En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hoe rok-overalls te dragen

We herinneren ons allemaal onze favoriete spijkerrok of geruite overall uit onze kindertijd of adolescentie. De meesten van ons hebben het genoegen gehad er met trots een te dragen en we zijn altijd nostalgisch als we oude foto's vinden.

De roktuinbroek van onze jeugd is nu terug, helemaal vernieuwd en vol nieuwe stijlvolle aanpassingen . Een getailleerde snit die het arbeiderskarakter moderniseert met eigentijdse patronen. We leven ook in een tijd waarin mode geen stereotypen kent. Hetzelfde geldt voor de tuinbroekrok, die verandert in een behendig stuk voor verschillende stijlen die het een must-have maken in de kleerkasten van beroemdheden .

Klassieke rok-overall

1 - De verschillende opties van de Skirt Dungarees

Afhankelijk van de omstandigheden en je persoonlijke stijl kun je kiezen voor een korte, midi- of lange rok, met een klok- of potloodsnit. Kies voor stoffen voor denim, linnen, viscose, enz. Draag de overallrok net onder je buste om je vrouwelijke silhouet bij alle gelegenheden te laten uitkomen!

Je zult hieronder onvermijdelijk nieuwe ideeën vinden om het tot in de perfectie te matchen!

Elegante rok-overall

Voor een wandeling

Kies een lichte, luchtige stof of spijkerstof en voeg een mouwloos T-shirt, hemd of blouse toe die je schouders open laat. Het is mooi, en het stelt je in staat om een ​​zeer originele stijl opnieuw te bekijken die perfect past bij de zomertrends. Voor winterse uitstapjes is het essentieel om de juiste panty te kiezen met een jas (bomber, blazer of een lange parka) en een hoed. Het goede nieuws is dat er tal van dikke fleece panty's zijn die je een gracieus uiterlijk geven om je winter een glamoureus randje te geven waar je zeker van zult houden. De rok is een perfecte manier om je benen te laten zien door je nieuwe collectie trendy panty's heen.

Voor uw nachtelijke uitstapjes

Als je op zoek bent naar iets speciaals voor je volgende avondje uit, dan moet de overallrok gemaakt zijn van een kwaliteitsstof . Satijnen en zijden stoffen zijn perfect voor avondlooks en passen perfect bij hoge hakken. Hetzelfde geldt voor linnen, dat een comfortabele uitstraling geeft in een nobel materiaal dat je bij elke beweging volgt. Het is een kledingstuk voor alle doeleinden dat uw volgende avonduitstapjes zal verblinden met klasse en elegantie .

Voor uw vakantie

Benader uw vakantie met een nieuwe look die de grootste influencers waardig is, herontdek een kledingstuk dat u vergeten was onderaan uw kleerkast en geniet van uw vakantie met een lichte outfit die perfect past bij een overhemd of een crop-top en laat uw gedurfde geest zien . Neem je favoriete slippers of sneakers, een hoed en vlieg weg voor een uitzonderlijke vakantie!

Chique rok overall

2 - Hoe de roktuinbroek te dragen

Wanneer je nieuwe kleding koopt of stukken in je garderobe herontdekt die je lange tijd niet hebt gedragen, stel je jezelf dan vaak de vraag hoe je je dit nieuwe stuk gaat kunnen eigen maken? Daar hebben we over nagedacht en we bieden je hieronder aan waarmee je het beste kunt pronken.

Kies je schoenen goed

Cowboylaarzen, sandalen, sneakers, pumps, derby's of een paar hoge schoenen zoals Converse om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen in je nieuwe chique outfit . Of de rok nu lang of kort is, je hebt noodzakelijkerwijs een paar schoenen in je kast die perfect bij je overall passen voor een elegante en zelfverzekerde look in het dagelijks leven. We raden je aan om laarzen of sneakers te kiezen bij een lange jurk en je verlangens voor zich te laten spreken bij een korte rok.

Kies een tas die bij je outfit past

Wat tassen betreft, heb je verschillende opties: kies voor een rieten mand en een geruite rok om je boho-kant naar voren te laten komen en wandel naar de markt of tijdens een plattelandswandeling. Een spijkerrok is gemakkelijk te combineren met een schoudertas om naar je werk te gaan en vertrouwen te tonen in je projecten of pronk met je nieuwe leren handtas met een korte rokoverall en pumps om indruk te maken tijdens gala-avonden met je vrienden.

Hoe rok-overalls te dragen

De Skirt-overalls zijn een mode-must-have , hun karakter is authentiek en hun reputatie is in de loop van de tijd gesmeed om een ​​middelpunt van moderne garderobes te worden. Het past bij alle kledingstijlen, zodat je je scherpe smaak voor mode kunt benadrukken.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.