een betere bescherming bieden tegen natte verf dan zonder. Natuurlijk zal elke schilder die zijn geld waard is, je vertellen dat een goede schilder geen verf op zijn Tuinbroek aanbrengt, maar dat hij ze uit traditie draagt . Misschien, maar voor het geval dat, ze beschermen de maag, borst en rug van de drager.

Dit is de reden waarom veel mensen die in werkkledingomgevingen werken ervoor kiezen om uit traditie een Tuinbroek te dragen, of het nu gaat om voormannen, beheerders, aannemers of andere minder arbeidsintensieve functies.

Zonder te omvangrijk te zijn, maakt de Tuinbroek de look compleet van iemand die weet wat hij doet.

Moderne werkTuinbroek

5 - Het werkpak

Met andere woorden, iemand die bescherming nodig heeft van de schouders tot aan de enkels heeft een pak nodig. Bedreigingen waartegen bescherming moet worden geboden, variëren van vet tot brand, en kunnen ook vrieskou omvatten. Hetzelfde geldt voor degenen die in de chemie, elektriciteit en gevaarlijke stoffen werken.

Veel fabrieken gebruiken het pak meer als een manier om hun product te beschermen tegen werknemers dan andersom. Vaak draagt ​​in deze gevallen iedereen in de fabriek het pak, vanaf de CEO tot en met. Bij de meeste bedrijven maakt het deel uit van verplichte PBM’s .

Strijdkrachten , vooral de marine, dragen pakken als onderdeel van hun uniform, maar het gaat dieper dan dat: de ruimte in. Astronautenuniformen zijn jumpsuits. Zelfs het ruimtepak dat buiten het internationale ruimtestation wordt gedragen, is een soort geavanceerd pak.

Dat gezegd hebbende, zou iedereen een jumpsuit of een Tuinbroek moeten hebben , al was het maar om ze op zondagochtend in huis te dragen. Met goede pantoffels en een goede kop koffie blijft er weinig meer over.

WerkTuinbroek voor astronauten

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.