En ce moment, La Salopette offre la livraison

Kerstoverall 2022

De tuinbroek was hét kledingstuk dit jaar. Ze maakte haar grote comeback op de catwalks en met de sterren... En dit is nog maar het begin!

Sinds een paar jaar heeft de laatste inderdaad zijn plaats als must-have in de kleerkasten van mannen en vrouwen herwonnen. Of het nu in denim, canvas of fluweel is, de laatste is een sensatie bij jong en oud.

Voor de eindejaarsfeesten is er niets beters om uw dierbaren of uzelf een plezier te doen dan te kiezen voor een ultra-trendy tuinbroek die u dag en nacht kunt dragen!

In dit artikel, speciale kerstoverall 2022 , nodigen we je uit om deze outfit vanuit een nieuwe invalshoek te herontdekken, met daarnaast outfitideeën voor de feestdagen!

1 - Ik wil een overall voor Kerstmis 2022!

"Lieve kerstman, dit jaar ben ik braaf geweest en als kerstcadeau wil ik een overall"! Je hoeft toch geen 5 jaar oud te zijn om je kerstcadeau te kiezen?

Net als de little black dress voor dames en het witte overhemd voor heren, is een overall ideaal voor alle gelegenheden. Het past perfect bij verschillende soorten accessoires en past bij alle lichaamstypes.

Het is dan ook niet uitgesloten dat u er een ontvangt voor Kerstmis... En waarom niet, dat u een van onze sublieme modellen aanbiedt voor een van uw dierbaren!

Maar voordat we verder gaan, een kleine geschiedenisles!

1.1 - Waar kwamen de eerste overalls vandaan?

Veel mensen weten het misschien niet, maar de allereerste overalls werden gecreëerd in Lyon, door de beroemde Louis Lafont , die we vandaag kennen via Maison Lafont , DE referentie op het gebied van professionele kleding.

Louis Lafont maakte daarom het eerste kledingstuk dat op een overall leek; een soort hoog getailleerde broek met een zak, heel praktisch om te werken. Deze laatste had het ontworpen voor zijn timmerman-schoonvader, en het was in 1844. Later was het zijn kleinzoon Adolphe, die het model verbeterde door de riemen en de bescherming (slabbetje) aan de voorkant toe te voegen.

Eerste Levi's overall

Het is dus al meer dan anderhalve eeuw geleden dat dit kledingstuk, in wezen utilitair, mannen en vrouwen vergezelt in hun vak en hun dagelijkse bezigheden.

Net als de Franse versie, de denim overall van de 20e eeuw , hebben we die te danken aan Levi Strauss , de iconische meester van denim. Het was ook voorbehouden aan handarbeiders, voordat het werd gedemocratiseerd en beschouwd als "alledaagse kleding", en vervolgens werd overgenomen door modemensen, waardoor het modieus, glamoureus en chic werd.

2 - Terug naar de toekomst: de overalls van 2022!

Zoals je zult hebben begrepen, heeft onze lieve jumpsuit met bandjes een prachtig verleden, dat hij al generaties lang sleept om uiteindelijk in je kleedkamers en/of onder de kerstboom van 2022 te belanden!

Solide, praktisch en chic tegelijk, de 2022 tuinbroek respecteert hun voorouders, terwijl ze de trends van de huidige mode volgen. Zo maken de nieuwe trendy snitten en de gebruikte materialen het DE must-have voor alle garderobes.

Bovendien begrepen Franse en internationale iconen zoals Jennifer Lopez, Estelle Lefébure, Blake Lively of Lisa van Blackpink dit goed, en namen het heel snel over in hun dagelijks leven EN tijdens sociale uitjes.

Deze op overalls geïnspireerde jumpsuit is veel meer dan een eenvoudige "praktische" outfit en past zich aan alle lichaamstypes aan . Of je nu groot of klein bent... Of je nu S of XL draagt, het wordt al snel je favoriete outfit, die een sensatie zal veroorzaken bij de mensen om je heen.

3 - Overalls 2022: er is voor elk wat wils!

De utilitaire kant van de tuinbroek en de vele zakken geven hem de status van onvergelijkbare kleding, halverwege tussen een jumpsuit en een broek met hoge taille .

Bovendien is het, zoals veel modieuze kleding, aangepast aan zijn tijd. Het is nu verkrijgbaar met snitten die zich aanpassen aan alle lichaamstypes, maar vooral aan alle stijlen!

Van de rechte snit tot de olifantenpoten, via de korte broek en de jurkversie, de tuinbroek 2022 blinkt uit door zijn originaliteit; want met slechts één stuk kun je tientallen verschillende outfits maken.

