En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls en lente

We hebben het de afgelopen maanden overal gezien en het is geen verrassing dat overalls dit voorjaar 2021 opnieuw een must-have zijn in dameskleding . Deze vele kleuren en alle mogelijkheden die ze bieden zijn perfect om met een zonnige kleedkamer de mooie dagen tegemoet te gaan.

1 - De tuinbroek, de essential van 2021

Inderdaad, de tuinbroek was deze winter een groot succes dankzij de tuinbroek met rok verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen met een echt enthousiasme voor fluweel.

Ze is niet van plan het daar bij te laten, dit voorjaar zijn de overalls verkrijgbaar in klassieke jeans, shorts, rokken of zelfs jurken. Alle prêt-à-portermerken voor dames bieden het aan en het is zonder de vele klanten die het oppikken onaangenaam te vinden.

Comfort, materialen, stijl... zoveel troeven die tuinbroeken tot een essentieel onderdeel van de kleedkamer maken.

De huidige gezondheidscrisis heeft Franse vrouwen gedwongen thuis te blijven en te telewerken. Het is dan ook geen verrassing dat de verschillende merken comfortabele collecties zijn gaan aanbieden voor nog meer comfort. Sweatshirts, katoenen trainingspakken, breigoed voor binnenshuis… een assortiment dat volledig past bij de stijl van tuinbroeken met zijn casual look, de bewegingsvrijheid die het biedt en het geweldige gevoel van comfort dat spijkerbroeken bieden .

Damesoverall lente 2021

2 - De trend van het jaar, de gekleurde tuinbroek

Met trots verlaten we de donkere kleuren van de winter, saai en levenloos om in pastelkleuren te veranderen. Tinten van exquise zachtheid, die prachtig samensmelten met verschillende huidtinten om een ​​douche van licht op de gezichten van Franse vrouwen te brengen.

Om terug te komen op de term pastel: het is een mannelijk zelfstandig naamwoord dat wordt gedefinieerd door "een potlood gemaakt van een gekleurde pasta". Het bijvoeglijk naamwoord beschrijft een zachte en heldere toon. De zachtheid van pastel dankzij zijn vlaggenschipkleuren doet zijn naam dan ook goed eer aan.

Zonder ons te mishagen, is er een regenboog van pastelkleuren over de modewereld gestroomd om kleding met lichtgevende en zachte accenten aan te bieden.

Deze vrolijke en optimistische kleuren duiden op de huidige stemmingen die zijn gericht op de sombere sfeer, de nostalgie van de momenten die op het terras worden doorgebracht om te nippen, de lange warme en rustige zomeravonden. Deze tinten brengen daarom mooie kleuren in onze garderobe en brengen pit en vreugde.

De crush dit jaar is op pastelgeel in een lichtflits of zelfs op citroentaart .

Groen is ook zeer succesvol dankzij zijn variaties, gaande van pistachegroen tot lagunegroen en zelfs mintgroen met water .

Een echte bondgenoot van spijkerbroeken en dus van overalls, roze wordt aangeboden marshmallow, perzik of pioenroos.

Tot slot neemt blauw al zijn vormen aan in verzachte paarse of lavendelblauwe kleuren.

Deze extreem zachte tinten rijmen met neutrale kleuren getint met optimisme en geluk. Gekleurde lekkernijen zoals watersiroop die een goed humeur uitstralen om volop te genieten van de mooie dagen die eraan komen.

Overall Lente 2021

3 - Trendy overalls

Dit is het moment om deze weelderige pastelkleuren te combineren met een overall.

Aan de gesneden kant wedden we op crop tops die verkrijgbaar zijn in verschillende pasteltinten.

Crop top met bandjes, korte mouwen, lange mouwen... wikkelstijl, zoveel snitten die geweldig zullen staan ​​onder sublieme overalls.

We richten ons ook op:

  • Het klassieke witte T-shirt , dat tijdloos blijft en perfect past onder een denim overall voor een minimalistische stijl.
  • Voor een festivallook in COACHELLA-stijl trekken we korte of rokoveralls aan, geborduurde of gehaakte tops aangevuld met talloze armbanden. Een top met pofmouwen kan het helemaal afmaken.
  • Een spijkerblouse onder een zwarte overall met pumps of een paar trendy sneakers geven je outfit een heel chique touch. Overdag zetten we in op een paar sneakers, 's avonds trekken we onze hakken aan. Een 100% vrouwelijke stijl de hele dag door.
  • Het witte overhemd , een geweldige klassieker om te dragen. Het geeft je outfit een heel vrouwelijke touch onder een denim overall.
  • Om een ​​prachtige top met een Vichy-patroon te verfraaien, trekken we een overall op de heupen aan.
  • Een kort sweatshirt met of zonder capuchon onder een overall in combinatie met een paar Vans of Converse geeft je een 100% casual look.

Aan de kant van de accessoires gooien we ons op de gekleurde bananentas voor een festivalstijl die grenst aan retro. Armbanden van verschillende kleuren en materialen worden misbruikt. Leuke, kleurrijke sokken met veel patronen zijn natuurlijk welkom.

Tot slot geven sleehakken, canvas, wit leer... een super trendy stijl aan je outfits.

Met overal pastel, zal het gemakkelijk zijn om deze zachte tinten te dragen en je outfit de komende maanden van accessoires te voorzien voor maximale stijl.

De zomerlook van 2021 zal rijmen met een goed humeur en optimisme.

Overalls voor dames

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.