Nederlands

Houthakkers Tuinbroek

Heb je je ooit voorgesteld wat de moeilijkste baan is in Amerika of Canada? Als je een houthakker bent, kun je het beter begrijpen. Werken in de natuur, ver weg van het stadsleven, dat is het werk van een houthakker . Het ruwe oppervlak van het terrein en het hoge gewicht van de boomstammen maken houtkap een echte uitdaging voor de mens. De houthakkers bevinden zich ver weg van de grote steden en dorpen en verdienen hun brood in het wild .

In de oudheid was houtkap veel delicater en moeilijker dan tegenwoordig. Er waren geen machines of geavanceerde gereedschappen. Houthakkers hakten lange en brede bomen, zoals de lijsterbes, met methoden waarvan ze het geheim kennen. Veel mensen sloegen de handen ineen om één grote boom om te hakken, met het gevaar dat de stammen erop zouden vallen.

Nieuwe uitvindingen hebben houthakkers geprofiteerd. Houtversnipperaars, pendelmachines, laders, skidders maakten het werk gemakkelijker en maakten dit fysieke werk gemakkelijker en minder gevaarlijk. Maar al deze machines, oogstmachines en knikladers zijn twee belangrijke machines voor houthakkers.

1 - De houthakkerbaan?

Een houthakker heeft in zijn dagelijks leven verschillende soorten werk te doen, waaronder:

- Bomen omhakken

- Pak de grootste bomen in het bos aan

- Snijd boomstammen

- Transporteer deze stammen naar het magazijn

- Zorg voor de gezondheid van de bomen.

Nadat de stammen naar de opslaglocatie zijn vervoerd, kunnen ze verschillende bestemmingen hebben, afhankelijk van hun behoeften, waaronder:

- Papieren molens

- Zagerijen.

Houtkap is dus geen specifieke taak maar een compleet proces met daarbij logistiek. Elke houtkapfase is een uitdaging voor deze extreme werkers.

1-1. Waarom moeten houthakkers goed uitgerust zijn?

Taken zoals het kappen van bomen, het plaatsen van grote stammen in boomstammen, het stapelen en vervolgens overbrengen ervan zijn moeilijk en gevaarlijk. Om al deze stappen uit te voeren, moet een logger goed uitgerust zijn en over de benodigde apparatuur beschikken.

- Hij moet een passende outfit hebben

- Het benodigde gereedschap in zijn zak

- Grote bewegingsvrijheid bij het hanteren van machines en het kappen van bomen.

Een houthakker moet een bijl hebben, een waarschuwingslint, een medische kit in geval van nood, want er zijn geen ziekenhuizen in de buurt van de bossen. Daarnaast zijn zware machines essentieel. Slippen zijn zware machines en voertuigen die worden gebruikt om boomstammen te verwerken en boomstammen te transporteren van kaplocaties naar zagerijen of winkels.

Een houthakker moet goed uitgerust zijn want hij is ver verwijderd van de sleur van het dagelijks leven. Er zijn geen speciale voorzieningen in de buurt van hun werkplek. Ze moeten zichzelf uitrusten met veiligheidsuitrusting omdat verwondingen door omgevallen bomen en zware machines het leven moeilijk kunnen maken.

1-2. Vereisten voor houthakkerskleding

Het manipuleren van de natuur is een stigma op zich. En het omgaan met zware machines en grote boomstammen is een andere expertise. Maar om al dat zware werk te doen, moet een houthakker zich goed in zijn vel voelen. Elke baan heeft andere kledingvereisten. De juiste kleding voor een specifieke taak hangt af van:

- de werkomgeving

- het soort werk dat moet worden gedaan

In kantoren waar u zich in uw comfortzone bevindt, zijn getailleerde overhemden en jassen prima. In andere banen zoals de bouw, techniek, loodgieterswerk en andere ambachtelijke beroepen, enz., heb je duurzame en comfortabele kleding nodig. Hetzelfde geldt voor houthakkers; een specifieke dresscode is essentieel voor houthakkers. Het geruite fleecehemd, ook wel houthakkers genoemd, wordt vooral geassocieerd met houthakkers. De uitrusting van de houthakkers moet zijn:

- Rekken

- Duurzaam

- Biedt grote bewegingsvrijheid

WerkTuinbroek voor houthakkers

2 - De houthakkers en de Tuinbroek

Afhankelijk van de werkomstandigheden is een Tuinbroek de beste kledingkeuze voor houthakkers . Het werk van houthakkers is buitengewoon moeilijk en gevaarlijk. Omgevingsomstandigheden leiden ertoe dat ze kledingstukken kiezen met opmerkelijke duurzaamheid en flexibiliteit . Vanuit dit oogpunt zijn Tuinbroek de beste outfit voor houthakkers.