Hier is voor jou een selectie van 4 modellen van de meest modieuze tuinbroeken van dit moment!

3.1 - De klassieke en onverslaanbare overall voor 2022

Tijdloos, zijn denimstof en zijn rechte snit zijn de twee elementen die in ons opkomen als we aan overalls denken.

Het klassieke 2022-model is perfect in alle omstandigheden. Dag of nacht, zomer of winter, het past net zo goed bij een matrozentopje en sneakers als bij een zwarte coltrui en enkellaarsjes.

Denim overall voor heren

3.2 - Fluwelen overalls

Ook in de modewereld heeft de onmisbare ribstof een comeback gemaakt. Chique, maar niet te veel, fluwelen overalls zijn duidelijk een van de belangrijkste items om deze winter te hebben. Het is ook verkrijgbaar in verschillende modellen en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Als je een tiener in huis hebt, is er niets beters om ze kennis te laten maken met de schoonheid van fluweel!

3.3 - Glam-chic

Voor een meer gepolijste stijl kunt u kiezen voor een sobere, zwarte tuinbroek, met een snit die zich aanpast aan uw lichaamsbouw ( zie onze maattabel ).

Voor een iets chiquere toon kun je je outfit van accessoires voorzien door te kiezen voor hakken, gouden sieraden, de beroemde Gold Touch en een mooie vilten hoed! Perfect om de mooiste kerstavonden 2022 door te brengen.

3.4 - Wijde tuinbroek, geest uit de jaren 90

Voor degenen die heimwee hebben naar de jaren 90, zijn de wijde tuinbroeken voor dames en heren ideaal om te schitteren tijdens een avondje uit met vrienden.

Geschikt voor alle lichaamstypes, maar wijde broeken hebben ook een comeback gemaakt, tot grote vreugde van Old School Rap-fans. Bovendien is de losse snit perfect voor kerstshopmomenten terwijl je je goed voelt!

Wijde overalls

4 - Kerstoverall 2022

Zoals je weet, verandert de mode... En de jumpsuit evolueert, net als elk ander kledingstuk, volgens de invloeden van het moment. Voor het herfst-winterseizoen 2023 zijn het ontegensprekelijk de fluwelen tuinbroeken die zonder twijfel winnen.

Zoals we hierboven al aangaven, is de combinatie van fluweel en vintage accessoires de perfecte outfit voor de eindejaarsfeesten.

Voor dames kan je kiezen voor het vintage model met knopen aan de zijkanten, of voor de fluwelen tuinbroek , perfect met een mooie mohair trui en leren mocassins, om aan de jaren 70 kant te spelen.

Het fluwelen model voor heren matcht super goed met een mooi geruit hemd in houthakkersstijl en leren laarzen... De ideale look om op zoek te gaan naar brandhout!

Ook tieners hebben op dit gebied een keuze, met de fluwelen korte tuinbroek , die kan worden aangevuld met mooie flitsende enkellaarsjes.

5 - Hoe en waar draag je een kerstoverall voor 2022?

We bevinden ons in een tijd waarin mode zich aanpast aan ons dagelijks leven. Ga gewoon naar buiten om de looks te zien die gedragen worden door jong en oud... Want ja, mode is niet langer alleen voorbehouden aan fashionista's!

Dus wil je een overall dragen voor de feestdagen? Geweldige keuze, en dit is waarom!

Overdag, om je kerst- en oudejaarsinkopen te doen, gaat er niets boven het spijkerbroekmodel, vol met ultrapraktische zakken, om te gaan winkelen of om uit te gaan met vrienden of familie.

Je bent uitgenodigd voor kerstavond en je bent op zoek naar wat je aan moet trekken? Wat dacht je van een mooie fluwelen tuinbroek, sober en chic tegelijk . Hieronder kun je kiezen voor een rode coltrui, feestelijke sfeer, terwijl je speelt op zeer opvallende accessoires. Je kunt gaan... het is vakantie!

Oudejaarsavond komt eraan... Geen paniek! Het model met hoge taille kan ook je bondgenoot zijn voor een gezellige avond of om uit te gaan om te feesten. De snit is praktisch en ideaal om te dansen, te bewegen en lichtjes te bewegen... De sleutel is om je outfit goed te accessoriseren.

Voor dames, hoge hakken en gouden accessoires, en waarom geen mooie hoed, gewoon om je outfit te laten zien. Voor mannen, een zwarte coltrui, eindigt en je bent klaar.

Je zult dus begrepen hebben dat de kerstoverall 2022 dé musthave wordt voor de feestdagen, maar ook en vooral HET perfecte cadeau om onder de boom te leggen. 🎄

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.