En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls en Halloween

Wie kan Elf vergeten in overall met een sadistische blik in het wereldberoemde seizoen "Stranger Things"? En je zult je zeker Chucky herinneren, een moordende pop in een overall. Er zijn ook veel andere horrorfilms waarin verschillende personages in overalls verschijnen .

Bizarre personages of verhaallijnen die daarmee verband houden, zijn altijd geliefd over de hele wereld. Er zijn jurken die bij elke gelegenheid passen. En het meest dubbelzinnige nieuws is dat overalls een van die jurken zijn. 31 oktober is een van de meest verwachte tijden van het jaar voor kinderen en tieners. Puntige hoeden, griezelige make-up en fantasievolle kostuums tonen allemaal de ware geest van Halloween . Maar alles is niet compleet zonder een perfecte kostuumkeuze.

Het belang van het Halloween-kostuum

Halloween staat synoniem voor fancy outfits . Iedereen heeft zijn eigen ideeën voor deze speciale gelegenheid. Sommigen dragen graag lange maxi-jurken, jurken. Anderen kiezen voor een simpele spijkerbroek met bedrukte tops met verschillende Halloween-thema's. Weer anderen transformeren graag volledig door thema-outfits te dragen, zoals de Joker, de Gothic, de fee, de heks, de vogelverschrikker of zelfs het kind.

Beroemdheid in overall voor Halloween

1 - De overall als Halloween-kostuum

Overalls probeerden een alles-in-één kledingstijl te zijn. U gaat lunchen of u wilt genieten met vrienden. Zin om te shoppen of gewoon lekker door de straten te struinen? Een overall is de beste outfit voor elke gelegenheid. U kunt accessoires of bedrukte overalls aan uw garderobe toevoegen om bij het evenement te passen. Ja, je hebt het goed begrepen! Je kunt je overall eenvoudig aanpassen in de Halloween-modus.

10 manieren om jumpsuits te stylen in Halloween-modus:

Het stylen van overalls voor Halloween is nooit zo moeilijk. Hier zijn enkele van de stylingideeën voor jumpsuits voor Halloween.

1 - Overalls met Halloween-thema

Het is 30 oktober en het meest verwachte festival van het jaar nadert. Probeer eens een zwarte overall met wijde pijpen met lantaarns of schedels erop gedrukt. Bovendien bieden veel online winkels verschillende soorten overalls met Halloween-thema aan.

2 - Overalls met puntmutsen

Overalls in blauwe of zwarte kleur zijn het beste voor elke gelegenheid. Voor Halloween-avond kun je een puntige zwarte heksenhoed toevoegen aan je overall. Het geeft je een perfecte heksenlook.

3 - Overall en losvallend overhemd met ruches

Wat dacht je ervan losse overhemden met ruches te combineren met een overall voor Halloween? Ik denk niet dat dat een slecht idee is. Overhemden met ruches en flodderige kleding geven niet alleen Halloween-sfeer, maar zien er ook nog eens stijlvol uit.

4 - Overalls met felgekleurde overhemden

Fel oranje is dé kleur voor Halloween. Trek een feloranje top aan met een zwarte overall. Je kunt ook oranje laarzen of hakken toevoegen om je algehele look compleet te maken.

5 - Chucky's overall

Wie kent niet de kledingstijl van Chucky , een killer-pop? Het kleurrijke gestreepte sweatshirt en de vervaagde denim overall zijn een perfecte combinatie voor 31 oktober.

6 - Tuinbroek met miniplooirok

Je zult dol zijn op het idee om een ​​geplooide zwarte mini-tuinbroek te dragen met een oranje en zwart gestreepte panty. Het geeft je een Halloween look met een fashion twist. Voel je vrij om een ​​faux zwart jasje toe te voegen om dichter bij het thema te blijven.

7 - Pruiken en overalls

Voor pruiken heb je eindeloze mogelijkheden. Een felle kleur of een grijstint past goed bij een overall. Hier zijn enkele ideeën waar je inspiratie uit kunt halen voor je look:

- Fel oranje, paars of rood gekleurde pruiken.

