Nederlands

15 stijlen damesTuinbroek

Als het aan mij lag, zouden Tuinbroek hun eigen plek krijgen in de tempel van de mode . Van de prime time jaren 90 tot de langzame maar gestage comeback van de afgelopen twee jaar, Tuinbroek zijn altijd een leuke en modieuze optie geweest. Of je nu op zoek bent naar iets meer luxe, een trendy outfit of gewoon iets schattigs en comfortabels, er is een tuinbroek die aan je modebehoeften voldoet .

Weet je niet zeker hoe je een Tuinbroek moet dragen? Zorgeloos! Hoewel klassieke spijkerTuinbroek onmisbaar zijn in je kast en supergemakkelijk aan te kleden, zijn ze zeker niet de enige optie. Van dierenprint tot leer, tuinbroeken zijn veel verder gegaan dan hun blue jeans-roots , waardoor we de kans krijgen om ze in andere delen van ons leven te dragen, zoals op het werk en wanneer we met vrienden omgaan. En zelfs als je een beetje duizelig wordt van de gedachte om een ​​tuinbroek naar je werk te dragen, wil dat nog niet zeggen dat je je stijl niet kunt veranderen door de volgende dag in het park een zwarte of witte spijkerbroek te passen.

Wat de gelegenheid ook is, van een picknick in de tuin tot een brunch met vrienden, Tuinbroek zijn een eenvoudige maar modieuze keuze . Bekijk hieronder 15 stijlvolle en chique outfitopties waarmee je blij zult zijn dat Tuinbroek nooit echt uit de mode raken.

1 - Gekleurde Tuinbroek

Het ontwerp met kleurblokken van deze Tuinbroek geeft ze een volledig retro gevoel. Gecombineerd met laarzen met dikke hakken en een topje met groovy patroon , geeft het een zeer jaren 70-look.

Hoewel deze Tuinbroek iets lichter is in de was, heeft hij dezelfde kleurblok/patchwork-stijl en vormt hij de perfecte start van een Tuinbroek -outfit geïnspireerd op de jaren 70 . Combineer ze eens met deze laarzen en je look zal perfect zijn.

Jaren '70 kleurrijke jumpsuit

Kleurrijke Tuinbroek

2 - Zwarte spijkerbroek

Basic zwarte Tuinbroek zijn onmisbaar in elke garderobe en een gemakkelijke manier om stijl toe te voegen aan een zeer casual outfit . De kleur maakt ze wat chiquer dan je basic denim Tuinbroek, zonder ze moeilijker te matchen.

Gedragen met een comfortabele trui en een paar sportschoenen, is een zwarte tuinbroek een casual maar stijlvolle optie voor koude herfst- of lentedagen.

Zwarte spijkerbroek

3 - Klassieke Tuinbroek

We kunnen niet over mode in het algemeen praten zonder een eerbetoon te brengen aan de klassieke denim Tuinbroek . Ze zijn tijdloos, comfortabel en kunnen met alles worden gedragen, van een zwarte coltrui tot je favoriete gestreepte trui.

Als je klassieke denim Tuinbroek koopt, wil je dat ze basic blijven. Zoek er een, zoals deze, die bijna geen details heeft en past als jeans met rechte pijpen .

Klassieke Tuinbroek

4 - Tuinbroekjurk

Ben je de basic denim Tuinbroek beu? Probeer eens een avondjurk met tuinbroek ! Hun denimkarakter helpt het gemakkelijk te dragen element van de tuinbroek te behouden, maar geeft je de mogelijkheid om een ​​vleugje originaliteit te hebben.

Tuinbroekjurken zijn de beste kledingkeuze voor het late voorjaar en de zomer . Ze geven een Tuinbroek een vrouwelijk tintje en kunnen chic of casual gedragen worden.

Jumpsuitjurk

5 - Casual Tuinbroek

Comfortabele Tuinbroek worden uw reisgenoot op warme, luie dagen en kunnen worden gebruikt voor een picknick met vrienden of voor een middagje lezen in het park. Je zult je helemaal op je gemak voelen, terwijl je een ingetogen, moeiteloze stijl uitstraalt.

Draag deze casual tuinbroek overdag met een basic t-shirt en 's avonds met een simpel vestje en je zomergarderobe is klaar . Of je nu kiest om je look af te maken met sneakers of sandalen , je bent klaar om van de zon te genieten.

