En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hoe draag je een overall in 2023?

In 2023 een overall dragen? Wij zeggen JA!

Bij La Salopette® hebben we DE mode-update voorbereid voor het seizoen lente-zomer 2023!

Aan het einde van het jaar zijn de tuinbroeken nog lang niet uitgepraat, integendeel... In 2023 riskeren ze nog meer voor zichzelf op te komen en beloven ze de musthave in alle kleedkamers te worden!

Zo zit de overall in 2023, en meer bepaald het meest verwachte model er goed in de cargo tuinbroek, met een wijde broek in baggy stijl en zakken aan alle kanten.

Toen de overalls van 2022 de fluwelen trend waren... Nou, voor het seizoen lente-zomer 2023 lijken cargo en baggy de meest modieuze ontwerpers en fashionista's te verleiden.

In dit artikel nodigen we je uit om alle modetrends voor het seizoen lente-zomer 2023 te ontdekken met daarnaast ons advies om onze overall goed te dragen in 2023.

1 - Overalls in 2023: inspiratie uit de jaren 90

Zoals iedereen in de mode heeft gemerkt, hebben overalls een sterke comeback gemaakt in de garderobe!

Filmsterren, influencers of zelfs zangers, overalls hebben harten en kleerkasten terugveroverd. Recht model, baggy, in fluweel of jeans, dit tijdloze en duidelijk vintage kledingstuk heeft een triomfantelijke comeback gemaakt.

Omdat, zoals Yves Saint Laurent zo mooi zei " Mode gaat voorbij, stijl is eeuwig "... Met dit in gedachten moeten we begrijpen dat de kleding die de geschiedenis markeert - vintage en/of old school - natuurlijk weer opduikt, voor ons stellen we ons in staat om kleed je in stijl, ongeacht de situatie en het tijdstip!

Overall in 2023

1.1 - Wanneer de oude school zichzelf uitnodigt in 2023

In de huidige popcultuur zijn de termen " Old School " of "à l'ancienne" in het Frans gerelateerd aan de objecten, accessoires en kledingstijl die we eind jaren '80 en '90 droegen.

Geïnspireerd door het uiterlijk van de rappers van die tijd, vinden we in de old school arsenaal: bandana's, bananentassen, flitsende gekleurde t-shirts en de beroemde spijkeroveralls met wijde wijde snit.

Zo is het na de terugkeer van heuptasjes en bandana's vrij logisch dat de tuinbroek in 2023, baggy cargo-versie, een comeback maakt... De grote merken zoals Fendy of Diesel hebben dit goed begrepen, door de cargobroek tijdens de modeshows voor het seizoen lente-zomer 2023.

2 - Modetrend: welke overall kies je voor het seizoen lente-zomer 2023?

Net als de cargobroek die de drukte opheft, blijft de overall in 2023 een unisex kledingstuk, geschikt voor alle gelegenheden en alle lichaamstypes .

Hier is onze selectie van overalls voor 2023 , om zonder mate te dragen!

2.1 – De baggy cargo tuinbroek: back to basics

Zoals we hierboven zeiden, het is gedaan, de wijde cargobroeken rechtstreeks uit de jaren 90 maken een comeback. Hoewel cargobroeken in 2022 al in elke winkel lagen, was niet iedereen erin geïnteresseerd (behalve millennials oftewel generatie Y).

Zo zal de overall in 2023 de perfecte combinatie zijn tussen de wijde en comfortabele baggy cargobroek en de denim overall , praktisch in alle omstandigheden.

Cargo tuinbroek past perfect bij een klassiek wit T-shirt en sneakers, en waarom niet all-star sneakers, om bij het old school thema te blijven!

De online winkelsite la-salopette.fr biedt u verschillende modellen tuinbroeken met wijde cargobroeken, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ontdek het hier !

Overall in baggy fisher cargojeans uit 2023

2.2 – Blauwe overall: de kleur van het seizoen

Na barbiecare roze dat op alle catwalks stond en alle sterren droegen in 2022, is het in 2023 tijd voor blauw.

Blauw wordt inderdaad DE kleur van het seizoen lente-zomer 2023. Waar sommige grote ontwerpers zoals Jason Wu hebben gekozen voor kobaltblauw , hebben anderen zoals Prada of Burberry gekozen voor babyblauw , beter bekend als "BabyBlue".

Hoe dan ook, op La Salopette® heb je een ruime keuze om de blauwe tuinbroek te hebben die je tijdens het seizoen vergezelt, en zelfs daarna!

Bovendien past een blauwe overall perfect bij heel veel andere kleuren… Overdag kan je kiezen voor een klein ivoorkleurig of zwart poloshirt, en 's avonds voor een kleurrijke bodysuit en hoge hakken.

Overall in vintage blauw fluweel 2023

2.3 – Zwarte overall voor een gotische stijl

Laat het gezegd zijn, de gotische stijl is net zo tijdloos als de overall of elk ander kledingstuk dat door de generaties heen is gegaan.

Zo staan ​​zwart, kant en andere soortgelijke accessoires ook voor komend seizoen in de schijnwerpers.

