En ce moment, La Salopette offre la livraison

De overall in het voorjaar van 2023

De lente komt eraan, en ook al zijn de temperaturen nog niet ideaal voor het seizoen, de bloei, de zon en het mooie weer zullen niet lang op zich laten wachten!

Om dit seizoen goed te beginnen, wat is er mooier dan een lichte overall om je goed in je vel te voelen!

Bij La Salopette® hebben we verschillende modellen voor u geselecteerd om tuinbroeken te dragen in het voorjaar van 2023: denim tuinbroek , geklede tuinbroek , oversized baggy tuinbroek of zelfs katoenen tuinbroek .

Laten we dat eens van dichterbij bekijken!

Jumpsuitstrends voor het voorjaar van 2023

4 seizoenen = 4 keer meer tuinbroekmodellen!

Voor het seizoen lente-zomer 2023 zijn overalls nog steeds een nietje in de kleerkasten van fashionista's over de hele wereld.

Dit praktische, trendy en tijdloze kledingstuk is geschikt voor alle leeftijden en alle geslachten . Ondanks het feit dat de overalls voornamelijk voor het werk zijn gemaakt, zijn ze na verloop van tijd een van de kledingstukken geworden die in alle kleerkasten te vinden is, en terecht!

Gemakkelijk aan te trekken en geschikt voor elk lichaamstype , de tuinbroek is verkrijgbaar in vele modellen , patronen en materialen .

Trendy kleuren en patronen

De op de jaren 2000 geïnspireerde look is de laatste tijd op de catwalks te zien. Er zijn felle kleuren zoals magenta roze, elektrisch blauw, fel rood of limoengroen. Bloemmotieven en strepen zijn natuurlijk altijd relevant, of het nu gaat om bedrukte stoffen of accessoires.

Dus om op de hoogte te blijven van de modetrends, kun je kiezen voor roze denim overalls , ideaal om de stijl en kleur van het moment te combineren.

De meest populaire materialen voor Overalls in het voorjaar van 2023

Lente 2023 overalls zijn niet gemaakt van één specifiek materiaal. Allereerst kunnen we vermelden dat de totale denim look momenteel ultra trendy is… Je hebt ook leer en transparante materialen die dit seizoen in de spotlights zullen staan.

Je kunt er dus voor kiezen om klassieke denim overalls te dragen, of kies voor een totale zwarte look en maak je outfit af met leer.

De modieuze stijlen en snitten van een overall in het voorjaar van 2023

De ultra-trendy snit voor overalls in het voorjaar van 2023 is ongetwijfeld cargo . Dit type broek onderscheidt zich door een brede en getailleerde snit tegelijk, met grote zijzakken, die het een urban stijl geven.

Als je een cargo-tuinbroek wilt dragen voor het lente-zomerseizoen, zijn er verschillende modellen voor mannen en vrouwen beschikbaar in onze La Salopette® online winkel.

Hoe draag je een tuinbroek in het voorjaar van 2023?

Jumpsuit ziet eruit in het voorjaar van 2023

Zoals eerder vermeld, betekent het dragen van een overall in het voorjaar van 2023 modieus zijn terwijl je je comfortabel voelt in je bewegingen. Niets beters om comfort en stijl te combineren, ongeacht de gelegenheid.

De verschillende manieren om overalls te dragen voor een trendy look

Qua looks kun je je tuinbroek in het voorjaar van 2023 op verschillende manieren dragen, zodat je een outfit hebt die past bij jouw uitje.

Hier zijn enkele outfits die je kunnen helpen:

  • Uitje met vrienden : een felgekleurd T-shirt (zie bovenstaande trendy kleuren), wijde spijkerbroek , sneakers en accessoires.
  • 's Avonds : kies voor een transparante zwarte trui en een korte overall met panty's en schoenen voor een grungy en stijlvolle look.
  • Voor mannen : wijde en/of wijde tuinbroeken zijn je beste bondgenoot, ongeacht het evenement. Je kunt het combineren met een linnen overhemd met maokraag of, voor de meer extraverte, een flashi t-shirt. Voor schoenen kun je kiezen voor witte sneakers of leren schoenen.

Accessoires om te combineren met overalls in het voorjaar van 2023

Het tuinbroekmodel voor lente 2023 is een van de makkelijkste kledingstukken om te dragen en te combineren. Het feit dat het een enkel stuk is dat het boven- en onderlichaam bedekt, geeft je een vrije keuze in de accessoires die je aan je outfit kunt toevoegen... Het zal nooit te veel zijn!

