Nederlands

Hoe Tuinbroek wassen en verzorgen?

Als u in een koude omgeving werkt, weet u hoeveel u afhankelijk bent van uw winterse werkkleding om warm en comfortabel te blijven in uw Tuinbroek. Dit is wat de Tuinbroek met bretels tot een klassieker maakt: ze zijn ultrawarm, ultracomfortabel en ultraresistent. Maar vergeet niet dat zelfs de meest stoere kleding verzorgd moet worden . Hoe zorg je ervoor dat je Tuinbroek in goede staat blijft en jarenlang meegaat?

Onze Tuinbroek zijn onderhoudsvriendelijk omdat we weten dat u geen tijd hoeft te verspillen aan onderhoudsvriendelijke werkkleding. Onze werkbroeken zijn eigenlijk ongelooflijk eenvoudig schoon te maken in een standaard wasmachine en we hebben enkele eenvoudige tips voor het onderhoud van je tuinbroek, zodat ze de comfortabele en betrouwbare werkkleding worden die je nodig hebt.

Was Tuinbroek

1 - Wat is de juiste manier om Tuinbroek te wassen?

Ten eerste, weet dat je ze waarschijnlijk niet zo vaak hoeft te wassen, tenzij ze extreem vuil zijn, net zoals je zou doen met spijkerbroeken. Normaal gesproken hoef je kleding maar om de twee of drie weken te wassen. En als u dat doet, volgt u gewoon deze eenvoudige instructies

1 - 1. Wassen op lage temperatuur

Was je tuinbroek zo mogelijk zelf in water van minder dan 40°C. (Dit is ongeveer de "koude" stand van de meeste wasmachines, hoewel sommige wat heter kunnen zijn, dus wees voorzichtig). We raden je ook aan om een ​​klassiek mild wasmiddel te gebruiken.

1 - 2. Droogtrommel laag

Doe je Tuinbroek na het wassen maximaal 10 minuten in de droger op de laagste temperatuur. Dit is niet voor het drogen van de tuinbroek, maar voor het drogen van gebieden zoals de banden. Nogmaals, gebruik alleen de laagste stand en controleer om de paar minuten of de isolatie niet klontert.

Keer je Tuinbroek binnenstebuiten en maak de sluitingen vast. Als je ze niet vastzet, slijten de sluitingen onnodig en maakt de wasdroger lawaai. Door de Tuinbroek binnenstebuiten te keren, worden de gespen verder beschermd door een laag stof tussen de Tuinbroek en de droogwand te plaatsen.

1 - 3. Aan de lucht drogen

Droog je Tuinbroek aan een waslijn voor buiten . Het duurt langer, maar het is veiliger voor het materiaal van je Tuinbroek. Als alternatief kan een ventilator u helpen de klus sneller te klaren.

Keer je Tuinbroek binnenstebuiten en sluit de sluitingen. Dit voorkomt dat de Tuinbroek door de zon verbleekt . Maak je Tuinbroek plat tot zijn normale vorm. Strijk de plooien van de Tuinbroek glad om later strijken te minimaliseren. Bind je Tuinbroek binnenstebuiten aan de waslijn. Door ze bij de benen vast te binden, verberg je eventuele rek veroorzaakt door het hangen aan de waslijn. Laat ze hangen tot ze droog zijn.

Drogen is een vaak over het hoofd geziene stap in de verzorging van kleding. Hoe u uw kleding droogt, kan belangrijker zijn dan de temperatuur of instelling waarop u ze hebt gewassen. Kleding moet op verschillende manieren worden gedroogd , en Tuinbroek vormen daarop geen uitzondering. Als u er zeker van wilt zijn dat ze u vele jaren van dienst zullen zijn, zijn er verschillende manieren om ze te drogen om slijtage te minimaliseren.

Nog een laatste advies? Controleer alle zakken en er zijn er een paar. Veel van onze tuinbroeken hebben één of twee borstzakken, twee zijzakken en twee broekzakken aan de achterkant, dus bekijk ze allemaal!

Tuinbroek drogen

2 - Wat moet je vermijden om de Tuinbroek te onderhouden?

Zelfs kleding die zo duurzaam is als een Tuinbroek kan verslechteren als ze niet goed wordt schoongemaakt.

- Maak uw Tuinbroek nooit chemisch schoon . Veel mensen denken dat chemisch reinigen veiliger en effectiever is, maar het is niet veilig voor alle soorten kleding. Stomerij zorgt ervoor dat Tuinbroek sneller slijten, waardoor ze minder lang meegaan.

- Droog uw Tuinbroek niet bij hoge temperaturen . De hitte van een normale droger zal na ongeveer 10 minuten de isolatie van onze kleding beginnen te beschadigen.

- Tot slot, was je Tuinbroek niet vaker dan nodig . Zoals we hierboven al zeiden, is eens in de week of twee weken, afhankelijk van hoe vaak je het draagt, voor de meeste mensen voldoende. Sommige mensen moeten ze misschien vaker wassen als ze vaak vies worden op het werk, maar dit zal de levensduur van de Tuinbroek verkorten .

Een paar minuten werk per week is voldoende om uw Tuinbroek mooi, comfortabel en duurzaam te maken. Als je een beetje alledaags vuil moet verwijderen zonder een volledige wasbeurt te hoeven doen, volstaat een vochtige doek.

Met een beetje zorg kan uw Tuinbroek jarenlang betrouwbare bescherming blijven bieden. Houd onze tips in gedachten en je tuinbroek zal je dankbaar zijn !

Tuinbroek

laat een reactie achter
Houd er rekening mee dat opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.