En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls in de serie

Als er één ding is dat de persoonlijkheid of het beroep van een persoon in één oogopslag definieert, dan is het hun kledingstijl . Bent u een boer, loodgieter, ingenieur, dokter of gewoon een werkend persoon? Je kledingstijl is de sleutel die veel zegt. Het definieert ook de rol van een acteur in een serie of een film. Het is interessant om te observeren omdat de serie de tuinbroeken benadrukt met de meest originele en opmerkelijke kleurencombinaties.

Sommige looks zijn zo cool dat ze meteen een rage worden. Ze worden het belangrijkste gespreksonderwerp tijdens je koffiepauze en mensen raken er nieuwsgierig naar.

1 - De rol van overalls in de play-offs

Outfits zijn essentieel in films en tv-series. Er zit een hele benadering en onderzoek achter de outfit van een personage. Het heeft een bepaalde betekenis achter wat de regisseur en producent aan het publiek willen overbrengen. Daarom letten ontwerpers op kleine details en andere accessoires.

De look toont de diepte van het personage en zorgt voor een snelle identificatie voor de kijker. Als er een personage is die voor een auto leunt met een tang op zijn spatlap en de motor repareert, moet hij een overall dragen of zelfs voor een clown of een personage dat een beetje eigenzinnig is, een grote passende gekleurde overall met make-up. up zal zijn karakter perfect definiëren . Evenzo voor ambachtslieden symboliseert het overall op een universele manier en is het de meest getrouwe weergave ervan.

De juiste kledingaanpak helpt ook om het publiek te boeien en hun geest in het verhaal te houden. Het publiek is altijd nieuwsgierig, waarom een ​​overall of waarom deze specifieke kleur? En dat leidt ertoe dat hij meer interesse in de serie krijgt.

Verborgen betekenissen

De kleur geeft ook enkele verborgen betekenissen in de films aan. Rood symboliseert woede en glamour . Geel staat voor durf en dynamiek . Zwart en blauw zijn de favoriete kleuren van kostuumontwerpers . Elke kleur heeft dus zijn betekenis en wordt geassocieerd met verschillende soorten karakters.

Hoe kleed je je perfect voor een podium? Voor grote schermen zorgen de makers voor elke centimeter. Van top tot teen streven ze ernaar om alles perfect te maken en te voldoen aan het verzoek van een personage. Overalls zijn een ideale keuze voor een optreden op het scherm omdat ze praktisch en charismatisch zijn.

Acteurs in overalls

2 - Overalls en beroemde series

Veel beroemde films of tv-series hebben personages die een overall dragen . En deze overalls worden side-by-side hits in deze serie. Er zijn veel series waarin we de overalls vinden, zoals in Prince of Bel-Air waar Will Smith de overall voor altijd graveert als een must-have van de jaren 90. Hier is een selectie van series waarin we de mythische overalls vinden:

- Vreemdere dingen

Tegenwoordig zijn de overalls van het personage Eleven in het derde seizoen van Stranger Things emblematisch. De stijl van het door Eleven gedragen jack vertegenwoordigt perfect de jaren 80 en laat kijkers gemakkelijk in de sfeer van de serie komen.

- De kroon

In de alom geprezen Netflix-serie kan Emma Corrin de kroon in de gele overall zien, samen met andere koninklijke outfits. Wijlen Diana droeg dezelfde overall tijdens een bezoek aan een polowedstrijd.

Corrin gaf expliciet een vintage look met een toevoeging van kleurrijke geborduurde bloemen op een blazer. Ook de kleurkeuze van de overalls is stoer en rustig. De pastelkleurige overall met het bloemenhemd is nog steeds erg populair bij Diane-liefhebbers.

- VRIENDEN

Er mag geen huis op aarde zijn zonder een fan van de beroemde sitcom FRIENDS En je moet je de onweerstaanbare look herinneren van Jennifer Aniston die de Urban Ikigai Denim Overalls draagt.

Denim overall in Ikigai-stijl in stedelijke stijl

3 - Waarom houden regisseurs van La Salopette ?

Overalls hebben een andere charme dan jeans en casual shorts. Een stuk dat aan alle behoeften van de regisseur voldoet.

Overalls zijn een goede keuze voor personages, omdat je met slechts één stuk zoveel stijlen kunt creëren . Hier zijn enkele van de meest bekende soorten overalls :

- Overall als overall

- Overalls met geruite overhemden

- Overalls met sweatshirts

- Overall korte broek

- Overall met een jas

Het publiek wil iets ongewoons zien

Afwisseling in kleding trekt altijd het publiek en wat is er mooier dan de 7e kunst om nieuwe trends naar voren te brengen. Mensen worden moe van dezelfde mode. Ze zien dus graag iets anders op het scherm. Daarom proberen regisseurs altijd excentrieke kledingstijlen te introduceren, en overalls zijn de beste om iconen te worden.

Als een personage een combinatie vereist, dan is dat een must. Als iemand de rol van loodgieter of timmerman speelt, dan is een overall perfect om mee te combineren. Dat gezegd hebbende, om aan de eisen van een personage te voldoen, wordt de kledingkast verfraaid met overalls omdat we ze overal in ons dagelijks leven kunnen vinden .

De acteurs maken het mogelijk om elke outfit viraal te maken. Iedereen wil zich identificeren met zijn held. Overalls zijn gemakkelijk aan te passen aan het publiek. Je moet een overall kopen en deze stylen zoals je favoriete personage deed.

We kunnen zeggen dat overalls een must zijn op het kleine en grote scherm omdat ze ons dagelijks leven weerspiegelen . Alle redenen zijn goed om tuinbroeken te dragen, of je nu je trend oplegt of voor een dag op de bouwplaats, de vertegenwoordiging ervan binnen de serie toont duidelijk de aantrekkingskracht die we hebben op dit authentieke kledingstuk met een rijke geschiedenis. Dit is de reden waarom de populariteit van overalls niet op het punt staat te stoppen. Daarnaast zijn de overalls , ongeacht leeftijd en geslacht, voor iedereen geschikt , met talloze mogelijkheden tot maatwerk. Dus, wat wordt je overall?

Gele overall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.