Nederlands

De Boho-Tuinbroek

Heb je er ooit aan gedacht om iets origineels in je kleedkamer te proberen? Zo ja, dan past de boho- of bohemian-stijl perfect bij jou, evenals de Tuinbroek . Als je het gevoel hebt dat je geen sociale normen volgt, omarm dan deze retrostijl. De Tuinbroek is op zich al een heel trendy outfit . De Boheemse stijl daarentegen is niet-traditioneel en losjes. Tuinbroek en boho-stijl zijn een combinatie die gratie en een vintage look toevoegt aan je persoonlijkheid voor je uitstapjes of avondjes uit.

1 - Boho-stijl

De stijl van mensen, vooral kunstenaars die geen specifieke sociale normen volgen en vrijgevochten zijn, is het beste voorbeeld van boho-stijl . Het is niet alleen een stijl, maar een hele ideologie die verband houdt met kunst en creativiteit. Ze zien de dingen anders en volgen graag hun eigen instinct. Lange kapsels met kralen en losse jurken met zware metalen kettingen en veel armbanden worden expliciet geassocieerd met de boho-stijl, maar deze laatste is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd door deze look volledig te moderniseren in overeenstemming met de tijd.

Geschiedenis van de boho-stijl:

De boho-stijl heeft sinds de 16e eeuw diepe wortels in het Aziatische continent. Het was de stijl van zwervers die geen vaste verblijfplaats hadden. Ze zwierven van de ene plek naar de andere, met onconventionele jurken waarin ze zich comfortabel voelden en waarin ze zich goed voelden.

Vervolgens, in de 18e eeuw, verscheen de term boho tijdens de Franse opstand . De situatie was moeilijk voor kunstenaars, omdat ze geen plaats hadden in de samenleving vanwege conflicten in een sociale omgeving. Vanwege deze afwijzing vinden creatieve mensen het handig om deze zwerverachtige stijl over te nemen in een gebied in Oost-Europa dat bohemien wordt genoemd.

Evolutie van de boho-stijl:

De Boheemse stijl is met elk tijdperk geëvolueerd en is meer gerelateerd aan vrouwen, aangezien nomadische vrouwen zichzelf sieren met kapsels met kralen, zware sieraden en kleding met geometrische patronen . Aan het einde van de 20e eeuw verwierpen hippies reguliere merkartikelen en introduceerden ze hun eclectische dresscode .

Vandaag is de 21e eeuw het tijdperk van het ultramoderne denken. Veel ontwerpers introduceerden een nieuwe versie van de Boheemse stijl door nieuwe patronen en ontwerpen toe te voegen aan kleding, sieraden, tassen en schoenen . In de oudheid droegen mensen aardetinten, maar nu maken meer kleuren deel uit van deze stijl. Moderne boho wordt geassocieerd met heldere, gedurfde kleuren en een ietwat excentrieke stijl.

De Tuinbroek en de boho-stijl

2 - Tuinbroek en boho-stijl

Het bereiken van boho-stijl met Tuinbroek kan eenvoudig tot lastig zijn. Je hebt talloze keuzes om een ​​dromerige boho-look te bereiken terwijl je een Tuinbroek draagt.

Het perfecte tenue

Het kan fantasievoller zijn voor vrouwen om een ​​trendy look te bereiken door boho-Tuinbroek aan hun garderobe toe te voegen. Als je je haar anders wilt stylen, kies dan voor accessoires om je look te verfraaien, zoals:

- Gebloemde hoofdbanden

- Lange parelkettingen

Sandalen met T-bandjes

- Artistieke patronen

- Gekartelde crop tops of losse geborduurde shirts.

- Hoeden met een groot buitenoppervlak

- Bungelende oorbellen

Naast de accessoires kunnen alleen de kleuren en prints van de tuinbroek een bohemien tintje aan je garderobe geven.

Hoe zijn de Tuinbroek perfect voor de bohemian stijl?

Met slechts één outfit creëer je een gepersonaliseerde bohemian look. Daarom zijn Tuinbroek de beste keuze om mee te doen met nieuwe modetrends. Voeg ook een accessoire in bohemienstijl toe, zoals bungelende oorbellen, grote gelaagde kettingen of zelfs enkelbanden, voor een natuurlijke look zonder te overdrijven.

Boho-Tuinbroek voor dames

3 - Een boho-look met een Tuinbroek

Een moderne en originele boho-look bereiken met een Tuinbroek is niet zo moeilijk. Je kunt accessoires in bohemian-stijl toevoegen om in te spelen op de nieuwste trends en je persoonlijkheid te laten zien. Hier zijn enkele ideeën om jezelf te transformeren in een Boheemse stijl.

1: Tuinbroek met een bedrukte kimono

Het dragen van een bedrukte kimono over een verweerde denim Tuinbroek is de beste manier om het Boheemse universum te betreden. Een gebloemde hoofdband is een geweldige aanvulling op je boho-look en je zult je comfortabel voelen.

2: Tuinbroek met leren jack

Waarom probeer je geen leren jacks met bandjes en een Tuinbroek? Voor jasjes met bandjes en franjes is de chocoladebruine kleur het beste. Brede hoeden zijn een musthave om je typische boho-look compleet te maken.

3: Rugzak en handtas

Met een eenvoudige blauwe denim Tuinbroek past een crossbodytas in bohemienstijl goed. Patronen en kleurencombinaties markeren het bohemien statement.

4: Gevlochten armbanden

Vlechten in sieraden of haar laten altijd een retro bohemian stijl zien. Een Tuinbroek met een wit kanten overhemd en een gevlochten leren armband geeft je niets minder dan een bohemian look.

5: Gevlochten leren riem met losse Tuinbroek

Waarom probeer je niet een gevlochten leren riem met een wijde Tuinbroek? Een gevederde hoofdband vergezeld van je outfit zal het hele stigma van de stijl veranderen.

6: Tuinbroek met veters en een eenvoudig topje

De witte kanten Tuinbroek geven een vleugje vrouwelijkheid door een veter als riem aan te passen, voeg daar een simpele crop top aan toe voor je zomerse uitjes of om bijvoorbeeld naar een festival te gaan.

7: Schoenen

Een paar schoenen is een echte game-changer. Of het nu gaat om hakken, laarzen of sandalen, je vindt altijd wel een manier om dit authentieke kledingstuk te matchen met je favoriete paar schoenen.

De Tuinbroek en de bohemian-stijl bevinden zich beide in verschillende modepolen, maar vinden een perfecte match omdat het kleding met karakter is die je unieke look benadrukt. Maar beide zijn uniek op hun eigen manier. Het combineren van de boho-stijl met de Tuinbroek maakt je aantrekkelijk en contrastrijk . De Boheemse stijl heeft tot op de dag van vandaag zijn waarde behouden. Veteroverhemden, slouchy kimono's, zware sieraden en haar met kralen zijn typisch bohemien-elementen.

Hoe een Boho-Tuinbroek te dragen

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.