En ce moment, La Salopette offre la livraison

Denim Overalls, de Trend van 2021

Je hebt deze spijkerbroeken al eerder gezien en dit jaar zien we een terugkeer van spijkerbroeken ! In dit artikel willen we je enkele van de beste manieren laten zien om die overall er geweldig uit te laten zien. Het is een flashback naar de jaren negentig die sterker dan ooit terugkomt! We zien een enorme heruitvinding van dit prachtige kledingstuk, aangezien we op het punt staan ​​tal van spannende must-haves te zien in verschillende tinten, wassingen, details en pasvormen . Het goede nieuws is dat alle straten vol staan ​​met geweldige denim overalls die een urban chic en heel bijzondere uitstraling hebben. Dus waarom dit fashion statement-stuk nu zo trendy is en hoe je het moet dragen, lees verder om erachter te komen!

Denim overall Ikigai

1 - Waarom is de overall in Jean essentieel?

Persoonlijk ben ik dol op dit kledingstuk vanwege de casual stijl en de clash tussen jongens- en meisjesstijlen. De mode van vandaag zit vol met prachtige denim overalls die verkrijgbaar zijn in ietwat casual modellen (gemengde jeans, vintage denim). Het beste van dit oude werkblauw is hoe het kan worden gemoderniseerd en opgefleurd. De oversized en baggy versie kan worden geüpdatet met kettingen, armbanden en andere ontwerpen die je look gemakkelijk in evenwicht kunnen brengen. Voordat je je denimlook verfraaien, is het natuurlijk belangrijk om overalls met een unieke charme te kiezen. Het kan lang of ingekort zijn. Je vindt er geweldige losse ontwerpen, nauwsluitende ontwerpen , gestructureerde en strakke must-haves, evenals uitgesneden versies die pronken met de schoonheid van je tanktops. De korte modellen zijn ideaal om je vrouwelijkheid te benadrukken. Ik zie trouwens graag hoe vrouwen dubbele denimlooks creëren door tuinbroeken te combineren met coole shirts. Trouwens, tijdens de koude dagen raad ik je aan om meer laagjes te gebruiken, dat maakt je chiquer en gedurfder.

Spijkeroverall 2021

2 - Wat zijn momenteel de beste overalls voor vrouwen?

Of je nu een overall draagt ​​of niet, die vraag is aan jou. Hieronder laten we je coole en trendy manieren zien om ze te dragen in de professionele wereld, op straat of bij speciale gelegenheden. In deze collectie leer je tips en trucs voor het dragen van modieuze overalls, welke topjes en overhemden je eronder kunt dragen en hoe je ze op de juiste manier kunt combineren.

Bijna alle vrouwen zijn bang om eruit te zien als een 20e-eeuwse arbeider of een klein kind door een overall te dragen. Eerst moet je een overall vinden die goed bij je past. Ga niet te groot of te baggy, totdat je weet hoe je het geheel in balans moet brengen en welke lagen je moet toevoegen om je outfit functioneel en esthetisch te houden.

Als overalls nieuw voor je zijn, kun je het beste beginnen met de klassiekers, zoals denim . Degenen onder jullie die amateurs zijn, kunnen de leerstijlen proberen. Ja, je hoort het goed, leren tuinbroeken zijn in opkomst en we weten dat ze nog een hele tijd in stijl zullen blijven. Hun geest is avant-garde, maar ze hebben nog steeds een vleugje zoetheid dankzij hun authentieke vintage look.

Mode-overalls 2021

3 - Wat zijn de verschillen tussen de overalls van 2020 en die van 2021?

De belangrijkste verschillen zitten in de snitten , de patronen zijn dit jaar gedurfder . Vermijd brede snitten en kies voor meer aansluitende snitten om bij de tijd te blijven. Je kunt overalls moderniseren met klassieke sneakers, enkellaarsjes, sandalen en pumps. Als je de overall op koude dagen wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je er lagen onder draagt, zoals wollen truien en jassen. Wat betreft tops die je onder een overall kunt dragen, raad ik aan om bustiers, crop tops en klassieke button-down shirts te proberen.

Maar waarom houdt de mode dan nog steeds zo van dit kledingstuk? Het is comfortabel, eleganter dan basic jeans, het is ideaal voor zwangere vrouwen . Je denkt misschien dat deze look geweldig is voor je dagelijkse leven, maar denk twee keer na, want hij is ook perfect voor een avondje uit, voeg gewoon wat hakken en een lichte blouse toe. Met deze look is niets mis, want we willen er allemaal bijzonder en creatief uitzien . Je bent vrij om de overall te stylen, je moet alleen weten hoe je ze op de juiste manier draagt.

Je moet vrouwelijke accessoires aan je overall toevoegen , het zal je helpen er leuk en fris uit te zien. Voordat je extra accessoires en sieraden toevoegt, moet je het simpel en klassiek houden . Over lagen gesproken, ik raad aan om een ​​basic top in een neutrale kleur toe te voegen, als je eenmaal weet hoe dingen werken, ben je vrij om de overalls te combineren met bedrukte shirts. Bovenlagen kunnen een kimono zijn, een spijkerjack om een ​​dubbele denim look te creëren, een leren jack, een bomberjack, een jas of een trenchcoat.

Spijkeroverall 2021

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.