  • Urban look : een leren mini-rugzak of een bananentas om over de schouder te dragen, een hoodie zou ook ideaal zijn;
  • Glam-chic look : kleine handtas die het absolute minimum aan zakelijke schoenen en plateauzolen kan bevatten;
  • BCBG-look : kies voor een gouden toets, een riempje met een gouden gesp die de taille accentueert en oorringen in 2000-stijl;
  • Boho- look : bloemen zijn het beste accessoire voor een bohemien-chique stijl. Een kleine bloemenkroon en een nettasje zouden perfect passen bij een overall in het voorjaar van 2023.

Hoe een overall te dragen volgens uw morfologie?

Elk lichaam is natuurlijk uniek... Maar de soorten morfologieën die er zijn, helpen ons bij het kiezen van de kleding die we dragen, zodat we comfortabel en stijlvol zijn.

Om in het voorjaar van 2023 een tuinbroek te dragen, hoef je alleen maar het juiste model te kiezen, dat het beste bij jouw lichaamstype past.

Als je heupen even breed zijn als je schouders , aarzel dan niet om je taille te markeren door een riem aan je overall toe te voegen. Als je meer schouders dan heupen hebt, is een oversized tuinbroek ideaal.

Niettemin, wat uw morfologie ook is, het idee is dat u comfortabel en goed bent in uw push-ups. Je kunt vertrouwen op de maattabel om ervoor te zorgen dat je de juiste tuinbroek krijgt, voor jezelf of als cadeau!

Onze selectie om de tuinbroek te dragen in het voorjaar van 2023

Tijd voor serieuze zaken!

Wil je een overall kopen voor het voorjaar van 2023? Twijfelt u tussen de vele modellen die op de markt verkrijgbaar zijn? Laat ons je helpen DE tuinbroek te vinden waar je blij van wordt.

Denim overall met geborduurde vlinders

Denim overall met geborduurde vlinders

Een model dat zowel vrouwelijk als stijlvol is, deze denim overall is ultra comfortabel en geschikt voor alle lichaamstypes. Het kleine roze borduurdetail geeft het een beetje lente en girly touch.

Deze tuinbroek kun je in het voorjaar van 2023 dragen tijdens een wandeling door de stad en/of meenemen op vakantie, hij past perfect bij het thema van het seizoen, met een magentaroze topje en nette schoentjes.

Matrozenjas Werkoverall

Matrozenjas Werkoverall

Geïnspireerd door de look van zeelieden , onderscheidt deze ultrastijlvolle tuinbroek voor heren zich door zijn brede snit, opgestikte zakken en knopen aan de voorkant.

Praktisch en comfortabel, het is gemaakt van duurzame materialen en heeft verstelbare katoenen bandjes.

Voor een trendy look combineer je hem met een wit T-shirt (zoals op het model) en bruine sneakers of schoenen.

Versus grote denim overalls

Versus grote denim overalls

Ideaal voor fashionista's, deze tweekleurige overall is perfect voor het lenteseizoen. Licht en comfortabel, heel gemakkelijk te dragen als het warm is, met een klein linnen overhemd en espadrilles.

Deze tuinbroek is gemaakt van gerecycled katoen en is geschikt voor alle gelegenheden, ongeacht je lichaamstype.

Wil je voor een totale denimlook gaan, kies dan in het voorjaar van 2023 voor deze tuinbroek en wees zeker dat je ultra trendy bent!

Lange spijkerbroek met patroon

Lange spijkerbroek met patroon

Als je van Japanse stijl en cultuur houdt, is deze tuinbroek voor lente 2023 ideaal voor een originele outfit!

Inderdaad, deze losse denim tuinbroek heeft zeer mooie artistieke patronen die hem een ​​bohemian chic tintje geven. Het is een modeaccessoire op zich, dat je natuurlijk kunt verfraaien met een klein felgekleurd topje en kleine plateauschoentjes , om in het thema Japan te blijven.

La Salopette® : de beste referentie voor het online bestellen van overalls

Om dit modehoofdstuk af te sluiten, herinneren we u eraan dat op La Salopette® al onze modellen online beschikbaar zijn, met levering aan huis en beveiligde betaling .

Profiteer in het voorjaar van 2023 van de mooiste tuinbroekmodellen en blijf op de hoogte van de modetrends, wat je stijl ook is.

Blijf op de hoogte en profiteer van het modeadvies van onze experts op onze blog the jumpsuit .

2 commentaires
- S J

Bonjour, ou peut-on trouver un revendeur de votre marque autour Avignon ?

- Russo

Moi j’aime bien les salopettes peux importe les styles moi j’aime bien ça et j’en porte pas mal sauf la semaine bien sure et une robe salopettes avec un pull un collant et des bottines le week-end ça rends super bien aussi.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.