- Rommelige langharige pruiken om je een heksenlook te geven.

- Pruiken met lang krullend of golvend haar.

8 - Choker en overalls

Passend bij een chokerketting met een rode of zwarte steen, zijn agressieve spikes geschikt om naar het Halloween-feest te gaan. U kunt kiezen uit verschillende chokers die passen bij uw persoonlijkheid.

9 - Fancy hoofdbanden en overalls

Wil je in een engel of een duivel veranderen? Hoofdbanden met engelen- en duivelsthema zijn verkrijgbaar in de winkels. Grote strikken met daarop bedrukte enge spinnen maken je Halloween-look ook compleet met een overall.

10 - Overalls met Halloween-thema

Vooral zwart en oranje staan ​​bekend als de echte Halloween-kleuren. Je kunt overalls in zwarte, oranje of zelfs paarse kleuren proberen om griezelige vibes te verspreiden.

Zonder goede schoenen kom je niet helemaal in je personage. Met overalls kun je verschillende soorten schoenen toevoegen die perfect zijn voor het evenement.

- Bedrukte sneakers

- Zwarte of bruine lange laarzen

- Pumps in felle kleuren

- Plateauzolen

- Puntige laarzen

Horrorfilm-jumpsuit

3 - Enkele beroemde looks voor Halloween

Hoewel er veel manieren zijn waarop je kunt transformeren om deze feestdag te vieren of iets nieuws te creëren , kun je met een overall snel de volgende looks bereiken.

De look van de Adams-familie:

Een van de meest geliefde en gemakkelijk bereikbare looks is die van de Adams-familie. Zet een ombre-pruik met steil haar op met een zwarte overall en een zwart schort. Zonder glanzende zwarte lippenstift en rokerige ogen is deze look niet effectief.

Een griezelige heksenblik:

Spooky en griezelige heksen zijn het centrale thema van Halloween. Zwarte overalls met een donkergroene top of een zwarte jurk zijn perfect voor een moderne heksenlook. Rommelig haar, enge lange nagels en een bezem maken van jou de lieveling van het Halloweenfeest.

De gotische look:

De gothic-look is ook beroemd onder meisjes. De zwarte kleur is van het grootste belang voor deze look. Met een zwarte overall en een crop-top met veters verander je gemakkelijk in een gothic-personage. Maar vergeet niet jezelf te aanbidden met zwarte lippenstift en donkere contouren.

4 - Accessoires voor overalls voor Halloween

Als je op vakantie jumpsuits wilt dragen en je wilt kleden volgens het thema, koop dan accessoires met een Halloween-thema. Er zijn veel accessoires online beschikbaar die genoeg zullen zijn om je een fatsoenlijke uitstraling te geven. U kunt verschillende accessoires aan uw overall toevoegen , zoals:

- Chokers met gotisch thema

- Enge lange vingernagels

- puntmutsen

- Fluwelen choker met veel kettinkjes

- Halskettingen met schedelhangers

- Meerdere kettingen

- Grote ringen

Halloween-make-up met overall:

Een overall alleen zal er onvolledig uitzien zonder de juiste make-up met Halloween-thema . Donkere en levendige make-up is het belangrijkste onderdeel van deze speciale dag; voor meisjes is het de beste dag van het jaar waarop ze kunnen pronken met hun talent.

Het gebruik van de juiste markeerstiften en contouren kan je gewone, onschuldig ogende gezicht veranderen in een enge heks of monsterlook. Kunstmatig bloedslijm en gekleurde lenzen zijn klassiekers van de specifieke Halloween-look. Er zijn veel experimenten die je deze Halloween kunt doen.

Als je jumpsuits in je garderobe hebt, maak je dan geen zorgen, ze kunnen je perfecte Halloween-kostuum maken. Je moet een felgekleurd shirt, wat Halloween-gerelateerde accessoires en enge make-up kiezen, en je bent klaar om van je vakantie te genieten. Heb je nog geen jumpsuits voor Halloween , kom dan gerust langs in onze winkel!

De speciale Halloween tuinbroek

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.