En ce moment, La Salopette offre la livraison

Outfits om te dragen met een overall

Spijkeroutfits zijn altijd populair en ik zie geen reden waarom je het dragen van spijkerkleding zou moeten vermijden. Je bent vrij om het op zoveel verschillende manieren te dragen, van jeans tot jurken , van hoofddeksels tot accessoires. Met andere woorden, deze stof kan door iedereen gedragen worden. In het artikel van vandaag willen we echt enkele fantastische outfitideeën met je delen en hoe je ze dit jaar kunt dragen.

1 - Denim overalls combineren met een overhemd

Deze paragraaf is gewijd aan praktische en comfortabele spijkeroutfits die we op straat en bij speciale gelegenheden kunnen dragen. Soms missen we iets in onze dagelijkse looks. Dit "iets" is een stijlvol detail waarmee we opvallen. Dit is waar denim overalls van pas komen! Dit prachtige stuk denim past perfect bij alles , van klassieke overhemden tot casual T-shirts, hakken tot sneakers . De huidige mode omvat loszittende tuinbroeken, strakke tuinbroeken, gedragen met of zonder bandjes, enz. De meeste vrouwen zijn bang om dit kledingstuk te kopen omdat ze simpelweg niet weten wat ze ermee moeten dragen. Het leuke is dat je de denim overalls met bijna alles kunt combineren, waaronder een coltrui, crop top, kanten blouse, sweatshirt en meer.

Eerlijk gezegd is er niets moeilijks aan het dragen van een spijkerbroek met een overhemd , zorg er gewoon voor dat de top goed bij je past en dat er aan beide kanten geen volumineuze details te zien zijn. Een wit overhemd zal uitstekend worden gecombineerd met een donkerblauwe denim overall. Gestreepte overhemden die onder een spijkerbroek worden gedragen, moeten zeker eens worden geprobeerd. Als je er cool en trendy uit wilt zien, raad ik je aan om een ​​denim overall te combineren met een chambray overhemd. Wat is er trendyer dan vrouwen te zien die hun casual stijl compleet maken met sexy pumps met hakken , het resultaat is heel trendy en heel bijzonder. Dus waarom zou u de volgende outfitideeën niet eens nader bekijken om uw favoriete look te vinden?

Draag een overall met een overhemd

2 - Enkele outfitideeën om te dragen met een spijkerbroek

Al deze combinaties zijn geïnspireerd op streetstyletrends en outfits van sterren . Wat je nodig hebt, is om het idee van een van deze outfits te nemen en het te kopiëren door het naar jouw wensen aan te passen. Ik heb het over op de jaren 90 geïnspireerde essentials, zoals overalls of jassen in grungestijl. Wat je nodig hebt, is je favoriete spijkerbroek kiezen en een paar nieuwe dingen proberen, als je niet gewend bent om regelmatig een spijkerbroek te dragen. Wees niet bang om chic te zijn in denim ! Je hoeft alleen maar de juiste keuze te maken - denk aan double denim als uitgangspunt! Je hoeft geen dure jeans te kopen om modieus te zijn, houd het casual en simpel ! Trouwens, ik hou van mode uit de jaren 70, het is heel gemakkelijk om geïnspireerd te blijven door de jaren 70, je hebt een wijd uitlopende denim overall nodig en een kanten top of een sexy blouse met mouwen in een bel. Nog een inspiratie met een mooie crop top, een spijkerrok en comfortabele schoenen! Kies een flatterende spijkerjurk, het zal je unieke stijl versterken en je onderscheiden van de massa! Dus, wat denk je? Zorg voor een mooie spijkeroutfit om bij elke gelegenheid fris en trendy te blijven! Dit zijn de ideeën die we hebben bedacht:

U kunt zich vermaken tijdens ontspannende wandelingen op het platteland. Je hebt een eenvoudige zwarte denim overall nodig en combineert deze met een lichtgewicht blouse met abstracte print. Maak deze look af met zwarte leren sandalen met bandjes en een lichtbruine leren rugzak .

Veel plezier met zwart-wit! We zien zwarte denim overalls die gedragen kunnen worden over een klassieke zwart-wit gestreepte crop top . Voeg een zwarte gleufhoed , zwarte leren enkellaarsjes met open teen en een zwarte leren handtas toe .

Ik raad ook aan om een ​​gebroken witte korte overall te passen. Ze staat geweldig met een donkerblauwe blouse met paisleyprint . Voeg zwarte leren platte sandalen en een ronde zonnebril toe.

Gescheurde blauwe magere overalls zien er glamoureus uit, maar je zou ze moeten dragen naar informele evenementen. Geef het een meer geklede look door een blozende crop-top toe te voegen die is versierd met glanzende pailletten. Maak deze combo af met sprankelende sandalen, ronde zonnebrillen en een glanzende clutch met pailletten.

Wees niet bang voor dubbele denimlooks! Je hebt een gescheurde herenoverall, een oversized spijkerjack en bruine leren enkellaarzen nodig. Deze combinatie is ideaal voor informele uitstapjes in de vrije natuur.

Hoe een denim overall te dragen

Double jeans kan worden aangekleed door te kiezen voor een meer getailleerde snit maar hetzelfde idee te behouden! Je hebt een magere overall nodig, een donkerblauw spijkerblouse en zwarte leren laarzen. Maak deze outfit compleet door een bedrukte kimono in wollen stof, een zwarte leren bucket bag en een eenvoudige armband in zilver of hout toe te voegen.

Ga voor een urban en sportieve look ! Je hebt een donkerblauwe denim overall nodig, een wit T-shirt , een zwarte baseballpet en zwarte sneakers . Vergeet niet om een ​​ronde gespiegelde zonnebril en een zwarte leren emmertas toe te voegen.

Gebruik prints om je individualiteit te laten zien! Je hebt een overall met vintage bloemen nodig, een top met bohemienprint en een witte tas met dezelfde print. Maak deze combo af met een paar platte sandalen.

Een eenvoudige outfit voor wandelingen overdag. Je hebt een donkerblauwe spijkerbroek nodig, een wit t-shirt en een witte panamabroek . Voeg een zwarte pilotenzonnebril, een gele leren rugzak en witte enkellaarzen toe.

Er zijn andere manieren om dit tijdloze stuk, de tuinbroek, te matchen. In de volgende paragraaf zullen we degene presenteren die we het meest geschikt vinden voor elke dagelijkse situatie, vooral om met een originele en gedistingeerde stijl naar het werk te gaan. We bespreken natuurlijk hoe je een overall kunt matchen met een overhemd.

Als u andere outfitideeën heeft of ons wilt vertellen over uw essentiële mode voor het komende jaar, neem dan contact met ons op via het volgende adres: contact@la-salopette.fr ! Ik kijk ernaar uit je te lezen!

Outfits om te dragen met denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.