Shirt met Tuinbroek:

Houthakkersoverhemden zijn beroemd onder deze naam omdat ze meestal van flanel zijn gemaakt. Ze zijn geruit in rood, blauw of zwart. Je kunt ze combineren met een tuinbroek en het geeft een authentieke en natuurlijke stijl die ook effect heeft in de modewereld.

Om veiligheidsredenen combineren houthakkers veel accessoires met Tuinbroek.

Laarzen :

Stevige laarzen zijn een noodzakelijk onderdeel van de uitrusting in de ruige omgeving van het bos. Er kunnen overstromingen, moerassen en modder op de werkplek zijn. Het zou het beste zijn als je een paar laarzen kiest die:

- Comfortabel

- Zorg voor de veiligheid van uw voeten

- Regenjassen

- Bestand tegen olie en

- Antislip

- Houd je voeten op de modder.

Hoed:

Er zijn veel keuzes als het gaat om hoofddeksels. U kunt kopen :

- een helm met beide oorkappen en een voorruit

- een pet of een zwarte docker

U kunt de bril en de oorbeschermers die essentieel zijn in deze handel apart kopen.

Handschoenen :

In online winkels zijn veel soorten handschoenen voor houthakkers verkrijgbaar. Je kunt kijken wat het beste bij je past.

Zakje of wigkit:

Als je meer zakken nodig hebt om je kleine tolgelden te ordenen, dan is een wigzak ook handig. Zo berg je je gereedschap netjes op in je tassen. Om nog maar te zwijgen van de vele opbergvakken die de Tuinbroek Lumberjack biedt.

3 - De voordelen van Tuinbroek voor houthakkers

Tuinbroek zijn de kledingstijl die veel voordelen heeft, niet alleen voor houthakkers maar ook voor andere professionals.

Flexibel :

Veel bedrijven maken Tuinbroek voor professionals. Banen zoals houtkap vereisen kleding gemaakt van flexibele en rekbare materialen. Tuinbroek zijn meestal gemaakt van stretchjeans. Dit maakt de Tuinbroek comfortabel en duurzaam, essentieel bij het dagelijks hanteren van kettingzagen en bijlen. Bovendien maakt de soepelheid van denim het een ideale keuze voor houthakkers bij het werken op ruwe oppervlakken.

Duurzaam :

Kleding bedoeld voor ruw en zwaar werk moet duurzaam zijn. Tuinbroek zijn duurzame en slijtvaste kledingstukken . Tuinbroek van goed materiaal zijn bestand tegen regen, harde stoten, stof, zweet en dagelijks gebruik.

Geschikt voor alle weersomstandigheden:

Of het nu winter, zomer of regen is, de Tuinbroek zijn perfect voor alle weersomstandigheden. Het materiaal van het kledingstuk biedt bescherming. In de zomer volstaat een gewone katoenen Tuinbroek, terwijl in de winter een denim Tuinbroek een must is.

Ideaal voor het bewaren van handgereedschap:

Hoewel de tuinbroek het minder nodig maakt om een ​​extra zakje te gebruiken om je accessoires in op te bergen, kun je er toch een kopen als je die nodig hebt. Zijzakken en extra grote zakken maken het handiger. U kunt klein gereedschap opbergen, zoals waarschuwingstape, een bijl, een EHBO-doos in zakformaat. De bretels van de Tuinbroek verminderen het gewicht op de taille en zorgen voor een goede ondersteuning tijdens elke beweging.

Om een ​​zware klus als houtkap te klaren, is een goede aankleding essentieel . Het kiezen van de locatie voor het kappen van bomen in het bos, het bedienen van zware machines en het nemen van beslissingen ter plekke vereist mentaal en fysiek comfort . Tuinbroeken zijn zonder twijfel het beste uniform voor houthakkers!

Moderne houthakkersTuinbroek

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.