6 - Natuurlijke Tuinbroek

Met een beetje invloed van buitenaf is deze tuinbroek een slimme maar toch casual optie. Voor een natuurlijke look voeg je de juiste accessoires toe. Pak een tas in geweven stijl en een paar sneakers (al dan niet met hakken) en je bent klaar voor alles wat de lente te bieden heeft.

Natuurlijke jumpsuit

7 - Tuinbroek met riem

De riem in deze look voegt een plus toe aan je figuur die we normaal niet zien bij tuinbroeken, en het krijtstreeppatroon voegt een element van flare toe. Deze tuinbroek, gedragen met de juiste blouse, is de perfecte manier om kantoorkleding trendy te maken.

Als je deze krijtstreepTuinbroek combineert met een felrood overhemd en een nauwsluitende tailleriem, zul je indruk maken op het publiek.

8 - Tuinbroek korte broek

Deze tuinbroek in jaren 90-stijl is een ode aan een decennium dat de mode tot op de dag van vandaag opnieuw uitvindt en brengt korte broeken naar zomerse modeklassiekers.

In combinatie met een leuk T-shirt met grafische print of een basic tanktop is deze short een geweldige optie om tijdens de zomer van de hitte te genieten.

Tuinbroek korte broek

9 - WerkTuinbroek

Utility-dressing is steeds populairder geworden, en een praktische en comfortabele stijl, een originele stijl van de meest trendy. Als je het probeert, moedig ik je aan om zijn relaxte karakter te omarmen .

Hoewel je het hele jaar door Tuinbroek kunt dragen, zijn ze het meest geschikt voor herfst en winter . Begin met het dragen van warme truien en basic sweatshirts en trek dan sneakers of laarzen aan om wat stijl toe te voegen.

Werk Tuinbroek

10 - Tuinbroek voor heren

De Boyfriend-set is een alternatief voor de klassieke denimoptie. Dit is een andere casual stijl, maar een goede keuze als je de fijne lijn tussen schattig casual en overdreven casual onder de knie wilt krijgen.

Een simpele witte hoodie en hier ben je met een casual outfit. Het klinkt misschien raar, maar de set creëert de belichaming van "schattig zonder te overdrijven" stijl . Voeg een leuke haarband of scrunchie toe voor een vleugje kleur.

Tuinbroek voor heren

11 - Corduroy Tuinbroek

Deze corduroy Tuinbroek neemt het idee van een monochrome stijl over en kan helpen kleur en comfort aan je garderobe toe te voegen .

Omdat corduroy van nature een zacht en comfortabel materiaal is, zal het in de herfst een nietje in de kast worden. Combineer ze met een dikke groene trui voor een monochrome look, of draag ze met een witte coltrui om een ​​statement te maken op je winteravonden. Hoe dan ook, je bent stijlvol en warm op de volgende herfstdag.

Fluwelen Tuinbroek

12 - Witte Tuinbroek

Witte denim in de algehele mix brengen is een andere geweldige manier om de algehele houding van denim te veranderen zonder het ingewikkeld te maken. Om een ​​netter uiterlijk te krijgen, houdt u zich aan neutrale kleuren om sterke kleurcontrasten te vermijden. In combinatie met een neutrale blouse, een paar eenvoudige muiltjes en wat delicate gouden sieraden, gaat je witte Tuinbroek van eenvoudig naar elegant.

Tuinbroek Denim Wit

13 - Leren Tuinbroek

Wie wist dat Tuinbroek zoveel karakter konden hebben? Als je op zoek bent naar iets anders om te dragen tijdens je volgende meidenavondje, probeer dan een leren Tuinbroek .

Leer is een gemakkelijke manier om elke look naar een hoger niveau te tillen , vooral als het een Tuinbroek is. Draag met een paar chique laarzen en maak je look af met een simpele top.

14 - Neutrale Tuinbroek

Vaker wel dan niet, is het gemakkelijker om het uiterlijk van een neutraal getinte Tuinbroek op te voeren, een paar zwarte hakken en een zwarte tanktop aan te trekken met deze neutrale, katoenen Tuinbroek, en je hebt de perfecte outfit voor je volgende date.

Tuinbroek Beige

15 - Gedurfde Tuinbroek

Als je op zoek bent naar iets gewaagder. Niets is zo welsprekend en verrassend eenvoudig om het hele jaar door in je garderobe op te nemen.

Omdat dierenprint zo'n kenmerkend patroon is, houd je de rest van je outfit basic. Draag ze in de zomer met een zwarte tanktop en sandalen met bandjes , en in de winter met een zwarte trui en laarzen. Het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je er stoer uitziet.

Luipaard Tuinbroek

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.