Nederlands

Waarom zijn Tuinbroek zo trendy?

Het lijdt geen twijfel dat Tuinbroek worden erkend als een stijlvol en prachtig kledingstuk, omdat ze comfortabel , modieus en leuk zijn om te dragen . Het is erg populair sinds de 17e eeuw en de geschiedenis is langer dan je zou denken. Voordat we het hebben over de trendy Tuinbroek, delen we graag de ins en outs van populaire modeproducten. Laten we dus eens kijken naar de geschiedenis ervan.

1- Snelle geschiedenis van de Salopette

Wist je dat ? De Tuinbroek is een betrouwbaar kledingstuk, waarvan de eerste verschijning dateert uit de 17e eeuw. Allereerst verwijst het woord " Dungri " naar een doek gemaakt van het materiaal dat in India wordt gevonden en dat de naam van het dorp draagt. Later werd het gekocht en vervolgens geëxporteerd naar westerse landen en werd het populair als "Dungaree". De stof werd destijds alleen gebruikt om broeken van te maken; in 1853 creëerde Levi Strauss echter het tuinbroekpatroon voor mannen met de hulp van Jacob Davis en gebruikte de term "tuinbroek".
Later werd het product gebruikt voor de gemiddelde werknemer. In de 19e eeuw waren Tuinbroek verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, afhankelijk van het beroep; schilders begonnen witgekleurde Tuinbroek te dragen, terwijl particulieren liever verschillende tinten blauwe stof droegen. Zeker is dat de blauwe Tuinbroek nooit aan populariteit hebben ingeboet; tegenwoordig is het verkrijgbaar in verschillende stijlen onder de naam " Vintage Tuinbroek ".

Vintage blauwe Tuinbroek

2 - De Salopette, het kledingstuk van een ster

Toen de professionele arbeidersklasse afstand nam van Tuinbroek, begon het publiek Tuinbroek te kopen en ze te stylen , volgens de unieke methoden om ze er wat stijlvoller uit te laten zien. De tuinbroektrend bereikte een nieuw niveau toen prinses Diana en Clint Eastwood een tuinbroek droegen zoals mensen dat leuk vonden en hen prees omdat ze iets nieuws op de markt brachten.
Ook beïnvloedt de introductie van nieuwe mooie ontwerpen de manier waarop mensen zich kleden om zich te kleden. Kortom, mensen in westerse landen zijn sterk geïnspireerd door wat trending is in de mode wanneer de meest geliefde beroemdheden het dragen. Tuinbroek zijn niet alleen voor heren want tegenwoordig komen er ook veel damesTuinbroek op de markt met nieuwe trends, nieuwe designs en nieuwe stijlen. Vrouwen uit de 21e eeuw houden van deze outfit en bevelen hem zonder problemen aan!

3 - Waarom bestaat de Salopette?

Zoals hierboven vermeld, werden de Tuinbroek als ideaal beschouwd, vooral voor de arbeidersklasse, omdat ze comfortabel en duurzaam waren dankzij hun driedubbele stiksels. Ze hadden zakken om allerlei soorten gereedschap in te vervoeren , terwijl heupgordels niet langer nodig waren.
Tuinbroek waren erg populair onder arbeiders in de Verenigde Staten. Hun populariteit begon in de 20e eeuw toe te nemen met arbeiders en kooplieden die in de industrie en de landbouw werkten. In Frankrijk zagen Tuinbroek hun populariteit stijgen, vooral in de jaren 50!
Behalve mannen droegen ook vrouwen de Tuinbroek tijdens de oorlogsjaren om te werken, terwijl kinderen ermee speelden, en ze begonnen het te gebruiken sinds het midden van de 20e eeuw.

Zwarte Tuinbroek

4 - Tuinbroek zijn trendy!

Tuinbroek zijn in de mode sinds de 19e eeuw, zoals blijkt uit de vele populaire beroemdheden die deze kledingstukken dragen. Ze zijn opnieuw trendy geworden in 2020. Mensen zijn naar veel e-commercesites verhuisd om kleding in nieuwe stijl te kopen, met name Tuinbroek die nu verkrijgbaar zijn in verschillende materialen, stijlen en modes. Veel zangers, acteurs en andere mensen werden gespot in Tuinbroek, wat de opwinding van de mensen verhoogde.

5 - De verschillende soorten Tuinbroek

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten Tuinbroek op de markt voor mannen, vrouwen, meisjes en jongens, waaronder de volgende modellen:
- Algehele beenvorm : smalle, wijd uitlopende en rechte pijpen met wijde pijpen.
- Slabconfiguraties - Deze omvatten de volgende aanpassingen: smalle, brede, met ritssluiting of opengeritste slabbetjes, zakloze slabbetjes, afneembare slabbetjes en nog veel meer.
- Meerdere sluitingen - Inclusief de dubbele rij elastische knopen aan de zijkanten.
Tuinbroek met verschillende soorten zakken Over het algemeen heeft het vijf soorten zakken, twee aan de voorkant, twee aan de achterkant en één ingebouwd in het slabbetje, waardoor de Tuinbroek er fantastisch uitziet en je terugvoert naar de dagen van zijn uitvinding.
- Meerdere stoffen (biologisch katoen, lichtgewicht denim, blauw denim, echt denim en meer).
- Verschillende toepassingen - Tegenwoordig gebruiken mensen Tuinbroek voor andere doeleinden, waaronder tuinieren, mode, werkkleding, vrije tijd, comfort, enz.

Blauwe mode-Tuinbroek

6 - La Salopette, een tijdloze outfit!

Afgezien daarvan zijn tuinbroeken echt het favoriete kledingstuk van veel mensen sinds de jaren 90, en het lijkt weer een comeback te maken, zoals de meeste trends uit de jaren 90. Verschillende beroemdheden, waaronder Coluche en Rihana, verschijnen in prachtige Tuinbroek. Ze weten dat dit kledingstuk heel gemakkelijk en comfortabel is en nooit uit de mode is geraakt.

Ten slotte :

De Tuinbroek zijn ongetwijfeld een van de meest veelzijdige kledingstukken op de markt , ze zijn gedurfd, creatief en kunnen met verschillende combinaties worden gebruikt. Er was een tijd dat Tuinbroek alleen bestonden in blauwe kleding, bekend als denim, toen het trending werd in verschillende stoffen, stijlen en modes om de aandacht van mensen te trekken. Vandaag is het kopen van tuinbroeken geen hoofdpijn meer, La Salopette® biedt een ruime keuze aan tuinbroeken voor mannen en vrouwen, voor uw gezinsleden en zelfs voor uw kinderen!

Mode tiener Tuinbroek

3 reacties
- Russo

Moi j’adore les salopettes robe short ou pantalon peux importe la couleur ou les motifs, je trouve ça trop mignon pour les femmes et les hommes, je trouve que c’est un vêtement qui ne se démodera jamais

- Georgel

J’aimerai avoir des info sur ma commande 5798ls
Avant de commander d’autres vêtements svp

- berra

Je souhaiterais être contacter pour l achat D une salopette taille xxxxxl homme, mon numéro de téléphone est le 0785923804

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.