Nederlands

Vernieuw je garderobe met een vintage Tuinbroek

1 - Vernieuw je garderobe

Om te beginnen moet je weten hoeveel kledingstukken je moet vervangen bij het vernieuwen van je garderobe. Baseer je op dit aantal kledingstukken, zodat je niet vol kleding komt te zitten. Als Marie Kondo zegt het zo mooi in zijn boeken " De magie van opbergen " En " Ranger: de vonk van geluk ", door je garderobe en deze vele kleding uit te zoeken, kun je bloeien met nieuwe stijlen.

Zeg je vaak tegen jezelf dat je vaak dezelfde kleding draagt? Dan is het tijd om update je garderobe . Open je kast. Inspecteer elke hanger en herontdek wat je niet meer draagt. Als je iets hebt gekocht, of het nu vorig seizoen of vorig jaar was, vond je die outfit waarschijnlijk ooit leuk, maar vandaag is het niet meer vanzelfsprekend voor je. Dus waarom draag je het niet zo vaak meer? Je bent waarschijnlijk die nette blauwe trui of zo vergeten denim Tuinbroek je silhouet zo goed benadrukken. Wees niet bang om te kijken naar wat je al hebt met een nieuwe kijk . Gooi je kleren op het bed en pas ze opnieuw. Kijk of je oude dingen op een nieuwe manier kunt coördineren.

Door iets aan een outfit te veranderen, kan deze er bijna als nieuw uitzien. Ben je je oude broek beu? Waarom niet overwegen nieuwe Tuinbroek ? Is het tijd om je stijl te veranderen? Kleine veranderingen, zelfs subtiele, kunnen de indruk wekken dat je iets nieuws draagt ​​en kunnen de mensen om je heen aangenaam verrassen. Voeg een trendy item toe, zoals de Celia vintage bruine tuinbroek met rok of de Vintage tuinbroek Press Mode ? Door gewoon een paar nieuwe stukken aan je huidige kast toe te voegen, kun je een plons in je kast maken.

Vintage Tuinbroek

Komt alles in je kast uit dezelfde drie of vier winkels? Probeer te winkelen op een plek waar je normaal niet komt. Onderzoek onafhankelijke merken en ontwerpers zoals Asfalt of grote gerenommeerde merken die steeds vaker de oude charme terugbrengen naar de . Het ontdekken van nieuwe trendy plekken kan er zelfs voor zorgen dat je door de winkelcentra of winkelstraten wilt lopen die je gewoonlijk bezoekt.

Gewoon een nieuwigheid of twee toevoegen, kan je look compleet veranderen. Vergeet niet welke impact een hoed of accessoire kan hebben je Tuinbroek en je gebruikelijke t-shirts. Accessoires voor je kast kunnen je helpen een nieuwe stijl te omarmen.

Vintage Tuinbroek met bandana

2 - Vintage Tuinbroek

Oude stukken hebben een unieke uitstraling waardoor ze tijdloos zijn. Er is veel van de kleding van onze ouders die we achterhaald vinden en die 10 jaar later weer op de voorgrond treedt! Het plezier van het jagen op de zeldzame parel op een rommelmarkt of in een kringloopwinkel om de tuinbroek van je dromen te vinden, geeft een bijzondere smaak aan dit soort kleding. We hebben besloten om onze selectie Vintage tuinbroeken voor dames te presenteren, geïnspireerd door de vele koopjesjachtervaringen van onze stylisten.

Zoals we vaak zeggen, was het vroeger beter, maar de kleine genoegens die we onszelf trakteren, stellen ons in staat om ten volle te profiteren van elk moment. In een samenleving die draait om steeds veranderende trends, is het een verademing om originele stukken te bezitten die de tand des tijds doorstaan. Vintage en retro kleding is gemaakt om lang mee te gaan. Ze kunnen zich aanpassen aan veranderingen in modetrends, waardoor ze de perfecte aanvulling op je garderobe zijn voor de lange termijn .

Vintage Sapporo-Tuinbroek

3 - Hoe u een vintage Tuinbroek kunt matchen met uw stijl

Elk stuk van je garderobe, of het nu nieuw of oud is, biedt je veel alternatieven. Het is zeker dat sommige van deze tijdloze stukken het potentieel hebben om zich aan te passen aan modetrends en onze persoonlijke stemming.

Hier komt La Salopette als beste uit de bus, tijdloos en altijd naar voren geschoven door de grote couturiers tijdens hun parades. Ze heeft dagelijks generaties begeleid en het is nog niet klaar om te eindigen. Het kan op zoveel verschillende manieren worden gedragen dat het onmisbaar is om in je garderobe te hebben om keer op keer te genieten van mooie avonden of een paar ochtenden van uitzonderlijke ontspanning. We kunnen de Tuinbroek combineren met alle stijlen: artiesten, professionals, skaters, streetwear en vele anderen. Weet je nog de eerste keer dat je deze maliënkolder droeg? Waarom geef je het geen tweede kans?

Gebruik ze opnieuw in een geheel nieuwe setting! Hier zijn enkele ideeën waar je van zou moeten genieten!

Gebruik een zijden sjaal om je schouders te bedekken of om een ​​bretel te wikkelen, als accessoire voor je Tuinbroek .

Gebruik de sjaals die je van je tantes hebt gekregen om een ​​paardenstaart te versieren of draag een mooie strohoed om karakter te geven aan een Boheemse stijl.

Jumpsuit met Boho-hoed

Draag deze prachtige fluwelen Tuinbroek , die je droeg toen je jong was bij de open haard van je grootouders.

Maak zijn broek korter met een zoom om te pronken met je nieuwste schoenen of speel met zijn snit om te spelen met de casual en trendy stijlen die in zwang zijn.

Zo ga je op zoek naar zeldzame tijdloze stukken en stel je een garderobe samen die de grootste sterren waardig is met outfits die niemand onverschillig laten.

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.