Wat is er mooier dan een overall in zwart 2023 , gewoon om trendy te zijn en op te vallen. Want ook al spreken de gotische kleding je niet al te veel aan, de stijl blijft elegant en aantrekkelijk. We zagen dit onlangs met de Netflix-serie "Wednesday" en zijn volledig ongebruikelijke gotische look, die duizenden jonge mensen over de hele wereld heeft veroverd.

Om dit te doen, kun je onze zwarte overall proberen met een mooie zwarte kanten bodysuit, leren laarzen en een smokey eye met zilveren reflecties. Een blik op de top dag en nacht, ongeacht uw morfologie.

Overall in vintage zwarte corduroy uit 2023

2.4 – De klassieke denim overall

We konden deze selectie niet maken zonder de basic blue jeans overalls te noemen. Bovendien heeft de laatste al een paar jaar zijn plaats in alle ranglijsten van modetrends.

Oud maar goud , denim overalls, of het nu voor mannen, vrouwen of kinderen is, spreken aan door hun casual en praktische kant, die zich aanpast aan alle situaties en alle soorten evenementen; het draait allemaal om de accessoires.

Dus, om modieus te zijn en te surfen op de babyblauwe golf, kun je het combineren met een top naar keuze - bodysuit, t-shirt, oversized shirt - en accessoires die passen bij je uitje. Overdag, alles in nuchterheid, dan schakelen we 's avonds over op hakken, wat sieraden, een blauwe clutch, en klaar.

Voor heren, ongeacht uw kledingstijl, is een overall in 2023 een must-have. Je kunt kiezen voor de klassieke blauwe denimversie en deze combineren met een ouderwets wit t-shirt en een paar witte sneakers. De perfecte look in alle omstandigheden .

Overall in 2023 jeans bootcut broek

3 – Hoe kies je je overall in 2023?

Ongeacht het type kleding, om de juiste keuze te maken, zijn er twee criteria die u moet respecteren: uw morfologie en uw welzijn... En het is niet altijd gemakkelijk om die twee te combineren, zonder een ervan in gebak.

Daarom zijn overalls HET kledingstuk dat het midden houdt tussen comfort en stijl .

Dus of je nu lang, klein, rond of slank bent, een overall is in 2023 je beste bondgenoot .

Dames, om trendy te zijn en je goed te voelen, kun je kiezen voor een cargobroek en accessoires die passen bij je stemming van het moment. Heren, idem, kies een maat hierboven, om comfortabel te zijn in je push-ups.

Is dit het einde van slank? De tijd zal het leren... Maar voor fans van deze strakke spijkerbroek heeft la-salopette.fr ook slanke tuinbroeken , tot grote vreugde van Generatie Z.

4 – Waarom een ​​overall dragen in 2023?

Zoals we hierboven zeiden, zijn overalls een van de zeldzame kledingstukken die welzijn, comfort en stijl in één stuk combineren.

Maar laten we een aantal (helemaal objectieve) redenen voor je op een rijtje zetten: waarom je in 2023 absoluut een overall moet hebben !

  • Het is helemaal trendy zonder te modieus te zijn;
  • Het is gemaakt van robuuste stoffen en is niet bang voor plotselinge bewegingen;
  • Het is praktisch en comfortabel;
  • Het past perfect bij alle topjes die je hebt (T-shirt, poloshirt, hemd, bodysuit, krokodillentopje, bh...);
  • Het past zich aan alle lichaamstypes aan ;
  • Het is tijdloos en past bij alle stijlen;
  • Het is verkrijgbaar in verschillende vormen (rechte snit, crago baggy, jurk, korte broek, slank...);
  • Het is geschikt voor alle leeftijden en alle activiteiten.

Dit is natuurlijk een niet-uitputtende lijst… Want we zouden nog veel meer redenen kunnen noemen om in 2023 een overall te hebben!

5. Conclusie

Om dit modehoofdstuk af te sluiten, zijn fashionista's en andere modeontwerpers het erover eens dat overalls in 2023 het momentum van de afgelopen jaren zullen voortzetten, de nieuwe generatie zullen verleiden en liefhebbers van vintage en old school stijlen een extra reden zullen bieden om hun garderobe te vernieuwen.

Dat komt goed uit, want a-salopette.fr is DE online referentie voor het vinden van de beste overalls, voor de beste prijs.

En omdat uw tevredenheid onze prioriteit is, streven we ernaar u regelmatig nieuwe producten aan te bieden, om elk seizoen op de hoogte te blijven van de trends.

Bij la-salopette.fr bieden we overalls van hoge kwaliteit aan, met zorg gemaakt en binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd.

Tenslotte; Vergeet niet om uw maten nauwkeurig op te nemen en onze maattabel te raadplegen om de overall te bestellen die bij u past en perfect bij u past. 👖

2 commentaires
- Russo

J’adore les salopettes cargos et Baggy mais ça m’étonnerait beaucoup qu’elles soient à la mode ce printemps/été 2023 je n’y crois pas trop honnêtement mais bon on verra bien

- Russo

J’ai 2 salopettes pour le printemps mais elles ne sont pas cargo ou bien Baggy,elle sont slim je crois, ça pareille pour celle de cet été honnêtement je n’aime pas trop la coupe baggy, ça fait hyper large au niveau des jambes.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.